Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εχω μια πολυ σημαντικη ανακοινωση να κανω προς τους γνησιους μοναχικους μπουρδελιαρηδες:

Οπως ηδη θα ξερετε, το επαγγελμα μου ειναι ελευθερος επαγγελματιας δημοσκοπος-ερευνητης. Θελω λοιπον να σας ενημερωσω οτι το τελευταιο διαστημα τρεχουν πολλες κρυφες δημοσκοπησεις οι οποιες δειχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να εχει μειωσει σημαντικα τη διαφορα απο τη ΝΔ. Τα πραγματα ειναι πλεον πολυ μα πολυ ρευστα.

Μοναχικε μπουρδελιαρη, αν και ξερω πως εισαι πνευμα αντιδρασης και φυσει αιρετικος, πολυ φοβαμαι οτι μπροστα σε αυτο το διλημμα - γιατι περι διλημματος πλεον προκειται - δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να ψηφισεις ΝΔ. Γιατι; Διοτι σε μια δευτερη τετραετια ΣΥΡΙΖΑ ειναι υπαρκτος ο κινδυνος επιβολης του Σουηδικου Μοντελου.  :(

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικε μπουρδελιαρη αν οι αριστεροι φεμινιστες μας επιβαλουν το Σουηδικο Μοντελο την κατσαμε. Και ειναι ικανοι για ολα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Εχω μια πολυ σημαντικη ανακοινωση να κανω προς τους γνησιους μοναχικους μπουρδελιαρηδες:

Οπως ηδη θα ξερετε, το επαγγελμα μου ειναι ελευθερος επαγγελματιας δημοσκοπος-ερευνητης. Θελω λοιπον να σας ενημερωσω οτι το τελευταιο διαστημα τρεχουν πολλες κρυφες δημοσκοπησεις οι οποιες δειχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να εχει μειωσει σημαντικα τη διαφορα απο τη ΝΔ. Τα πραγματα ειναι πλεον πολυ μα πολυ ρευστα.

Μοναχικε μπουρδελιαρη, αν και ξερω πως εισαι πνευμα αντιδρασης και φυσει αιρετικος, πολυ φοβαμαι οτι μπροστα σε αυτο το διλημμα - γιατι περι διλημματος πλεον προκειται - δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να ψηφισεις ΝΔ. Γιατι; Διοτι σε μια δευτερη τετραετια ΣΥΡΙΖΑ ειναι υπαρκτος ο κινδυνος επιβολης του Σουηδικου Μοντελου.  :(

Τωρα να ψαξω να βρω τα ποσταρισματα της προηγουμενης εβδομαδας που ελεγες οτι θα ψηφισεις ΚΙΝΑΛ κι εγω σου ελεγα οτι σε μια εβδομαδα παλι ΝΔ θα ψηφιζεις?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
στοκε και εσυ μοιχος εισαι

Οχι, δεν ειμαι μοιχος. Ειμαι εβραιος και οχι χριστιανος. Οι 10 Εντολες ειναι εβραικο κειμενο, οχι χριστιανικο. Ο νομος του Picker ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ηθους. Τα σιχαμενα λαμογια ειναι βουτηγμενα στο ψεμα και στο τελος θα καουν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τωρα να ψαξω να βρω τα ποσταρισματα της προηγουμενης εβδομαδας που ελεγες οτι θα ψηφισεις ΚΙΝΑΛ κι εγω σου ελεγα οτι σε μια εβδομαδα παλι ΝΔ θα ψηφιζεις?

Την προηγουμενη εβδομαδα τρολαρα πολυ μπας και περασω στα ημιτελικα. Ποτε δεν θα ψηφιζα κομμα με γυναικα αρχηγο.  :-*

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.589
Πόντοι
2.886
Τύπε δώσε και μενα στη γυναικα μου, αν το καταφερεις και με χωρισει εχεις τσαμπα γαμησια για δυο χρονια πληρωμενα απο εμενα

3-4 γαμήσια την εβδομάδα, επί 52 εβδομάδες = 156- 208 γαμήσια
επί 2 χρόνια 312-416 γαμήσια , επί 10 ευρώ = 3120 - 4160 ευρώ

ΦΤΗΝΑ θα σου έρθει !  :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κωστα Λαδακη μοιαζεις να εχεις προσχωρησει στο νομο του Picker τελευταια.  :2funny:  :hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.589
Πόντοι
2.886
Κωστα Λαδακη μοιαζεις να εχεις προσχωρησει στο νομο του Picker τελευταια.  :2funny:  :hi:

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο νόμος του Πίκερ είναι optimization του
μπουρδελικού σεξ.
ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο δεν μπορεί κανείς να
γαμήσει όμορφες ευρωπαίες, με καλή συμμετοχή,
με ΜΟΝΟ 10 ευρώ !
Αποκλειστικά στο Μετάξι γίνεται αυτό !

Οι οικονομολόγοι πρέπει να σκίσουν
τα πτυχία τους !  :rockon: :rockon:

Εγώ έχω γαμήσει την ωραιότερη γυναίκα
το 1999 στο Ιάσωνος 19 κάτω, καλοκαίρι
ρωσίδα > 1.78 ΜΟΥΝΑΡΑ μελαχροινή που δούλευε
χωρίς χαρτιά, και μετά την πήγαν στην Χαλκίδα
σε στριπ-κλαμπ.
Είχε και καλή συμμετοχή και δίναμε
τότε 3 χιλ. δρχ, δηλαδή 8,8 ευρώ !

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Ιασωνος 19 πανω θυματε κανεις την Καρινα?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Μηπως εννοείς την Κορίνα?

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
1
καλα ο πικερ εχει κανει να χασουν τον υπνο τους πολλα λαμογια

μηπως αυτος ο ανθρωπος πρεπει να πιασει δουλεια σε καποια κρατικη υπηρεσια καταπολέμησης του εγκλήματος και της διαφθορας??

μεγαλο αλανι παντως τον εχω γνωρισει από μακρυα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

Ο νόμος του Πίκερ είναι optimization του
μπουρδελικού σεξ.
ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο δεν μπορεί κανείς να
γαμήσει όμορφες ευρωπαίες, με καλή συμμετοχή,
με ΜΟΝΟ 10 ευρώ !
Αποκλειστικά στο Μετάξι γίνεται αυτό !

Οι οικονομολόγοι πρέπει να σκίσουν
τα πτυχία τους !  :rockon: :rockon:

Εγώ έχω γαμήσει την ωραιότερη γυναίκα
το 1999 στο Ιάσωνος 19 κάτω, καλοκαίρι
ρωσίδα > 1.78 ΜΟΥΝΑΡΑ μελαχροινή που δούλευε
χωρίς χαρτιά, και μετά την πήγαν στην Χαλκίδα
σε στριπ-κλαμπ.
Είχε και καλή συμμετοχή και δίναμε
τότε 3 χιλ. δρχ, δηλαδή 8,8 ευρώ !

ο νομος του πικερ εχει 2 αξονες.
ο ενας λεει να γαμαμε πουτανες. προφανως οι περισσοτεροι συμμετέχοντες στο σαητ συμφωνουν.
Ο ΑΛΛΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΦΛΕΡΤ περιμενοντας να αλλαξουν μυαλα οι γυναικες πραγμα που δεν θα γινει ποτέ για λογους βιολογιας.

περα απο το οτι ειναι μια μπουρδα ο νομος οδηγησε τον ιδιο τον νηματοθετη να στερειται το σεξ τις μισες μερες του χρονου,
να στερειται τον χρονο και τα εξτραδακια που σου δινει η σχεση με μια γυναικα.

ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ, ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.

Συνημμένα

• a.png
    a.png
    78 KB · Εμφανίσεις: 45

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Nik1410 εισαι ενας χοντρος ΜΑΛΑΚΑΣ. Ο νομος του Picker εχει να κανει κυριως με την ειλικρινεια, τον προγραμματισμο στο σεξ και την αποφυγη της μαλακιας.

Ειναι λογικο ο νομος του Picker να μην μπορει να εφαρμοστει απο χοντρους χωρις εγκρατεια στο φαι και στη μαλακια.  :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πικερ πουσταρακο κωλογαμημενε πονας.

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
Αρχηγε 22/12 Paradise Lost στο Piraeus 117 Academy. :rockon: :rockon: Θα εισαι πας ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν απο 1 ωρα στο Μεταξι:

- Κολωνου 11 υπογειο: Αννα απο Μολδαβια. Την εχω παρει πολλες φορες, εδω και στο Κεραμεικου 13 υπογειο. Πραγματικα απορω με τις κριτικες που τη λενε φολα. Το μωρο εχει το πιο απιστευτο ανοιγμα στην ιεραποστολικη σταση και γενικα ειναι καυλα.  :-*

Το σημερινο μου γαμησι ειναι αφιερωμενο στη χιλιογαμημενη κωλαρα του ΠΟΥΣΤΗ nik1410. Θα σε γαμαω μεχρι να στρωσεις μωρη πουτανα.  :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom