Επισκέπτης
Σε ποιανου λαμογιου το μουνι αφιερωνεις τη σημερινη ημερα ευτυχιας και παθους;Σημερα το μεσημερι στο Μεταξι:
- Κολωνου 45 αριστερα βαθος: Υπεροχη Αννα, επιστροφη.Μαζι της η επισης Ρωσιδα Αλινα.
Σε ποιανου λαμογιου το μουνι αφιερωνεις τη σημερινη ημερα ευτυχιας και παθους;Σημερα το μεσημερι στο Μεταξι:
- Κολωνου 45 αριστερα βαθος: Υπεροχη Αννα, επιστροφη.Μαζι της η επισης Ρωσιδα Αλινα.
Τι εννοεις ρε τύπε, οτι χωρις εσενα το σαιτ πεφτει σε επισκεψιμοτητα?Και εδω μπορειτε να δειτε ποσο καλα τα παει το site χωρις εμενα:
![]()
Τι εννοεις ρε τύπε, οτι χωρις εσενα το σαιτ πεφτει σε επισκεψιμοτητα?
Εννοειται. Ο νομος του Picker ειναι η καρδια και η ψυχη αυτου του site. ΕΓΩ εκφραζω τον γνησιο μπουρδελιαρη.![]()
Μοναχικε μπουρδελιαρη στο χερι σου ειναι να ξεβρωμισει το site απο τα γελοια σιχαματα τυπου acapoeira, stekas72 και nik1410. Γαμα τους τη μανα οπου τους βρεις. Καν' τους αναφορες, αναγκασε τους να φυγουν. Το site αυτο μας ανηκει.![]()
Μοναχικε μπουρδελιαρη στο χερι σου ειναι να ξεβρωμισει το site απο τα γελοια σιχαματα τυπου acapoeira, stekas72 και nik1410. Γαμα τους τη μανα οπου τους βρεις. Καν' τους αναφορες, αναγκασε τους να φυγουν. Το site αυτο μας ανηκει.![]()
Σε τρωει το κωλαράκι σου για αναφορά ε?
Δεν θα σου κανω τη χάρη, θα σε γλεντήσω κανονικά πουστάκο.
Σε τρωει το κωλαράκι σου για αναφορά ε?
Δεν θα σου κανω τη χάρη, θα σε γλεντήσω κανονικά πουστάκο.
Σαν κλασσικη αδερφη που ειναι το εσβησε...εγω θα σου ελεγα τοσο εσενα οσο και των αλλων εμμονικων να τον γραφατε στα αρχιδια σας και να τον αφηνατε μονο του σαν χαλασμενο κασσετοφωνο να γραφει τις μαλακιες του.Να δεις για ποτε θα λακισουν και οι κλωνοι τυπου Φαν Πορδεν και παει λεγοντας...
Φοβαστε τη δυναμη του Ραββινου Φαρισαιοι!Σαν κλασσικη αδερφη που ειναι το εσβησε...εγω θα σου ελεγα τοσο εσενα οσο και των αλλων εμμονικων να τον γραφατε στα αρχιδια σας και να τον αφηνατε μονο του σαν χαλασμενο κασσετοφωνο να γραφει τις μαλακιες του.Να δεις για ποτε θα λακισουν και οι κλωνοι τυπου Φαν Πορδεν και παει λεγοντας...
Σαν κλασσικη αδερφη που ειναι το εσβησε...εγω θα σου ελεγα τοσο εσενα οσο και των αλλων εμμονικων να τον γραφατε στα αρχιδια σας και να τον αφηνατε μονο του σαν χαλασμενο κασσετοφωνο να γραφει τις μαλακιες του.Να δεις για ποτε θα λακισουν και οι κλωνοι τυπου Φαν Πορδεν και παει λεγοντας...