Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αφού είναι στη φύση της γυναίκας να είναι παθητική, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ? Καταλαβαίνετε πόσο υποκριτές είστε?
Εσυ την θεωρεις ξεφτυλισμενη ρε μαλακα!!!Εσυ απαιτεις τον εξευτελισμο τους!!! :uglystupid:

Απο το Δαφνί ποσταρεις ρε;

Επισκέπτης
οχι δεν ισχυει κανενας απο τους ισχυρισμους σου
δεν θεωρω εγω μαγκα οποιον γαμαει πολλες, οσοι δεχονται την πολυγαμικοτητα τον θεωρουν μαγκα γιατι παει κοντρα στην κοινωνια για την φυση του. για τους αντρες ειναι πιο σεβαστη η φυση.
επισης ξεφτιλισμενη θεωρει η κοινωνια την πολυγαμικη γιατι ειναι εναντια στους κοινωνικους της κανονες παρα το οτι ειναι συμφωνο με την φυση της.
για τις γυναικες ειναι πιο σεβαστη η κοινωνια και οχι η φυση για αυτο υπαρχει αυτη η διαφορα.

Λες ψέματα και είσαι υποκριτής. Θεωρείς μάγκα όποιον γαμάει πολλές, γι' αυτό και λέγεσαι bourdeliotis. Όταν μια γυναίκα πάει με πολλούς τη θεωρείς πουτάνα και ξεφτιλισμένη, ακριβώς επειδή θεωρείς ότι Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ. Και θεωρείς τους πούστηδες ξεφτιλισμένους, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Παραδέξου το!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Λες ψέματα και είσαι υποκριτής. Θεωρείς μάγκα όποιον γαμάει πολλές, γι' αυτό και λέγεσαι bourdeliotis. Όταν μια γυναίκα πάει με πολλούς τη θεωρείς πουτάνα και ξεφτιλισμένη, ακριβώς επειδή θεωρείς ότι Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ. Και θεωρείς τους πούστηδες ξεφτιλισμένους, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Παραδέξου το!
Ντουγανι εντελως!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ε ναι, εγώ είμαι straight αλλά κάποια στιγμή θα γίνω πουτανίτσα για να ξεφτιλιστώ. Θέλω να δω πώς ξεφτιλίζονται κάθε μέρα οι λατρεμένες μου πόρνες!
Γινε ζιγκολο ,πρεπει να τον παιρνεις απο τον κωλο;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οχι απλα σκεφτεσαι διαφορετικα απο οτι ολοι οι γυρω σου προσεξε το γιατι μπορει να βρεθεις σε τρελοκομειο εκει στελνει η κοινωνια οσους εχουν τοσο διαφορετικες αποψεις.
δινεις τελειως διαφορετικο ορισμο στο τι ειναι ξευτιλα απο οτι οι υπολοιποι και επιμενεις ... ε δεν μπορει να ειναι ολοι οι αλλοι τρελοι και εσυ λογικος!!!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
λοιπον πικερ θα προσπαθησω να στα ξεκαθαρισω,
1) για την φυση δεν υπαρχει ξευτιλα
2)ξευτιλα υπαρχει για την κοινωνια
3) ξευτιλα για την γυναικα στην ελλαδα του σημερα ειναι να αποκαλυφθει οτι παει με πολλους αντρες
4) ξευτιλα για την γυναικα στην ελλαδα του σημερα ΔΕΝ ειναι να αποκαλυφθει οτι παει με ΕΝΑΝ για αυτο και δεν ντρεπεται να κυκλοφορει στο δρομο χερι χερι με τον γκομενο-γαμια της
5)ξευτιλα για τον αντρα ειναι να γαμιεται οχι γιατι γινεται γυναικα αλλα γιατι γινεται πουστης
6)ξευτιλα για τους αντρες ΔΕΝ ειναι ο αντρας που γαμαει πολλες γιατι απλα εβαλε την φυση του πιο πανω κατι που η ανδρικη κοινωνια αποδεχεται
7)ξευτιλα για τις γυναικες ΕΙΝΑΙ ο αντρας που γαμαει πολλες γιατι εβαλε πιο κατω την κοινωνια κατι που η γυναικεια κοινωνια ΔΕΝ αποδεχεται
διαβασε τα καλα αυτα και ισως γινεις και εσυ μελος της ανθρωπινης κοινωνιας στην ελλαδα του σημερα

Επισκέπτης
λοιπον πικερ θα προσπαθησω να στα ξεκαθαρισω,
1) για την φυση δεν υπαρχει ξευτιλα
2)ξευτιλα υπαρχει για την κοινωνια
3) ξευτιλα για την γυναικα στην ελλαδα του σημερα ειναι να αποκαλυφθει οτι παει με πολλους αντρες
4) ξευτιλα για την γυναικα στην ελλαδα του σημερα ΔΕΝ ειναι να αποκαλυφθει οτι παει με ΕΝΑΝ για αυτο και δεν ντρεπεται να κυκλοφορει στο δρομο χερι χερι με τον γκομενο-γαμια της
5)ξευτιλα για τον αντρα ειναι να γαμιεται οχι γιατι γινεται γυναικα αλλα γιατι γινεται πουστης
6)ξευτιλα για τους αντρες ΔΕΝ ειναι ο αντρας που γαμαει πολλες γιατι απλα εβαλε την φυση του πιο πανω κατι που η ανδρικη κοινωνια αποδεχεται
7)ξευτιλα για τις γυναικες ΕΙΝΑΙ ο αντρας που γαμαει πολλες γιατι εβαλε πιο κατω την κοινωνια κατι που η γυναικεια κοινωνια ΔΕΝ αποδεχεται
διαβασε τα καλα αυτα και ισως γινεις και εσυ μελος της ανθρωπινης κοινωνιας στην ελλαδα του σημερα

Και ποιος σου είπε ότι θέλω να γίνω "μέλος της ανθρώπινης κοινωνίας στην Ελλάδα του σήμερα"? Είναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΗΛΙΘΙΑ η κοινωνία στην Ελλάδα του σήμερα. Αυτή η ηλιθιότητα της κοινωνίας είναι που μας έχει αναγκάσει να τρέχουμε μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και ποιος σου είπε ότι θέλω να γίνω "μέλος της ανθρώπινης κοινωνίας στην Ελλάδα του σήμερα"? Είναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΗΛΙΘΙΑ η κοινωνία στην Ελλάδα του σήμερα. Αυτή η ηλιθιότητα της κοινωνίας είναι που μας έχει αναγκάσει να τρέχουμε μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα!
Η μαλακια που εχεις στο κεφαλι σου φταιει!!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και εγω τρεχω στα μπουρδελα και δεν εχω θεμα με την κοινωνια,
εσυ τρεχεις επισης σε μπουρδελα και εχεις θεμα με την κοινωνια,
αρα το θεμα σου ειναι αλλου και προσπαθουμε να σε βοηθησουμε
για αυτο για αρχη μαθε καλα αυτα τα 7 σημεια

Επισκέπτης
και εγω τρεχω στα μπουρδελα και δεν εχω θεμα με την κοινωνια,
εσυ τρεχεις επισης σε μπουρδελα και εχεις θεμα με την κοινωνια,
αρα το θεμα σου ειναι αλλου και προσπαθουμε να σε βοηθησουμε
για αυτο για αρχη μαθε καλα αυτα τα 7 σημεια

Τα 7 σημεία που παρέθεσες είναι σαν να λέμε "οι φελλοί επιπλέουν"!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Τα 7 σημεία που παρέθεσες είναι σαν να λέμε "οι φελλοί επιπλέουν"!
ειναι ενα πρωτο σταδιο για να κοινωνικοποιηθεις γιατι βγαζεις εχθρα προς την κοινωνια και αυτο ειναι εναντιον σου, ξεκινα επανακοινωνικοποιηση και θα εισαι καλυτερα. το καλο σου θελουμε, ο νομος σου ειναι μια καλη λυση που μας εμπνεει, αλλα εσυ εκλεισες τελειως και την πορτα στην κοινωνια και δεν νομιζω να αισθανεσαι ευτυχισμενος για αυτο οσο και αν δεν θες να το παραδεχτεις εισαι και εσυ κοινωνικο ον

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
απλα οι γυναικες δεν εχουν ιδιες αναγκες στο σεξ με τους αντρες.γιαυτο υπαρχει η πορνεια.για τη γυναικα δεν ειναι αναγκη το σεξ αλλα χομπι.ο αντρας πιεζεται πολυ με την αγαμια

Επισκέπτης
ειναι ενα πρωτο σταδιο για να κοινωνικοποιηθεις γιατι βγαζεις εχθρα προς την κοινωνια και αυτο ειναι εναντιον σου, ξεκινα επανακοινωνικοποιηση και θα εισαι καλυτερα. το καλο σου θελουμε, ο νομος σου ειναι μια καλη λυση που μας εμπνεει, αλλα εσυ εκλεισες τελειως και την πορτα στην κοινωνια και δεν νομιζω να αισθανεσαι ευτυχισμενος για αυτο οσο και αν δεν θες να το παραδεχτεις εισαι και εσυ κοινωνικο ον

Η κοινωνία είναι ξενέρωτη. Δεν θέλω να έχω καμία επαφή, παρά μόνο με άτομα από τον χώρο της πορνείας και των μπουρδέλων. Μόνο εκεί βρίσκω ένα ενδιαφέρον.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η κοινωνία είναι ξενέρωτη. Δεν θέλω να έχω καμία επαφή, παρά μόνο με άτομα από τον χώρο της πορνείας και των μπουρδέλων. Μόνο εκεί βρίσκω ένα ενδιαφέρον.
η κοινωνια εισαι εσυ επισης.η κοινωνια δεν ειναι ξενερωτη.εσυ την βλεπεις ξενερωτη.η κοινωνια ειναι αυτη που ειναι

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Για τα πουκαμισα με μακρια μανικια και για τους τοιχους με μαλακη επενδυση τι γνωμη εχεις?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οι κοινωνίες είναι ένα πλέγμα:
α) αυθαίρετων