Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Ο ιππότης της κωλοτρυπας... με μια αλλη διάσταση.  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Ο παθητικός στο σεξ είναι πάντα ψυχολογικά από κάτω, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά πιστεύω ότι είναι ιπποτικό το να αφήνεις μια γυναίκα που γαμάς να σου βάζει κι εκείνη λίγο δάχτυλο. Δεν το θεωρώ ντροπή, το θεωρώ μια ιπποτική αντρική συμπεριφορά.  :sunglasses:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Ο σωστός ανδρας που πιστεύει στην ισότητα των δύο φύλων τρώει δαχτυλάκι στον κώλο του, αυτό κάνει και ο Πικερ!!!

Κώστα Λαδάκη έχω όντως πολλές επιρροές από τον αγγλικό τρόπο σκέψης. Όσο για τους άντρακλες που δεν θέλουν ούτε δαχτυλάκι στον κώλο τους, αυτοί κατά βάθος εκτός από ομοφοβικοί είναι και υποκριτές αν λένε ότι πιστεύουν στην ισότητα των δύο φύλων. Πώς γίνεται να θεωρείς ντροπή το να σου βάζει η γυναίκα δάχτυλο και ταυτόχρονα να προσπαθείς να εξυψώνεις τις γκόμενες για να τις ρίξεις; Στην πραγματικότητα είσαι μέγας φαλλοκράτης και θεωρείς την παθητικότητα στο σεξ ξεφτίλα. Αν σκέφτεσαι έτσι είναι καλύτερα να λες την αλήθεια στις γκόμενες ότι τις θεωρείς ξεφτιλισμένες. Βασικά κάτι τέτοιες απόψεις έχουν κάνει τις γκόμενες κομπλεξικές.

:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Souker τι ασχολεισαι με τον μαλακα; Προκειται για πουστη και στοκο. Εχω πει 100 φορες οτι δαχτυλο εχω δεχτει ελαχιστες φορες, λιγοτερες απο μεγαλους γαμιαδες οπως ο Siffredi. Ξερει ο πουστης ποιες πουτανες γαμαω, ας παει να τις ρωτησει.
ειναι  ενα κλασικο  τραβελολαμογιο και αντιπικεριστης ..
πιπα  κωλο  θα τον παμε.

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
1
καλα ρε με τον στουκα ακομη ασχολειστε

αυτος εχει πεθαμει και δεν το ξερει  :wanker: :wanker:

:orchestra: :orchestra:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
... καθαρό κωλαρακι σας περιμένει....

Duke Nukem ο κώλος μου είναι πολύ καθαρός - δεν έβαζε τα χέρια της όπου κι όπου η κοπέλα. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα όταν πάω τουαλέτα ή όταν κάνω μπάνιο πλένω καλά το κωλαράκι μου βάζοντας μέσα δάχτυλο. Αυτό σας συμβουλεύω να το κάνετε κι εσείς.

:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
...να ηταν μονο δάκτυλο αραγε?  :think:

Νάσο Αθανασιάδη η Άννα το μαϊμουδάκι από Κολωνού 11 με δαχτύλιαζε συνέχεια. Ήταν πολύ εύκαμπτη και είχε ένα πολύ επιδέξιο τρόπο να με δαχτυλιάζει καθώς εγώ τη γαμούσα ιεραποστολικά. Όπως καταλαβαίνεις με έκανε τούρμπο. Τη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, να  σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ." Να τα ακούει αυτά και ο rigormortis που λέει ότι στο μπουρδέλο αυνανιζόμαστε.  :grin:

:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα λαμογια ψαχνουν με τις ωρες να βρουν παλια μου μηνυματα. Αυτο δειχνει κατα βαθος ποσο τους πονα ο νομος του Picker.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Ανδρας που φοραει παντελόνια..... :vomit: :vomit: :vomit:

Όχι noctilucent αλλά μου έχουν βάλει κάποιες πουτάνες δαχτυλάκι. Επίσης πού και πού επισκέπτομαι ένα πρωκτολόγο και μου κάνει μια τεχνική που λέγεται περίδεση αιμορροΐδων. Αυτό είναι σαν να σε γαμάει αράπης.  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
... μια χαρά του τα ελεγε ο Λακης33....

Ο Λακης33 ιδιος μαλακας με σενα ητανε. Οταν του ελεγες οτι θα τον δωσεις στη γυναικα του βραχυκυκλωνε και αρχιζε τις απειλες κατα της σωματικης σου ακεραιοτητας. Κλασικο γνωρισμα των στοκων αυτο.  :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οποιος ειναι αντρας δεν εχει προβλημα να πει στη γυναικα του οτι γαμαει πουτανες. Εσυ και ο Λακης ομως ειστε λουλουδες.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ο Λακης33 ιδιος μαλακας με σενα ητανε. Οταν του ελεγες οτι θα τον δωσεις στη γυναικα του βραχυκυκλωνε και αρχιζε τις απειλες κατα της σωματικης σου ακεραιοτητας. Κλασικο γνωρισμα των στοκων αυτο.  :jerking:

σου ειπα ρε πηγαινε στην γκομενα μου να της πεις οτι την κερατωνω
δεν θα σου κανω τιποτα
πιστευεις οτι θα σου κατσει?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λαμογια δεν θελουμε το κακο σας. Μονο μη μας προκαλειτε. Αποδεχτειτε την κατωτεροτητα σας απεναντι μας και ολα θα πανε καλα. Ειστε κατωτερες προσωπικοτητες με εντονες αδυναμιες. Δεν αντεχετε χωρις το ψεμα και χωρις συντροφια. Εμεις ειμαστε φτιαγμενοι απο ατσαλι, ικανοι να γαμαμε στις πιο αντιξοες συνθηκες, να μη λεμε ποτε ψεματα και να ζουμε μοναχικα.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Mαλακωσες πικερ

ειχαμε πει οτι θα δινουμε τα λαμογια στεγνα στις γυναικες τους  :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νομος του Picker βασιζεται στη φιλοσοφια του "υπερανθρωπου" του Νιτσε. Ειναι πολυ δυσκολο να φτασει καποιος εκει.  :sunglasses:

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
Ο νομος του Picker βασιζεται στη φιλοσοφια του "υπερανθρωπου" του Νιτσε. Ειναι πολυ δυσκολο να φτασει καποιος εκει.  :sunglasses:
Ποια είναι η γνώμη σου για την επίθεση των νταβάδων κατά των ενημερωτών και κριτικογράφων μέσω του στημένου τζέρτζελου με τον Digweed;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom