Επισκέπτης
Εγώ αντίθετα, πιστεύω οτι όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο show. Τόσα χρόνια κρατάει το ίδιο βιολί. Και η εμμονή με το Μετάξι (ούτε Φυλής, ούτε Λιοσίων, ούτε Αχαρνών, και δεν αγγίζουμε καν Μασσάζ, studio ή cg/ct) μου λέει οτι πρόκειται για νέας κοπής κράχτη. Όπως οι παλιοί κράχτες για τα κωλόμπαρα γύρω στην Ομόνοια. Οι παλιοί ξέρετε για ποιούς μιλάω.
Για τους νεότερους, ήταν, εκεί στα τέλη των 80ς και αρχές των 90ς, πρίν καταπέσει ο θεσμός του κονσομασίον, που έαν τύχαινε να πάς μπουρδελότσαρκα, και ήσουν μόνος, μύριζες αβγαλτοσύνη, ή έκανες μπάμ για επαρχιώτης (ή όποιος συνδυασμός των παραπάνω) στην πέφτανε απο δίπλα, στο μπίρι-μπίρι, σου υπόσχονταν το γαμήσι της ζωής σου, σε μπουκάρανε σε ενα μπαράκι δυο στενά πιο κάτω, σε διπλάρωνε μια μπαμπάτσικη milf και πριν το πάρεις χαμπάρι, είχες μείνει με το πουλί στο χέρι, και το πορτοφόλι άδειο. (Ναι, την έχω πατήσει κι εγώ μια φορά. Έπαθα και έμαθα)
Ε, ο Picker για μένα είναι η εξέλιξη του παλιού κράχτη, αυτή τη φορά, για μπουρδέλα στο Μετάξι. Τώρα, γιατί η εμμονή με τους παντρεμένους; Ίσως γιατί αυτοί προτιμούν άλλα στέκια, ή ίσως και γιατί το "δώστε τους στεγνά" να κρύβει και κανένα πλάνο για πιθανό εκβιασμό. Μαλακίες ίσως να λέω, αλλά μέχρι αποδείξεως του εναντίου...
Μπα ενα καμμενο τρολακι ειναι που δημιουργησε αυτη τη περσονα για να τραβηξει τη προσοχη...αρχισαν να τον λιβανιζουν και καποιοι εδω μεσα για τον χαβαλε ταιζοντας του τη ψυχασθενεια και τη ψωνισε.