Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ αντίθετα, πιστεύω οτι όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο show. Τόσα χρόνια κρατάει το ίδιο βιολί. Και η εμμονή με το Μετάξι (ούτε Φυλής, ούτε Λιοσίων, ούτε Αχαρνών, και δεν αγγίζουμε καν Μασσάζ, studio ή cg/ct) μου λέει οτι πρόκειται για νέας κοπής κράχτη. Όπως οι παλιοί κράχτες για τα κωλόμπαρα γύρω στην Ομόνοια. Οι παλιοί ξέρετε για ποιούς μιλάω.
Για τους νεότερους, ήταν, εκεί στα τέλη των 80ς και αρχές των 90ς, πρίν καταπέσει ο θεσμός του κονσομασίον, που έαν τύχαινε να πάς μπουρδελότσαρκα, και ήσουν μόνος, μύριζες αβγαλτοσύνη, ή έκανες μπάμ για επαρχιώτης (ή όποιος συνδυασμός των παραπάνω) στην πέφτανε απο δίπλα, στο μπίρι-μπίρι, σου υπόσχονταν το γαμήσι της ζωής σου, σε μπουκάρανε σε ενα μπαράκι δυο στενά πιο κάτω, σε διπλάρωνε μια μπαμπάτσικη milf και πριν το πάρεις χαμπάρι, είχες μείνει με το πουλί στο χέρι, και το πορτοφόλι άδειο. (Ναι, την έχω πατήσει κι εγώ μια φορά. Έπαθα και έμαθα)
Ε, ο Picker για μένα είναι η εξέλιξη του παλιού κράχτη, αυτή τη φορά, για μπουρδέλα στο Μετάξι. Τώρα, γιατί η εμμονή με τους παντρεμένους; Ίσως γιατί αυτοί προτιμούν άλλα στέκια, ή ίσως και γιατί το "δώστε τους στεγνά" να κρύβει και κανένα πλάνο για πιθανό εκβιασμό. Μαλακίες ίσως να λέω, αλλά μέχρι αποδείξεως του εναντίου...

Μπα ενα καμμενο τρολακι ειναι που δημιουργησε αυτη τη περσονα για να τραβηξει τη προσοχη...αρχισαν να τον λιβανιζουν και καποιοι εδω μεσα για τον χαβαλε ταιζοντας του τη ψυχασθενεια και τη ψωνισε.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Μπα ενα καμμενο τρολακι ειναι που δημιουργησε αυτη τη περσονα για να τραβηξει τη προσοχη...αρχισαν να τον λιβανιζουν και καποιοι εδω μεσα για τον χαβαλε ταιζοντας του τη ψυχασθενεια και τη ψωνισε.
Δεν διαφωνώ. Στην τελική, πέρα απο καλό λέγειν, θέλει και τρολλιά και τρέλλα, για να γίνεις κράχτης

Επισκέπτης
Εγώ αντίθετα, πιστεύω οτι όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο show. Τόσα χρόνια κρατάει το ίδιο βιολί. Και η εμμονή με το Μετάξι (ούτε Φυλής, ούτε Λιοσίων, ούτε Αχαρνών, και δεν αγγίζουμε καν Μασσάζ, studio ή cg/ct) μου λέει οτι πρόκειται για νέας κοπής κράχτη. Όπως οι παλιοί κράχτες για τα κωλόμπαρα γύρω στην Ομόνοια. Οι παλιοί ξέρετε για ποιούς μιλάω.
Για τους νεότερους, ήταν, εκεί στα τέλη των 80ς και αρχές των 90ς, πρίν καταπέσει ο θεσμός του κονσομασίον, που έαν τύχαινε να πάς μπουρδελότσαρκα, και ήσουν μόνος, μύριζες αβγαλτοσύνη, ή έκανες μπάμ για επαρχιώτης (ή όποιος συνδυασμός των παραπάνω) στην πέφτανε απο δίπλα, στο μπίρι-μπίρι, σου υπόσχονταν το γαμήσι της ζωής σου, σε μπουκάρανε σε ενα μπαράκι δυο στενά πιο κάτω, σε διπλάρωνε μια μπαμπάτσικη milf και πριν το πάρεις χαμπάρι, είχες μείνει με το πουλί στο χέρι, και το πορτοφόλι άδειο. (Ναι, την έχω πατήσει κι εγώ μια φορά. Έπαθα και έμαθα)
Ε, ο Picker για μένα είναι η εξέλιξη του παλιού κράχτη, αυτή τη φορά, για μπουρδέλα στο Μετάξι. Τώρα, γιατί η εμμονή με τους παντρεμένους; Ίσως γιατί αυτοί προτιμούν άλλα στέκια, ή ίσως και γιατί το "δώστε τους στεγνά" να κρύβει και κανένα πλάνο για πιθανό εκβιασμό. Μαλακίες ίσως να λέω, αλλά μέχρι αποδείξεως του εναντίου...

κατι τετοιους μαλακες σαν κι εσενα  τσιμπανε και οι παπατζιδες στο μοναστηρακι  :jerking:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
κατι τετοιους μαλακες σαν κι εσενα  τσιμπανε και οι παπατζιδες στο μοναστηρακι  :jerking:
Αχ μικρέ μου... στα νιάτα μου, έκανα μπουρδελότσαρκα με το δώλωμα των παπατζήδων...

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
ναι  .. φαινεται  αυτο ....
ειδικα απο  τον τροπο  που σε  διπλαρωσαν  οι κραχτες της ομονοιας ... :uglystupid:

Καλά, κανείς δε γεννήθηκε "ψημμένος", στην πορεία γίναμε.
Παρεπιμπτόντως, απο το να πιστεύω κάποιον που, στην καλύτερη είναι ελαφρώς παιγμένος, και στη χειρότερη με δουλεύει, προτιμώ να τα τρώω στους κράχτες και όχι παπατζήδες. Οι παπατζήδες είναι εντελώς άλλο πράγμα.
Α, και κάτι ακόμα... κράτα λίγο τα προσχήματα, κάνεις μπαμ οτι είσαι κλώνος με τον τρόπο που αντιδράς.

Επισκέπτης
Καλά, κανείς δε γεννήθηκε "ψημμένος", στην πορεία γίναμε.
Παρεπιμπτόντως, απο το να πιστεύω κάποιον που, στην καλύτερη είναι ελαφρώς παιγμένος, και στη χειρότερη με δουλεύει, προτιμώ να τα τρώω στους κράχτες και όχι παπατζήδες. Οι παπατζήδες είναι εντελώς άλλο πράγμα.
Α, και κάτι ακόμα... κράτα λίγο τα προσχήματα, κάνεις μπαμ οτι είσαι κλώνος με τον τρόπο που αντιδράς.

θυμιζεις το πασοκ ...
ηρθε να μας σωσει σαν κινημα αλλαγης απο  τις δικες του παλιες αμαρτιες ... :2funny:

ασε τις συμβουλες σου ρε ταγαρι  ...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.699
Πόντοι
6.056
θυμιζεις το πασοκ ...
ηρθε να μας σωσει σαν κινημα αλλαγης απο  τις δικες του παλιες αμαρτιες ... :2funny:

ασε τις συμβουλες σου ρε ταγαρι  ...
πωωω θα μας μπαστακωθει και αυτος ο λεμες τωρα εδω
το βλεπω... :(

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.699
Πόντοι
6.056
ενας ακομα αντιπικεριστης ...
αυτος το παιζει ηθικολογος και αμεμπτος ..
οχι μονο

καταλαβε και το σκοτεινο μυστικο του πικερ

δηλαδη:προμο και νταβατζιλικη στο μεταξι 

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Μην ενοχλείστε, συνεχίστε! Καλύτερη κωμωδία δεν έχει για απόψε.

Επισκέπτης
συρμα μας ψυλλιαστηκαν
Ψαγμενο το καθαρμα.

Επιστροφη στην παλια μας δουλεια. Παπατζηδες στο Θησειο. Η Ντορα θα ριχνει τον παπα. Εγω θα λεω την ατακα "μπορω να παιξω μια φορα και να φυγω;". Εσυ θα φυλας τσιλιες.

Επισκέπτης
Που εισαι Σακη να γελασεις. Αυτοι που καμωνονται οτι πολεμανε την κοινωνια και το συστημα σχεδιαζουν το γαμο τους σαν κοριτσακια και ονειρευονται να τους αποκαταστησει πλουσια νυφη! :2funny:

Ποσο μα ποσο περηφανοι νιωθουμε που μπορουμε να ζουμε μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ζωη γεματη αντρικη αξιοπρεπεια! Ο λιτος βιος ειναι το κλειδι της ευτυχιας.

Ο μέσος Έλληνας μπλέκεται από τα λυκειακά/φοιτητικά χρόνια σε έναν κυκεώνα σχέσεων,που στην πλειοψηφία τους δεν είναι ουσιαστικές/ποιοτικές.
Δηλαδή γαλουχημένος σαν μουνόδουλος και προκειμένου να γαμήσει,
βρίσκει μια γκόμενα που ουσιαστικά δεν τη θέλει,απλά είναι αυτή που του έκατσε.
Και σαν πυρφόρος μαλάκας,αφιερώνει το σύνολο του χρόνου,χρημάτων,ενέργειας σε αυτήν,παραμελώντας τον εαυτό του.
Και τα χρόνια περνούν με ψευτοσχέσεις και κομπαρσιλίκια..

Κάπου στα 35,έχοντας παραβλέψει τελείως την προσωπική του ανέλιξη/βελτίωση και έχοντας πλέον συνηθίσει σε 5άρια-6άρια,φορτώνεται και ένα από αυτά,απλά για να εκπληρώσει την κοινωνική σύμβαση του γάμου.

Η δική μου θέση είναι πως αν κάποιος θέλει να παντρευτεί(μόνο για το λόγο να κάνει οικογένεια) η ηλικία 35+ είναι η ιδανική.
Το θέμα όμως είναι στα 35+ να έχεις διαμορφώσει όλες εκείνες τις συνθήκες ώστε να είσαι σε θέση να διαλέξεις και όχι να σε διαλέξουν.

Δηλαδή αφού έχεις κωλογαμήσει από τα 16 σου τις συνομίληκες συμμαθήτριες,στα 20 τις συμφοιτήτριες,κ.ο.κ. να τις παρατάς όταν πρέπει, ώστε να τις φορτώνονται άλλοι και στα 35+ σου,να μπορείς να χτυπήσεις μια 25+.
Να την κρεμπεδιάσεις τη μια μέρα,να γκαστρωθεί την επόμενη και να είναι μια νέα μάνα, που θα ευχαριστιέσαι να την γαμάς τα επόμενα χρόνια και να την έχεις δίπλα σου.

Η γκόμενά μου είναι δέκα χρόνια μικρότερη και με πολλές πιθανότητες να φάει τον οριστικό κρεμπιέ.
Όταν φτάνουμε στο σημείο του τελικού High Value Display,ακόμη και παραποιώντας σε λογικό βαθμό το status μας,αφήνουμε έξω τους συναισθηματισμούς.
Π.χ. το να γεννηθείς από φτωχούς γονείς είναι ατυχία,το να κάνεις φτωχό πεθερό είναι ΜΑΛΑΚΙΑ σου.
Παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα και αφήνουμε τους αλλους να νομίζουν ότι μας διάλεξαν εκείνοι.

Γινόμαστε πιο άτιμοι καργιόληδες ακόμη και από την Αν Νικολ Σμιθ που παντρεύτηκε τον 90χρονο πετρελαιά στο αναπηρικό καροτσάκι.

Γινόμαστε μονάχα για ΜΙΑ ΦΟΡΑ,πιο πουτάνες από όλες τις πουτάνες που γνωρίσαμε στη ζωή μας.

Κάνουμε το περίφημο lock down με βαλκανικό κρεμπιέ μέσα σε πλούσιο δυτικο μουνάκι,κι αν και μας πάρουν χαμπάρι κάποτε,θα ναι αργά για αυτούς..

Μετα απο αυτο το αηδιαστικο ποστ που διαβασα μου ερχεται να βουτηξω στα παγωμενα νερα ενος ποταμου για να αναζωογονηθω σαν Σπαρτιατης!

ΑΝΤΡΑΣ!!!

Επισκέπτης
Βουδας ο σφαγεας των παντρεμενων λαμογιων!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Που εισαι Σακη να γελασεις. Αυτοι που καμωνονται οτι πολεμανε την κοινωνια και το συστημα σχεδιαζουν το γαμο τους σαν κοριτσακια και ονειρευονται να τους αποκαταστησει πλουσια νυφη! :2funny:

Ποσο μα ποσο περηφανοι νιωθουμε που μπορουμε να ζουμε μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ζωη γεματη αντρικη αξιοπρεπεια! Ο λιτος βιος ειναι το κλειδι της ευτυχιας.

Μετα απο αυτο το αηδιαστικο ποστ που διαβασα μου ερχεται να βουτηξω στα παγωμενα νερα ενος ποταμου για να αναζωογονηθω σαν Σπαρτιατης!

ΑΝΤΡΑΣ!!!
οι σπαρτιατες αντρες ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
οι σπαρτιατες αντρες ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
Τρελενεσαι που παιζουμε με τους κωλους μας. Αφηνιαζεις! Την ξεριζωνεις! Το μονο που σε ενοχλει σε αυτη τη φωτο ειναι οτι βλεπεις μια γυναικα και εναν αντρα, αντι για δυο αντρες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom