Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εσύ με έχεις καταλάβει κάπως. Ο Kinsey, που ήταν ο μεγαλύτερος σεξολόγος του 20ού αιώνα, είχε χωρίσει τους άντρες σε μία κλίμακα από το 0 ως το 6, όπου το 0 είναι ο απόλυτα gay και το 6 ο απόλυτα straight. Eγώ κατατάσσω τον εαυτό μου στο 5, με τίποτα στο 4 όχι όμως και στο 6.  ;)

Α ενταξει εισαι λιγο πουστης

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
χ μμμ
μαλλον καυλωνετε με πικεροκωλαρα ...

ο πικερ  ομως δνε ασχολειται με αντρικους  κωλους  .. γαμαει μουνακια φρεσκα ..

Οι πικεριστες ασχολουνται με πουτσες
Το ονειρο του γκουρου σου ειναι να γαμιεται για λεφτα
Ακολουθεις φανταζομαι

Επισκέπτης
Αφηστε τις κρυφες και πιαστε του βαλκαναρμπαιτερς. Τους χτυπαω αλυπητα στο θρεντ του Κιεβου.

Επισκέπτης
Οι πικεριστες ασχολουνται με πουτσες
Το ονειρο του γκουρου σου ειναι να γαμιεται για λεφτα
Ακολουθεις φανταζομαι

απο οσο βλεπω εδω εσυ μιλας  για πουτσες και ο κολλητος σου  ο τραβελονικ1410202101.....
καλυτερα να αποχωρισεις απο  το θρεντ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
απο οσο βλεπω εδω εσυ μιλας  για πουτσες και ο κολλητος σου  ο τραβελονικ1410202101.....
καλυτερα να αποχωρισεις απο  το θρεντ

Το πουστροθεντ των πικεριστων ειναι τοπος σκουπιδιασματος ναυαγιων
Υπομονή, θα σκουπιδιαστεις και εσυ

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο μουνί της ξεφτιλισμένης πόρνης που ακούει στο όνομα Στέκα.  :fuck1:
Ζούμε για ιστορικές αφιερώσεις από τον μέγιστο Picker!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο μουνί της ξεφτιλισμένης πόρνης που ακούει στο όνομα Στέκα.  :fuck1:
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]

Το σημερινό μιουταρισμα μάλλον ήθελες να πεις Πικερακο... :S :S :S

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
το αποθυμένο του πίκερ είναι να έχει γκόμενα και να την κερατώνει με πουτάνες. κατα βάθος μισεί και ζηλεύει τις γυναίκες κ με αυτόν τον τρόπο θέλει να τις τιμωρήσει..ποιός ξέρει πόσες χυλόπιτες έχει φάει.....Ζηλεύει τους παντρεμένους που το κάνουν γιαυτό κάνει τόση φασαρία...θα ήθελε να είναι στη θέση τους. Δυστηχώς δεν έχει τα φόντα να μιλήσει κ να καμακώσει αληθινή γυναίκα ώστε να προχωρήσει το σχέδιό του...οπότε αρκείται στο δεύτερο σκέλος, να πηγαίνει στα μπουρδέλα...ε έφτιαξε και έναν νόμο να τού ρχετε βολικά...α ρε πικεράκο κρίμα βρε παλικαράκι μου...αλλά κάνε κ συ κάτι, ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου. το να παραδεχτείς το πρόβλημά σου θα είναι η μισή του λύση......

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.699
Πόντοι
6.056
παλι ο ρουφιανος του σαιτ εκανε μπρατσα με το ρουφιανοκουμπο?  :vomit:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
το αποθυμένο του πίκερ είναι να έχει γκόμενα και να την κερατώνει με πουτάνες. κατα βάθος μισεί και ζηλεύει τις γυναίκες κ με αυτόν τον τρόπο θέλει να τις τιμωρήσει..ποιός ξέρει πόσες χυλόπιτες έχει φάει.....Ζηλεύει τους παντρεμένους που το κάνουν γιαυτό κάνει τόση φασαρία...θα ήθελε να είναι στη θέση τους. Δυστηχώς δεν έχει τα φόντα να μιλήσει κ να καμακώσει αληθινή γυναίκα ώστε να προχωρήσει το σχέδιό του...οπότε αρκείται στο δεύτερο σκέλος, να πηγαίνει στα μπουρδέλα...ε έφτιαξε και έναν νόμο να τού ρχετε βολικά...α ρε πικεράκο κρίμα βρε παλικαράκι μου...αλλά κάνε κ συ κάτι, ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου. το να παραδεχτείς το πρόβλημά σου θα είναι η μισή του λύση......

Και το ονειρο του ειναι να τον γαμανε μερακληδες και να τον πληρωνουν
Οταν εβγαλε την φωτο του κωλου του εκανε πολλές ανάλογες δηλωσεις

Επισκέπτης
Και το ονειρο του ειναι να τον γαμανε μερακληδες και να τον πληρωνουν
Οταν εβγαλε την φωτο του κωλου του εκανε πολλές ανάλογες δηλωσεις

μαλλον το δικο σου ονειρο  ειναι να  βλεπεις αντρικους  κωλους μωρη πουσταρα  ......

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Εγώ αντίθετα, πιστεύω οτι όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο show. Τόσα χρόνια κρατάει το ίδιο βιολί. Και η εμμονή με το Μετάξι (ούτε Φυλής, ούτε Λιοσίων, ούτε Αχαρνών, και δεν αγγίζουμε καν Μασσάζ, studio ή cg/ct) μου λέει οτι πρόκειται για νέας κοπής κράχτη. Όπως οι παλιοί κράχτες για τα κωλόμπαρα γύρω στην Ομόνοια. Οι παλιοί ξέρετε για ποιούς μιλάω.
Για τους νεότερους, ήταν, εκεί στα τέλη των 80ς και αρχές των 90ς, πρίν καταπέσει ο θεσμός του κονσομασίον, που έαν τύχαινε να πάς μπουρδελότσαρκα, και ήσουν μόνος, μύριζες αβγαλτοσύνη, ή έκανες μπάμ για επαρχιώτης (ή όποιος συνδυασμός των παραπάνω) στην πέφτανε απο δίπλα, στο μπίρι-μπίρι, σου υπόσχονταν το γαμήσι της ζωής σου, σε μπουκάρανε σε ενα μπαράκι δυο στενά πιο κάτω, σε διπλάρωνε μια μπαμπάτσικη milf και πριν το πάρεις χαμπάρι, είχες μείνει με το πουλί στο χέρι, και το πορτοφόλι άδειο. (Ναι, την έχω πατήσει κι εγώ μια φορά. Έπαθα και έμαθα)
Ε, ο Picker για μένα είναι η εξέλιξη του παλιού κράχτη, αυτή τη φορά, για μπουρδέλα στο Μετάξι. Τώρα, γιατί η εμμονή με τους παντρεμένους; Ίσως γιατί αυτοί προτιμούν άλλα στέκια, ή ίσως και γιατί το "δώστε τους στεγνά" να κρύβει και κανένα πλάνο για πιθανό εκβιασμό. Μαλακίες ίσως να λέω, αλλά μέχρι αποδείξεως του εναντίου...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.699
Πόντοι
6.056
συρμα μας ψυλλιαστηκαν

Stories

Νέο!

Stories