Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μεγαλε Stelios77 εσενα και το Πουλι σας εκτιμω ιδιαιτερα γιατι εκπροσωπειτε τη γνησια αντρικια Δεξια και οχι την ελεεινη διεστραμμενη (και επηρεασμενη καργα απο το παλαιο ΠΑΣΟΚ) τραβεστι Δεξια που εκπροσωπει το γελοιο λαμογιο Stekas72.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τη μοιχεια τη νομιμοποιησε ο Ανδρεας Παπανδρεου το 1982. Αυτο βεβαια δειχνει απο μονο του που ανηκουν ιδεολογικα τα λαμογια. Ο νομος του Picker, οταν γινει κυβερνηση, θα την ποινικοποιησει ξανα. Στα μπουρδελα θα γαμαμε μονο εμεις.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λαμογιο θυμησου την 7η εντολη:
[size=60pt]ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ.[/size]  :heavymetalbig:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.603
Πόντοι
2.886

Πίκερ ,γάμησα προχθές τη Σόνια , απόγευμα Φυλής 84α
και το φχαριστήθηκα !  :rockon: :rockon:

Μετά πήγα Αριστοτέλους 85 στο μαγαζί με τους
χυμούς, ήπια ρόδι, και μετά πήγα απέναντι
και ήπια γνήσιο εσπρέσσο, και ξαναπήγα Φ84α και
ξαναγάμησα τη Σόνια !  :rockon: :rockon:

Είναι στα κέφια της στη φάση αυτή.
Επίσης σε πολύ καλή φάση είναι η Νάνσυ Φυλής 54β.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Χοντρε μαλακα nik1410 πηγαινε στον Rocco Siffredi και πες του πως ειναι πουστης επειδη εχει δεχτει δαχτυλο 5-10 φορες.  :jerking:
ναι του το λεω και στο σιφρεντι και σε οποιον εχει γαμηθει από τον κωλο ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ εισαστε ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΕΣ.

οποιος παιζει με τον κωλο του σεξουαλικα = ΠΟΥΣΤΗΣ.

αντε ξεστραβωσου πουστ=πισινος στα περσικα, σου αρεσει δεν σου αρεσει πουσταρα, να το μαθαινες πριν γαμηθεις από τον κωλο ΠΟΥΣΤΑΡΑ

Συνημμένα

• a.png
    a.png
    89,3 KB · Εμφανίσεις: 61

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Μεγαλε Stelios77 εσενα και το Πουλι σας εκτιμω ιδιαιτερα γιατι εκπροσωπειτε τη γνησια αντρικια Δεξια και οχι την ελεεινη διεστραμμενη (και επηρεασμενη καργα απο το παλαιο ΠΑΣΟΚ) τραβεστι Δεξια που εκπροσωπει το γελοιο λαμογιο Stekas72.

Τα ποστ που παραθεσα παραπάνω και δείχνουν ότι είσαι ΠΟΥΣΤΗΣ τα έκανες γαργάρα πικερακο.

Μην το παίζεις γαμιας, τον κωλο σου στον έχουν κάνει σουρωτήρι με δάκτυλα και προφανώς και με άλλα εργαλεία....

Για πες μας την ταριφα για τον κωλο σου ακόμα την εχεις στα 5 χιλιαδες ευρω?    

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Τα λαμογια ψαχνουν με τις ωρες να βρουν παλια μου μηνυματα. Αυτο δειχνει κατα βαθος ποσο τους πονα ο νομος του Picker.

Για να μάθουν όλοι ποιος πραγματικά είσαι... μπορεί να γαμάς αλλά είσαι ξεκωλιασμένος, οπως λες ο ιδιος.

Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ελαχιστες φορες εχω δεχτει κωλοδαχτυλο. Το ιδιο λεω και στα post που παραθετεις.

Πες τωρα λαμογιο ποσο πονας που σε δινω στη γυναικα σου στεγνα και σπαω πλακα.  :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.340
Πόντοι
5.506
Κακό πράγμα οι πούστηδες/πικεριστές.  :-(

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Ελαχιστες φορες εχω δεχτει κωλοδαχτυλο. Το ιδιο λεω και στα post που παραθετεις.

Πες τωρα λαμογιο ποσο πονας που σε δινω στη γυναικα σου στεγνα και σπαω πλακα.  :rockon:

Εσυ πονας πικερ..... ελαχιστες φορες είπες?  :gay: :gay: :gay:

Νάσο Αθανασιάδη η Άννα το μαϊμουδάκι από Κολωνού 11 με δαχτύλιαζε συνέχεια. Ήταν πολύ εύκαμπτη και είχε ένα πολύ επιδέξιο τρόπο να με δαχτυλιάζει καθώς εγώ τη γαμούσα ιεραποστολικά. Όπως καταλαβαίνεις με έκανε τούρμπο. Τη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, να  σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ." Να τα ακούει αυτά και ο rigormortis που λέει ότι στο μπουρδέλο αυνανιζόμαστε.  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο πικερισμος αντιμαχεται τον πουστισμο

και ο πικερ καμια φορα αρνειται οτι τρώει δάκτυλο
το οποιο ειναι τοσο αληθεια οσο το ποστ σου

εκτος απο ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ειστε και ΨΕΥΤΕΣ

ασε τα παραμυθια πουσταρα και ζητα ενα δεκαρικο χαρτζηλικι να πας και εσυ
στο μαιμουδακι να σε ξεκωλιάσει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.