Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τρελενεσαι που παιζουμε με τους κωλους μας. Αφηνιαζεις! Την ξεριζωνεις! Το μονο που σε ενοχλει σε αυτη τη φωτο ειναι οτι βλεπεις μια γυναικα και εναν αντρα, αντι για δυο αντρες!
δεν τρελαινομαι που ειστε ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.
αλλα απο την στιγμη που αποκαλυφθηκε οτι ειστε ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ το νημα πρεπει να μεταφερθει στην κατηγορια με τα γκεη και εσεις να παψετε να το παιζετε αντρες κυρητοντας νομους για αντρες.

ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΕΣ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
δεν τρελαινομαι που ειστε ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.
αλλα απο την στιγμη που αποκαλυφθηκε οτι ειστε ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ το νημα πρεπει να μεταφερθει στην κατηγορια με τα γκεη και εσεις να παψετε να το παιζετε αντρες κυρητοντας νομους για αντρες.

ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΕΣ
παλι τσιριζεις μωρη πουστρα;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τρελενεσαι που παιζουμε με τους κωλους μας. Αφηνιαζεις! Την ξεριζωνεις! Το μονο που σε ενοχλει σε αυτη τη φωτο ειναι οτι βλεπεις μια γυναικα και εναν αντρα, αντι για δυο αντρες!

Φανταζομαι εσεις οι πικεριστες να παιζεται αντρικά με τους κωλους σας οχι τιποτα γυναικοτα :effemine: :gay:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε  για σχοινί ...
εσυ εχεις ρουφηξει πολλες τραβελοψωλες απο  τη θεσσαλονικη .... ;)
ουτε μια καραγκιοζη φερε μου μια τραβεστί που να πει ότι εχω παει μαζι της.

ετσι ειστε πουστιδες στην σεξουαλικη σας ζωη, πουστιδες και στην συμπεριφορά ότι χειροτερο ειστε. και πισωγλεντιδες και υπουλοι ψευταράδες. εσεις κανατε την λεξη πουστης βρισια με την συμπεριφορα σας.

Επισκέπτης
ουτε μια καραγκιοζη φερε μου μια τραβεστί που να πει ότι εχω παει μαζι της.

ετσι ειστε πουστιδες στην σεξουαλικη σας ζωη, πουστιδες και στην συμπεριφορά ότι χειροτερο ειστε. και πισωγλεντιδες και υπουλοι ψευταράδες. εσεις κανατε την λεξη πουστης βρισια με την συμπεριφορα σας.
:zfuck:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Συνημμένα

• a.png
    a.png
    85,9 KB · Εμφανίσεις: 42

Επισκέπτης
πονας πουσταρα,

όταν σε γαμαει η βικυ με τον σκληρο πουτσο πονας.
Το μονο που σε ενοχλει σε αυτη τη φωτο ειναι οτι δεν βλεπεις δυο μουσατους με τατουαζ οπως στις παλαιοτερες γκευ φωτογραφιες που μας εδειχνες.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom