The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.758
- Πόντοι
- 25.467
Μπα. Από τοτε που το ειπα, εχει χασει κιολας καποια.
Κάπου μέσα στο σπίτι θα τα έχασε. Οσονούπω θα τα ξαναβρεί.
Μπα. Από τοτε που το ειπα, εχει χασει κιολας καποια.
Πρωτον, μου την εστειλε πριν την γαμησει.Ρε φίλε, πώς θες να σε πιστέψουμε, οταν ο παπαζόλης σου έχει στείλει τη φώτο της πανχοντρης που γάμησε και του ειχες πει "Μια χαρά";
Τρίτον και βασικότερο εξαρταται και πως ειναι αυτος που θελει να γαμησει, κατι που εδω μεσα όλοι το ξεχνάτε ;)Πρωτον, μου την εστειλε πριν την γαμησει.
Και δεύτερον, σιγα μην ζητησε την εγκριση μου.
Πρωτον, μου την εστειλε πριν την γαμησει.
Και δεύτερον, σιγα μην ζητησε την εγκριση μου.
"Πρώτον και μόνον" εννοεις.Πρώτον και τελευταίον, το έγραψα για να τονίσω πόσο τραγικό ειναι το γούστο σου
Όπως και να 'μαι προσωπικη αποψη δε θα αποκτησεις ποτε, οπότε για πες μας γτ σε τρωει ο κωλος σου?
Ούτε φωτογραφια θα ανεβασει ξανα, ούτε θα πει τιποτα προσωπικο.Διακρίνω θυμό και νευράκια...? Μια απάντηση δώσε και ας είναι και ψέμα βρε πως κάνεις έτσι? Δεν είναι κακό να έχεις παραπανίσια κιλά σιγά...
Δεν εχω κανένα λόγο να το κάνω, ουτε πελάτες ψαχνω, ουτε κατι αλλο εδω. Κατά καιρους εχω πει πολλα. Οταν θελω εγω ομως ;)Διακρίνω θυμό και νευράκια...? Μια απάντηση δώσε και ας είναι και ψέμα βρε πως κάνεις έτσι? Δεν είναι κακό να έχεις παραπανίσια κιλά σιγά...
"Πρώτον και μόνον" εννοεις.
Υ.Γ. Το γουστο μου πού το ξερεις ρε φιλε? Γνωρίζεις καμια από τις γκομενες μου?
Ποσα ξερετε τελικα!!!Μεγαλειότατε Μεγαλειότατε
Να πω εγώ που γνωρίζω;
Αμα αρχισες να επικαλείσαι και τον βατραχο....Πρώτη φορά σε πετυχαίνω να κάνεις edit, σα να 'χει δίκιο ο βάτραχος :o
Καλα, εγω ψαχνω τοσο καιρο να βρω μια μπουτού, που εχω βαρεθει τις αγγουροβες στα στουντιο και τις ct με τα ποδαρακια σαν καλαμακια, και εσεις θεωρειτε ασχημο να εχει μια κοπελα μπουτια? Πολυ ευρωπαιοι εχετε γινει στα γουστα.
Εκατσες και εψαξες τα μηνυματα μου 4 χρονια πισω?Τα γραπτά Άλεξ μένουν και βλέπω κρατιέται αρχείο...Εδω και 4 χρόνια...
Αφου γουστάρεις μπουτούδες δεν είναι κακό... ;) Το κακό είναι να λες αγγούρες και στραβοκάνες μουνιά σαν αυτές που σου είπα πριν...Αν και κάπως μας μπέρδεψες σήμερα με τη φωτογραφία της μικρής που έβαλε ο κολλητός της και γούσταρες...
Αν αναφέρεστε σε μένα δε θα χρειαστω τη βοήθεια σας, το γνωρίζετε άλλωστε.Αξιότιμοι κύριοι και ερίτιμες κυρίες.
Ενημερώνω όλους όσους μου εχουν στείλει προσωπικό μήνυμα (όπως και αυτούς που σκέπτονται να μου στείλουν), ότι αυτού του είδους τις πληροφορίες τις δίνω μόνο δημοσία, και πάντα κατόπιν αδείας.
Εκατσες και εψαξες τα μηνυματα μου 4 χρονια πισω?
Αυτό το μηνυμα είναι με αφορμή την Τζουλιέν, βεβαια. Για χαρη της οποιας γραφτηκα στο σαιτ.
Ούτε βεβαια αυτό σημαινει ότι ολες οι γκομενες μου είναι μπουτουδες.
Ας καταληξουμε καπου.Η Τζουλιέν χοντρή την λέγανε πάντως...Δεν έψαξα πολύ μην τρελένεσαι, είναι η πρώτη ή η δεύτερη σελίδα απο το τέλος...Είχα απορία να δω τα αρχικά σου ποστ όταν είχες γραφτεί...Και με το που μπήκες κράξιμο ετρωγες οτι γουστάρεις χοντρές ρε μπαγάσα
Αν αναφέρεστε σε μένα δε θα χρειαστω τη βοήθεια σας, το γνωρίζετε άλλωστε.