Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Και φυσικά τον γνήσιο μπουρδελιάρη δεν τον ενδιαφέρει καν η ικανοποίηση της γυναίκας. Το σεξ είναι κάτι που γίνεται για να τελειώνει περήφανα ο άντρας. Η γυναίκα έχει πάντα ρόλο βοηθητικό και ικανοποιείται από την ικανοποίηση που προσφέρει στον άντρα. Γι' αυτό και πληρώνουμε άλλωστε, για να μη μας ζητάνε οι γυναίκες πολλά!

Πληρωνεις το 10ευρώ γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ άλλη επιλογή άχρηστε.... μουνι χωρίς 10ευρω δεν βλέπεις!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μιλας εκ του ασφαλούς διότι ποτέ δεν είχες ούτε καν γκομενα, σιγά μη σου καθόταν γυναίκα κιολας.....

Ένα γελοίο υποκείμενο είσαι. Έχω γαμήσει 7 γκόμενες πέρα από τις εκατοντάδες πουτάνες. Όλες ήξεραν ότι γαμάω πουτάνες.

Επισκέπτης
Μιλας εκ του ασφαλούς διότι ποτέ δεν είχες ούτε καν γκομενα, σιγά μη σου καθόταν γυναίκα κιολας.....

ειπε ο .. πεμπτος μαλακας του σαιτ ..
Α/Α   ΟΝΟΜΑ   ΨΗΦΟΙ

1   pentagiotissa   87
2   alex71   75
3   px75   74
4   tramountana   71
5   stekas72   69

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
4 γκόμενες από τη δουλειά μου, 1 τουρίστρια, 1 από εδώ μέσα και 1 τσατσά (που ποτέ δεν υπήρξε πουτάνα).  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Πληρωνεις το 10ευρώ γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ άλλη επιλογή άχρηστε.... μουνι χωρίς 10ευρω δεν βλέπεις!
Στεκα μπορεις να φωτογραφησεις εστω ενα κραγιον της γυναικας σου; Τοσες μερες που στο λεω θα μπορουσες να ειχες αγορασει ενα, αλλα μολις θα ελεγες στην πωλητρια θελω ενα δωρο για τη γυναικα μου, θα φωναζε το σεκιουριτυ και θα σου ελεγε εξω ανωμαλε!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΠΙΚΕΡ ασε τα σαπια και απαντα σε ενα σοβαρο ερωτημα!

Στις εκλογες τι θα ψηφισεις?
Αλεξη
Κουλη
η Πορνομεταναστη? (Δωρεαν παροχη κουπονιου πορνειας, με επιδοτηση 50%)

Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσω. Δεν υπάρχει τώρα κάτι καλύτερο και πιο λογικό. Τι να ψηφίσω; Τους αριστερούς, που θεωρούν τους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες εγκληματίες; Οι γνήσιοι Δεξιοί είμαστε εμείς. Κάτι γελοία υποκείμενα τύπου Στέκα, που χέζονται μη μάθει η γυναίκα τους την αλήθεια, είναι Παπανδρεϊκά απόβλητα που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους.

Επισκέπτης
Στεκα μπορεις να φωτογραφησεις εστω ενα κραγιον της γυναικας σου; Τοσες μερες που στο λεω θα μπορουσες να ειχες αγορασει ενα, αλλα μολις θα ελεγες στην πωλητρια θελω ενα δωρο για τη γυναικα μου, θα φωναζε το σεκιουριτυ και θα σου ελεγε εξω ανωμαλε!

καλημερα  μεγαλε Peter ! :hi:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσω. Δεν υπάρχει τώρα κάτι καλύτερο και πιο λογικό. Τι να ψηφίσω; Τους αριστερούς, που θεωρούν τους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες εγκληματίες; Οι γνήσιοι Δεξιοί είμαστε εμείς. Κάτι γελοία υποκείμενα τύπου Στέκα, που χέζονται μη μάθει η γυναίκα τους την αλήθεια, είναι Παπανδρεϊκά απόβλητα που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους.

Να αλλάξεις επιλογή, δεν μπορεί να ψηφιζω το ιδιο κομμα με έναν ελαττωματικό......

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566

Πόσα πιατα έπλυνες σήμερα βαν κώλεν?

Αντε να τελειωσει η σεζον να γευθείς την πουτσα της βίκης....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μεγάλοι συναγωνιστές Peter και Buddha το κίνημά μας είναι πλέον πολύ δυνατό. Οι ηθικές αξίες και ο ανδρισμός που εκπροσωπούμε δεν έχουν αντίπαλο σε βάθος χρόνου. Κάτι γελοία λαμόγια τύπου Στέκα μόνο με λάσπη μπορούν να μας αμφισβητήσουν.

Επισκέπτης
Μεγάλοι συναγωνιστές Peter και Buddha το κίνημά μας είναι πλέον πολύ δυνατό. Οι ηθικές αξίες και ο ανδρισμός που εκπροσωπούμε δεν έχουν αντίπαλο σε βάθος χρόνου. Κάτι γελοία λαμόγια τύπου Στέκα μόνο με λάσπη μπορούν να μας αμφισβητήσουν.

δεν εχουν καταλαβει οτι  κατα βαθος η ειλικρινεια ειναι αυτο που  χαρακτηριζει  εμας απεναντι στις γυναικες ..
ειναι τοσο  βοδια  που δεν θα το εμπεδωσουν ποτε αυτο ..
:hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Συνεχίζουμε από εκεί που σταμάτησαν τα παλιά αρσενικά που φορούσαν παντελόνια. Καταλήξαμε στα μπουρδέλα γιατί αηδιάσαμε με τη σύγχρονη προοδευτική κοινωνία. Τα μπουρδέλα, μαζί με την εκκλησία, είναι οι 2 κατεξοχήν συντηρητικοί θεσμοί.

Επισκέπτης
παντου παντρεμενα  λαμογια που σπαρταρουν  σαν το ψαρι μη τυχον και  τους δει κανεις σε μπουρδελο ..
ολοι αυτοι σερνουν τις μιζερες υπαρξεις τους και  διαδυκτιακα αφου ειναι τοσο  δυστυχισμενοι μεσα στο γαμο και  δεν τολμουν ουτε να χωρισουν ...

Επισκέπτης
Συνεχίζουμε από εκεί που σταμάτησαν τα παλιά αρσενικά που φορούσαν παντελόνια. Καταλήξαμε στα μπουρδέλα γιατί αηδιάσαμε με τη σύγχρονη προοδευτική κοινωνία. Τα μπουρδέλα, μαζί με την εκκλησία, είναι οι 2 κατεξοχήν συντηρητικοί θεσμοί.

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλημερα  μεγαλε Peter ! :hi:
Καλημερα νεε μου! ΕΣΕΙΣ θα τσακισετε τα γκριζομαλικα λαμογια!!!

Με μικροκαμερες και τραμπουκισμα θα τους διωξουμε απο τα μπουρδελα οπως καποτε η χρυση Αυγη εδιωχνε τους πακιστανους απο τις πλατειες!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.395
Πόντοι
3.656
Αν και δεν θα έπρεπε να απαντώ σοβαρά σε γελοία υποκείμενα τύπου acapoeira και nik1410, επαναλαμβάνω ότι στη ζωή μου έχω δεχτεί ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορές κωλοδάχτυλο, πάντα όρθιος ή γονατιστός (ΠΟΤΕ ξαπλωμένος ή σκυφτός) ως συνοδευτικό πίπας ή handjob και πάντα με πρωτοβουλία της γυναίκας.

Όποιος νομίζει ότι η συγκεκριμένη σεξουαλική συμπεριφορά έχει την παραμικρή σχέση με ομοφυλοφιλία είναι απλά ΜΑΛΑΚΑΣ.

Ρε Πίκερ μου δημιουργήθηκε μια απορία. Γιατί επισημαίνεις ότι το κωλοδάχτυλο στο έβαλαν πάντα όταν ήσουν όρθιος ή γονατιστός και ποτέ ξαπλωμένος ή σκυφτός; Βοήθησέ με να καταλάβω πια διαφορά έχει η στάση, γιατί δεν μπορώ να βρω τη λογική πίσω από αυτή τη δήλωση

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Ρε Πίκερ μου δημιουργήθηκε μια απορία. Γιατί επισημαίνεις ότι το κωλοδάχτυλο στο έβαλαν πάντα όταν ήσουν όρθιος ή γονατιστός και ποτέ ξαπλωμένος ή σκυφτός; Βοήθησέ με να καταλάβω πια διαφορά έχει η στάση, γιατί δεν μπορώ να βρω τη λογική πίσω από αυτή τη δήλωση
το εφαγε το κωλοδαχτυλο περηφανα
σαν αντρας...
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom