στο τελος το μονο σταθερο μοιαζει να ειναι ο ερωτισμος που βιωνεις παντα σην αγκαλια μιας πορνηςοι κοινωνίες είναι ένα πλέγμα:
α) αυθαίρετων
β) αναπόδεικτων
γ) εφήμερων
αρχών.
είναι κάτι σαν τις μόδες που περνάνε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
είναι σπάνια τα σταθερά αδερφέ,στο τελος το μονο σταθερο μοιαζει να ειναι ο ερωτισμος που βιωνεις παντα σην αγκαλια μιας πορνης
και (σχεδόν) πάντα μη κοινωνικώς αποδεκτά
στην εποχη που ζουμε λιγο πολυ ολα αποδεχτα ειναι.ποσο μαλλον το σεξ σε εναν οικο ανοχης.αδιαφορο για την κοινωνια.είναι σπάνια τα σταθερά αδερφέ,
και (σχεδόν) πάντα μη κοινωνικώς αποδεκτά
Επισκέπτης
Τελικά μάλλον δεν θα γίνω πουτάνα γιατί βλέπω ότι η ανδρική πορνεία είναι παράνομη και γενικά έχω ένα θέμα με τη νομιμότητα, έχω το βίτσιο να είμαι πάντα νομοταγής. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω προχωρήσει και σε κάποιον βιασμό. Θα μπορούσα να είχα βιάσει πολλά βρωμόμουνα που βλέπω στο δρόμο αν δεν ήταν παράνομο. ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!
Επισκέπτης
Λοιπόν: θα επαναφέρω στο νόμο το διαχωρισμό μεταξύ νεανικής και ώριμης συχνότητας με τη διαφορά ότι η αλλαγή από τη νεανική στην ώριμη συχνότητα θα γίνεται όποτε νιώσει ο καθένας ότι για κάποιο λόγο δεν μπορεί πια να γαμάει τόσο συχνά. Δεν θα έχω δηλαδή πλέον σαν μεταβατική ηλικία τα 48 αλλά θα το αφήσω στο φλου. Αρχίζουμε λοιπόν σαν νέοι με στόχο τη συχνότητα "μέρα παρά μέρα" και, όταν νιώσουμε ότι πια δεν μπορούμε, ρίχνουμε το στόχο στη συχνότητα "κάθε τρίτη μέρα". ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ "ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ", πρέπει να είμαστε πάντα έστω και λίγο πάνω από τον παγκόσμιο μέσο όρο συχνότητας σεξ που είναι 104 φορές το χρόνο!
διαφωνω οι γυναικες πρεπει να εχουν και αυτες δικαιωμα να λενε οχι.γιαυτο το λογο επιλεγω να γαμαω στα μπουρδελα που δινουν δικαιωμα επιλογης στη γυναικα να αρνηθει το σεξΤελικά μάλλον δεν θα γίνω πουτάνα γιατί βλέπω ότι η ανδρική πορνεία είναι παράνομη και γενικά έχω ένα θέμα με τη νομιμότητα, έχω το βίτσιο να είμαι πάντα νομοταγής. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω προχωρήσει και σε κάποιον βιασμό. Θα μπορούσα να είχα βιάσει πολλά βρωμόμουνα που βλέπω στο δρόμο αν δεν ήταν παράνομο. ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ θα τον έτρωγα μόνο και μόνο γιατί γουστάρω τις πουτανίτσες, επειδή ακριβώς ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ και δεν το παίζουν κυρίες. Εγώ γενικά σιχαίνομαι αυτές και αυτούς που το παίζουν κυρίες και άντρακλες αντίστοιχα. Εγώ θα γούσταρα όλες οι γυναίκες να γίνονταν πουτάνες και όλοι οι άντρες να τον έτρωγαν τουλάχιστον μία φορά.
Άνθρωπέ μου, εκτροχιάστηκες. Το πρώτο στάδιο της σχιζοφρένειας είναι να αποκόβεις σιγά - σιγά τους δεσμούς σου από την πραγματικότητα. Έχεις ανάγκη ψυχιατρικής βοήθειας, άμεσα, όχι ψυχολογικής, πρέπει να πάρεις φάρμακα.
Επισκέπτης
Άνθρωπέ μου, εκτροχιάστηκες. Το πρώτο στάδιο της σχιζοφρένειας είναι να αποκόβεις σιγά - σιγά τους δεσμούς σου από την πραγματικότητα. Έχεις ανάγκη ψυχιατρικής βοήθειας, άμεσα, όχι ψυχολογικής, πρέπει να πάρεις φάρμακα.
Καθόλου δεν εκτροχιάστηκα. Απλά γουστάρω τους ξεφτιλισμένους ανθρώπους!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Μας δουλεύεις ρε μεγαλέ? Πόσο υποκριτές πια μπορεί να είστε? Και τότε γιατί θεωρείς έναν άντρα που γαμάει πολλές γυναίκες ΜΑΓΚΑ, ενώ μια γυναίκα που τη γαμάνε πολλοί άντρες ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ? Θα σου πω εγώ. Επειδή θεωρείς μαγκιά το να γαμάς και ντροπή να σε γαμάνε. Άρα θεωρείς κατά βάθος ΟΛΕΣ τις γυναίκες, ακόμα κι αυτές που γαμιούνται με έναν, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ!
Ο άντρας που γαμάει πολλές θεωρείται μάγκας, ακριβώς επειδή τον διαλέγουν πολλά θηλυκά, είναι η απόδειξη ότι παίζει καλά το ρόλο που του έδωσε η φύση. Για τον ίδιο λόγο που ο Άντονυ Χόπκινς τιμήθηκε με τον τίτλο του Σερ, ενώ υπάρχουν ηθοποιοί που δεν πήραν ποτέ μια καλή κριτική για τους ρόλους τους. Ο Ξεχωριστός μαζεύει διακρίσεις. Η γυναίκα που γαμιέται με πολλούς θεωρείται σ' αυτή την υποκριτική, θεοκρατική κοινωνία πουτάνα, ακριβώς επειδή τη θέλουν μόνο για να τεκνοποιεί και ακόμα θεωρούν ότι η γυναικεία της φύση είναι κατώτερη. Φτιάχτηκε από πλευρό του Αδάμ, είναι κτίσμα, άρα κατώτερη. Τον άντρα που τον γαμάνε τον θεωρούν ξεφτιλισμένο επειδή απέτυχε στο ρόλο που τού έδωσε η φύση. Όπως θεωρείς άχρηστο το κοπρόσκυλο που είναι ανίκανο για φύλακας, ενώ αυτός είναι ο ρόλος του. οι αποτυχημένοι θεωρούνται ξεφτιλισμένοι. Το ότι γαμιέται αντί να γαμάει, δηλώνει ότι απέτυχε. Δεν θα τον κακολογήσω, δεν θα τον λιθοβολήσω, όπως έκαναν οι Χριστιανοί όταν μπορούσαν, δηλ. στο Μεσαίωνα. Μην μου πουλάς τρέλα όμως, άλλο το να έχουν το δικαίωμα να ζήσουν όπως θέλουν τη ζωή τους, κι άλλο να μου διαστρέφεις την αιτία.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Τελικά μάλλον δεν θα γίνω πουτάνα γιατί βλέπω ότι η ανδρική πορνεία είναι παράνομη και γενικά έχω ένα θέμα με τη νομιμότητα, έχω το βίτσιο να είμαι πάντα νομοταγής. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω προχωρήσει και σε κάποιον βιασμό. Θα μπορούσα να είχα βιάσει πολλά βρωμόμουνα που βλέπω στο δρόμο αν δεν ήταν παράνομο. ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!
Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις ένα βιβλίο βιολογίας θα μάθαινες ότι η εξέλιξη κανονίζεται από τα θηλυκά. Ψάχνουν να βρουν τα πιο ξεχωριστά γονίδια, για να έχουν περισσότερες ελπίδες επιβίωσης οι απόγονοί τους. Σε όλα τα αγελαία ζώα υπάρχουν χαρέμια, ποτέ μονογαμία. Είτε μιλάμε για Βίσωνες, είτε μιλάμε για λιοντάρια, ένας είναι ο γαμίκουλας που έχει 10έως 50 γυναίκες και οι άλλοι ξερογλείφονται. Όταν κάποιος άλλος τον εκτοπίσει, γίνεται αυτός αρχηγός και κληρονομεί το χαρέμι για 1 – 2 χρόνια, και ξανά από την αρχή. Επειδή δεν συνέφερε τις κοινωνίες οι άντρες να αλληλοσκοτώνονται για τις γυναίκες, εφευρέθηκε η μονογαμία. Εννοείται ότι από κάτω όποιος/α μπορούσε ξενοπήδαγε, αυτή είναι η πιθήκια φύση μας, τα θηλυκά του Χιμπατζή παίρνουν νουμεράδα όλη τη φυλή αρκετές φορές στην ωορρηξία τους, υπάρχουν σχετικά βίντεο. Τα θηλυκά θα σε απορρίπτουν για κάποιον με καλύτερα γονίδια, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Δεν θα το κάνουν συνειδητά, υπάρχουν μηχανισμοί γι αυτό.
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!Τελικά μάλλον δεν θα γίνω πουτάνα γιατί βλέπω ότι η ανδρική πορνεία είναι παράνομη και γενικά έχω ένα θέμα με τη νομιμότητα, έχω το βίτσιο να είμαι πάντα νομοταγής. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω προχωρήσει και σε κάποιον βιασμό. Θα μπορούσα να είχα βιάσει πολλά βρωμόμουνα που βλέπω στο δρόμο αν δεν ήταν παράνομο. ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!
τα αλφα αρσενικα που λεμε.αρα ενας ακομη λογος για τους αντρες να πηγαινουν στα μπουρδελα και να μην δινουν σημασια στις σχεσεις.τα αλφα αρσενικα γονοιμοποιουν τα ολα τα θηλυκα και τα βετα αρσενικα μεγαλωνουν τα παιδια των αλφα αρσενικων.Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις ένα βιβλίο βιολογίας θα μάθαινες ότι η εξέλιξη κανονίζεται από τα θηλυκά. Ψάχνουν να βρουν τα πιο ξεχωριστά γονίδια, για να έχουν περισσότερες ελπίδες επιβίωσης οι απόγονοί τους. Σε όλα τα αγελαία ζώα υπάρχουν χαρέμια, ποτέ μονογαμία. Είτε μιλάμε για Βίσωνες, είτε μιλάμε για λιοντάρια, ένας είναι ο γαμίκουλας που έχει 10έως 50 γυναίκες και οι άλλοι ξερογλείφονται. Όταν κάποιος άλλος τον εκτοπίσει, γίνεται αυτός αρχηγός και κληρονομεί το χαρέμι για 1 – 2 χρόνια, και ξανά από την αρχή. Επειδή δεν συνέφερε τις κοινωνίες οι άντρες να αλληλοσκοτώνονται για τις γυναίκες, εφευρέθηκε η μονογαμία. Εννοείται ότι από κάτω όποιος/α μπορούσε ξενοπήδαγε, αυτή είναι η πιθήκια φύση μας, τα θηλυκά του Χιμπατζή παίρνουν νουμεράδα όλη τη φυλή αρκετές φορές στην ωορρηξία τους, υπάρχουν σχετικά βίντεο. Τα θηλυκά θα σε απορρίπτουν για κάποιον με καλύτερα γονίδια, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Δεν θα το κάνουν συνειδητά, υπάρχουν μηχανισμοί γι αυτό.
Επισκέπτης
Καθόλου δεν εκτροχιάστηκα. Απλά γουστάρω τους ξεφτιλισμένους ανθρώπους!
Ζεις για την ξεφτίλα τύπε ε? Να ξεφτιλίζεις στο γαμήσι πουτανάκια, αλλά και να σε ξεφτιλίζουν στο ξεκώλιασμα και να σου κάνουν τον πάτο σαν πηγάδι φραγκάτοι κωλομπαράδες...Γεννήθηκες για να ζεις μέσα στο ξεφτιλίκι...
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ρε Πικεράκο το γάμησες το θέμα.
Έβγαζες γέλιο μέχρι την στιγμή που έγινες θλιβερός.
Από μοναχικός μπουρδελιάρης έγινες αγαπούλης της κάθε πουτάνας και μετά και ξεκωλιάρης :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
... Ελεος ρε φιλε με το τρολάρισμα
οι γυναικες ειναι βιολογικα προγραματισμενες να θελουν μονο τα alpha male.γιαυτο το λογο καλο ειναι να μην κανει κανενας καμακι αν δεν ανηκει στο γκρουπ αυτο αφου θα αποτυχει.οι γυναικες ειναι αυτυχισμενες μονο διπλα σε ενα alpha male. Οποτε καλο ειναι να παψουμε να ασχολουμαστε με αυτες και να γαμαμε αποκλειστικα μονο πουτανες.αφου αυτες μας βλεπουν ολους το ιδιο
Το ξερεις οτι με αυτα που λες πρεπει να σου γινει καταγγελια στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος για να σε συλλαβουν μεσω της ip σου?Τελικά μάλλον δεν θα γίνω πουτάνα γιατί βλέπω ότι η ανδρική πορνεία είναι παράνομη και γενικά έχω ένα θέμα με τη νομιμότητα, έχω το βίτσιο να είμαι πάντα νομοταγής. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω προχωρήσει και σε κάποιον βιασμό. Θα μπορούσα να είχα βιάσει πολλά βρωμόμουνα που βλέπω στο δρόμο αν δεν ήταν παράνομο. ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!
Θεωρεισαι επικινδυνος για την κοινωνια...
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Το ξερεις οτι με αυτα που λες πρεπει να σου γινει καταγγελια στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος για να σε συλλαβουν μεσω της ip σου?
Θεωρεισαι επικινδυνος για την κοινωνια...
ο πίκερ πιστεύει στους νόμους και δε θα έκανε πότε κάτι παράνομο, έτσι λέει τουλάχιστον. τώρα το τι πιστεύει ο καθένας...άβυσσος η ψυχή του μπουρδελιάρη
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Όσο καί νά ψάξετε θά βρείτε τόσες πολλές αντιθέσεις συμπεριφορών πού δέν θά βγεί άκρη. Έχουν παιχτεί όλων τών ειδών τά σενάρια στίς ανθρώπινες ομάδες. Τό μόνο σίγουρο είναι ότι παρουσιάζουμε από μία ψυχοσύνθεση. Αυτή μάς ορίζει εγωιστικά καί αναγνωρίζεται ή καταπιέζεται ομαδικά. Καθένας από εμάς ξεκινά ώς μία ακατέργαστη ψυχολογική μονάδα τής κοινωνίας πού μάς μορφώνει. Τίποτα πού εκφράζεται κοινωνικά δέν είναι γραμμένο στή φύση. Τά πάντα είναι κοινωνικές αντιλήψεις μέ τίς προκαταλήψεις καί τήν ιστορία τους. Τό σέξ είναι βασική κοινωνική μας δραστηριότητα. "Φυσικό" είναι ότι είναι φυσικά δυνατό. Καί ή εσωστρεφής μαλακία, καί ή αυτοκτονία, είναι φυσικά εφικτά πράγματα γιά παράδειγμα. Τό τί διδάσκεται σάν σωστό καί λάθος είναι καθαρά κοινωνικό καί αλλάζει ανά περιόδους βάση ιδεών καί δυνατοτήτων. Ή Φινλανδή τό γλεντάει ενώ ή Λιθουανή τό πουλάει π.χ. Γιατί υπάρχει ασφάλεια στήν κοινωνία τής πρώτης. Τί είναι ή γυναίκα τελικά; Πολυγαμική αναστροφή τού άντρα, έμπορος, ή κέντρο οικογένειας; Ότι σηκώνει ή κατάσταση είμαστε όλοι κάθε φορά. Ό τρόπος τής φύσης είναι απλά ή οργανωσή της της μέσα από τήν τυχαιότητα. Μία έκφραση ανάγκης πάνω στό χάος. Αυτό είπε ό Ησίοδος. Τό κορυφαίο πού παρήγαγε ό κλασσικός Ελληνικός πολιτισμός είναι ή ελευθερία τής σκέψης. Αυτή είναι ή μόνη βαριά κληρονομιά μας εκτός καί άν κάποιοι κάνουν αποποίηση. Ξεκολλάτε μέ τίς νομοτέλειες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις