Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δείτε..

Δεν επιθυμώ να σας "ταράξω"...

Αλλά δεν είστε το ένα και μοναδικό Θηλυκό μέλος του παρόντος ιστοτόπου.  :)
Το μνμ σας ακολούθησε το δικό μου σχετικά με το πόσα γνωριζετε!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ αμα ξυπνησει το πρωι ο Πικερ και δει πώς του εχουμε μπαχαλεψει το θρεντ, θα παθει εγκεφαλικο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η Τζουλιέν τελικά τι απέγινε? Πήγαν καλά οι δουλειές?
Σόρυ φίλε μου.
Γνωριζω τι γινεται η Τζουλιεν αλλά μου το ειπαν εμπιστευτικά και δεν μπορω να το διαδωσω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μάλλον δεν πήγε τόσο καλά το προμόσιον ε? :birdman: :grin:
Πίστεψε με, αν ηξερα προσωπικα την Τζουλι, δεν θα την προμοταριζα αλλά θα την κρατουσα παση θυσια για τον εαυτο μου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.758
Πόντοι
25.467
Πίστεψε με, αν ηξερα προσωπικα την Τζουλι, δεν θα την προμοταριζα αλλά θα την κρατουσα παση θυσια για τον εαυτο μου.

:rolleyes:

Ευσεβείς πόθοι, με ψήγμα από κατάθεση ψυχής.  :)

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Καλά τώρα υπάρχουν και πιο μοντέρνα είδη σεξ. Το διαδικτυακό, το τηλεφωνικό και ποιος ξέρει ακόμα τι άλλο θα εφευρεθεί!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Ρε φίλε, πώς θες να σε πιστέψουμε, οταν ο παπαζόλης σου έχει στείλει τη φώτο της πανχοντρης που γάμησε και του ειχες πει "Μια χαρά"; :2funny:
τυπε τα παραλες λίγα πιασηματακια είχε  :S  :grin:

Επισκέπτης
Οπως τις θες εσυ,ολες πουτανες ,οχι δεν ειναι.
Πως αλλιως θα κανουν σεξ οι γυναικες ρε μαλακα;

Αυτό σου λέω ρε μαλάκα, ξεφτιλισμένες είναι όλες αφού τον παίρνουν. Έστω και από έναν άντρα να τον τρώνε, πάλι ξεφτιλισμένες είναι. Απλά οι πουτάνες αποδέχονται την ξεφτίλα τους, ενώ οι άλλες το παίζουν κυρίες νομίζοντας ότι άμα τρως μόνο ένα πούτσο είναι λιγότερη η ξεφτίλα. Όλες οι γυναίκες ξεφτιλισμένες είναι από τη φύση τους, απλά όταν ένας άντρας τον φάει πέφτει στο επίπεδο των γυναικών. Γιατί δεν το λες ξεκάθαρα να τελειώνουμε?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Αυτό σου λέω ρε μαλάκα, ξεφτιλισμένες είναι όλες αφού τον παίρνουν. Έστω και από έναν άντρα να τον τρώνε, πάλι ξεφτιλισμένες είναι. Απλά οι πουτάνες αποδέχονται την ξεφτίλα τους, ενώ οι άλλες το παίζουν κυρίες νομίζοντας ότι άμα τρως μόνο ένα πούτσο είναι λιγότερη η ξεφτίλα. Όλες οι γυναίκες ξεφτιλισμένες είναι από τη φύση τους, απλά όταν ένας άντρας τον φάει πέφτει στο επίπεδο των γυναικών. Γιατί δεν το λες ξεκάθαρα να τελειώνουμε?
διοτι ειναι μονο δικη σου αποψη οτι η μονογαμικη γυναικα ειναι ξευτιλισμενη, για τον υπολοιπο πλανητη η μονογαμικη δεν ξεφτιλιζεται με εναν πουτσο, ειναι η φυση της να παιρνει πουτσο δεν ειναι ξεφτιλα.
ξυπνα πριν σε κλεισουν στο τρελαδικο

Επισκέπτης
διοτι ειναι μονο δικη σου αποψη οτι η μονογαμικη γυναικα ειναι ξευτιλισμενη, για τον υπολοιπο πλανητη η μονογαμικη δεν ξεφτιλιζεται με εναν πουτσο, ειναι η φυση της να παιρνει πουτσο δεν ειναι ξεφτιλα.
ξυπνα πριν σε κλεισουν στο τρελαδικο

Αυτή είναι η ηλίθια άποψη των θρησκειών. Σου λέει "θα τον φάνε που θα τον φάνε, τουλάχιστον ας μην τον φάνε από πολλούς". Όσο λιγότεροι τις ξεσκίσουν, τόσο μικρότερη η ξεφτίλα. Πόσο πιο ηλίθια άποψη από αυτήν μπορεί να υπάρξει? ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Άυτή είναι η ηλίθια άποψη των θρησκειών. Σου λέει "θα τον φάνε που θα τον φάνε, τουλάχιστον ας μην τον φάνε από πολλούς". Όσο λιγότεροι τις ξεσκίσουν, τόσο μικρότερη η ξεφτίλα. Πόσο πιο ηλίθια άποψη από αυτήν μπορεί να υπάρξει? ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ!
εγω ειμαι αθεος και την ιδια αποψη εχω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom