Επισκέπτης
Εαν θεωρεις την Καμηλα κανονικη, ναι ολες οι αλλες ειναι χοντρες.
Χμ...σιγά σιγά το πας...Με το τσιγκέλι...
Εαν θεωρεις την Καμηλα κανονικη, ναι ολες οι αλλες ειναι χοντρες.
Το μνμ σας ακολούθησε το δικό μου σχετικά με το πόσα γνωριζετε!!!Δείτε..
Δεν επιθυμώ να σας "ταράξω"...
Αλλά δεν είστε το ένα και μοναδικό Θηλυκό μέλος του παρόντος ιστοτόπου.
Ας καταληξουμε καπου.
Αν θεωρείται η Τζουλιεν χοντρη, μου αρεσουν οι χοντρες.
Βασικα κραξιμο ετρωγα γιατι με θεωρουσαν προμότορα.
Παμε παρακατω.
Σόρυ φίλε μου.Η Τζουλιέν τελικά τι απέγινε? Πήγαν καλά οι δουλειές?
Το μνμ σας ακολούθησε το δικό μου σχετικά με το πόσα γνωριζετε!!!
Σόρυ φίλε μου.
Γνωριζω τι γινεται η Τζουλιεν αλλά μου το ειπαν εμπιστευτικά και δεν μπορω να το διαδωσω.
Πίστεψε με, αν ηξερα προσωπικα την Τζουλι, δεν θα την προμοταριζα αλλά θα την κρατουσα παση θυσια για τον εαυτο μου.Μάλλον δεν πήγε τόσο καλά το προμόσιον ε?
Πίστεψε με, αν ηξερα προσωπικα την Τζουλι, δεν θα την προμοταριζα αλλά θα την κρατουσα παση θυσια για τον εαυτο μου.
Ευσεβείς πόθοι, με ψήγμα από κατάθεση ψυχής.
Οπως τις θες εσυ,ολες πουτανες ,οχι δεν ειναι.Άρα όλες οι γυναίκες είναι ξεφτιλισμένες για σένα, αφού όλες τον παίρνουν.
τυπε τα παραλες λίγα πιασηματακια είχε :SΡε φίλε, πώς θες να σε πιστέψουμε, οταν ο παπαζόλης σου έχει στείλει τη φώτο της πανχοντρης που γάμησε και του ειχες πει "Μια χαρά";
Εν τω μεταξυ αμα ξυπνησει το πρωι ο Πικερ και δει πώς του εχουμε μπαχαλεψει το θρεντ, θα παθει εγκεφαλικο.
Οπως τις θες εσυ,ολες πουτανες ,οχι δεν ειναι.
Πως αλλιως θα κανουν σεξ οι γυναικες ρε μαλακα;
διοτι ειναι μονο δικη σου αποψη οτι η μονογαμικη γυναικα ειναι ξευτιλισμενη, για τον υπολοιπο πλανητη η μονογαμικη δεν ξεφτιλιζεται με εναν πουτσο, ειναι η φυση της να παιρνει πουτσο δεν ειναι ξεφτιλα.Αυτό σου λέω ρε μαλάκα, ξεφτιλισμένες είναι όλες αφού τον παίρνουν. Έστω και από έναν άντρα να τον τρώνε, πάλι ξεφτιλισμένες είναι. Απλά οι πουτάνες αποδέχονται την ξεφτίλα τους, ενώ οι άλλες το παίζουν κυρίες νομίζοντας ότι άμα τρως μόνο ένα πούτσο είναι λιγότερη η ξεφτίλα. Όλες οι γυναίκες ξεφτιλισμένες είναι από τη φύση τους, απλά όταν ένας άντρας τον φάει πέφτει στο επίπεδο των γυναικών. Γιατί δεν το λες ξεκάθαρα να τελειώνουμε?
διοτι ειναι μονο δικη σου αποψη οτι η μονογαμικη γυναικα ειναι ξευτιλισμενη, για τον υπολοιπο πλανητη η μονογαμικη δεν ξεφτιλιζεται με εναν πουτσο, ειναι η φυση της να παιρνει πουτσο δεν ειναι ξεφτιλα.
ξυπνα πριν σε κλεισουν στο τρελαδικο
εγω ειμαι αθεος και την ιδια αποψη εχωΆυτή είναι η ηλίθια άποψη των θρησκειών. Σου λέει "θα τον φάνε που θα τον φάνε, τουλάχιστον ας μην τον φάνε από πολλούς". Όσο λιγότεροι τις ξεσκίσουν, τόσο μικρότερη η ξεφτίλα. Πόσο πιο ηλίθια άποψη από αυτήν μπορεί να υπάρξει? ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ!