Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

le samurai

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2018
Like
6
Πόντοι
1
Picker αποκαλυφθηκε οτι ο Στεκας ελεγε ψεμματα οτι εχει γυναικα. Ενα μπακουρι ειναι που εφτιαξε μια εικονικη ταυτοτητα για να παρηγορησει την αγαμια του.
απ οτι ξερω ο πικερ εχει παει σινεμα με την γυναικα του στουκα οπωτε δε ξερω τι παιζει

ας ξεκαθαρισει ο πικερ το ζητημα

Επισκέπτης
Θα ηθελα τη γνωμη του Δασκαλου γι αυτο το κειμενο

Και πριν αρχίσω να πληρώνω έτσι ήτανε.Μετά τα 35 οι γκόμενες αρχίζουν να ζητάνε λεφτά και μετά τα 40 πάνε μαζί σου μόνο για τα λεφτά.Ετσι είναι η πραγματικότητα,δεν το επιδίωξα απλά έτσι έρχεται.No pain,no gain.
Τους άλλους δεν τους ζηλεύω,όντως έφτιαξαν τη ζωή τους,αλλά με ένα εξάρι προ δεκαετίας που τώρα είναι πεντάρι,τεσσάρι.Δεν περνάει το boner test καν για εμένα.Απορώ πώς τις γαμάνε ακόμα.Και σίγουρα δεν έζησαν τα χαιλίκια που έχω ζήσει εγώ.
Εγώ είμαι ακόμα μάχιμος μπορώ να χτυπήσω ακόμα οχτάρια,15 πόντους ψηλότερες,20 χρόνια μικρότερες,αυτοί τι μπορούν?
Το πλεονέκτημα που έχουν είναι οτι η κοινωνία,το κράτος,οι συγγενείς κτλ τους βλέπουν πολύ πιο θετικά.Δηλαδή έχουν σκανδαλωδώς πιο ευνοική μεταχείριση από άτομα όπως εγώ.
Εμείς βλέπουμε πάντα τη σκληρή πλευρά,είναι όλη η κερκίδα εναντίον.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Γελοία λαμόγια σε κρίση πανικού, πατάνε συνέχεια το ρουφιανόκουμπο και προσπαθούν να αμφισβητήσουν την ξεκάθαρη υπεροχή μας. Εμείς όμως είμαστε πάντα εδώ. Τους δίνουμε ένα καλό μάθημα γαμώντας τη γυναίκα τους σαν πουτάνα.

Θα κατσεις φρονιμα γιατι αλλιως θα σε βγάλω παλι στη σεντρα χαζουλη.

Ξεχνα τις γυναικες μας και παρε τα φαρμακά σου.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Γελοία λαμόγια σε κρίση πανικού, πατάνε συνέχεια το ρουφιανόκουμπο και προσπαθούν να αμφισβητήσουν την ξεκάθαρη υπεροχή μας. Εμείς όμως είμαστε πάντα εδώ. Τους δίνουμε ένα καλό μάθημα γαμώντας τη γυναίκα τους σαν πουτάνα.
:wanker:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εχει φαει απειρη τραμπουκα κ βγαζει τα ψυχολογικα του εδω. :S

Εξομολογηθηκε οτι τσατσος προσπαθησε να τον βιασει..
Αλλα επομενο ήταν, οταν οι πικεριστες πληρώνουν για δάκτυλα και στραπον θα προσφερθει και καποιος τσατσος να τους ανοιξει τον πατο τσαμπα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Εξομολογηθηκε οτι τσατσος προσπαθησε να τον βιασει..
Αλλα επομενο ήταν, οταν οι πικεριστες πληρώνουν για δάκτυλα και στραπον θα προσφερθει και καποιος τσατσος να τους ανοιξει τον πατο τσαμπα
Κριμα το παιδι μην τον κοροιδευετε :-

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Χθες το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Μεγ. Αλεξάνδρου 22 πάνω: Kάτια.  :-*  Την έχω πάρει 3 φορές τις τελευταίες 4 μέρες. Ωραίο αδύνατο μωρό.

Εχεις πει οτι καλυτερα απο ολες σε ξεκωλιαζει το μαιμουδακι. Η Κατια εχει μεγαλυτερα δακτυλα?

Επισκέπτης
Εχεις πει οτι καλυτερα απο ολες σε ξεκωλιαζει το μαιμουδακι. Η Κατια εχει μεγαλυτερα δακτυλα?

ειναι γνωστο πως ολοι οι πιλοτοι  εχουν  προβλημα στυσης .... :cheesy:

ο πικερ  γαμαει μερα παρα μερα...
εσυ  εχεις θεμα  ομως ... δεν σου κανει κουκου . .

μακεδόνας

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1

πικερ τι της βρηκε της κορινας ρε

ωραια χειλη δεν εχει

Νευρικη ειναι

Ξινη φυσιογνωμια γενικα, μηδεν ναζι, θυληκοτητα κλπ

τεσπα..γουστα  :-

Ντυμενη εξω χωρις τα ρουχα της δουλειας ειναι ενα κοριτσι της διπλανης πορτας

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θα ηθελα τη γνωμη του Δασκαλου γι αυτο το κειμενο

Είναι τελείως ανούσιο το συγκεκριμένο κείμενο για το νόμο του Picker. O πικεριστής δεν δίνει δεκάρα για το τι πιστεύουν γι' αυτόν οι γκόμενες ή η κοινωνία.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Ένα γελοίο υποκείμενο ήσουν και θα είσαι. Απορώ πώς εμπιστεύονται οι καημένοι Αφρικανοί επιβάτες να πετάνε με πιλότο ένα στόκο σαν εσένα. Αν είναι αλήθεια βέβαια πως είσαι πιλότος.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ένα γελοίο υποκείμενο ήσουν και θα είσαι. Απορώ πώς εμπιστεύονται οι καημένοι Αφρικανοί επιβάτες να πετάνε με πιλότο ένα στόκο σαν εσένα. Αν είναι αλήθεια βέβαια πως είσαι πιλότος.
αεροσυνοδος ειναι
και οι αφρικανοι τον εμπιστευονται γιατι παιρνει καλες πιπες στα τολλ των αεροπλανων στις σκοτεινιες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν και δεν θα έπρεπε να απαντώ σοβαρά σε γελοία υποκείμενα τύπου acapoeira και nik1410, επαναλαμβάνω ότι στη ζωή μου έχω δεχτεί ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορές κωλοδάχτυλο, πάντα όρθιος ή γονατιστός (ΠΟΤΕ ξαπλωμένος ή σκυφτός) ως συνοδευτικό πίπας ή handjob και πάντα με πρωτοβουλία της γυναίκας.

Όποιος νομίζει ότι η συγκεκριμένη σεξουαλική συμπεριφορά έχει την παραμικρή σχέση με ομοφυλοφιλία είναι απλά ΜΑΛΑΚΑΣ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι τραγικό σε ένα site για μπουρδέλα να γράφονται ολόκληρα σεντόνια σε κάποια thread, προσπαθώντας κάποιοι μαλάκες ακόμα να βρουν τι φταίει με τις ελεεινίδες. Βλέπω τις μαλακίες που γράφουν άτομα σαν τον Sad_man και πονάει η ψυχή μου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Αν και δεν θα έπρεπε να απαντώ σοβαρά σε γελοία υποκείμενα τύπου acapoeira και nik1410, επαναλαμβάνω ότι στη ζωή μου έχω δεχτεί ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορές κωλοδάχτυλο, πάντα όρθιος ή γονατιστός (ΠΟΤΕ ξαπλωμένος ή σκυφτός) ως συνοδευτικό πίπας ή handjob και πάντα με πρωτοβουλία της γυναίκας.
τυπε το κωλοδαχτυλο οταν εισαι ορθιος η γονατιστος δε θεωρειται καν κωλοδαχτυλο, τι να λεμε τωρα;
οι αλοιμονοι εχουν πιαστει απο μια σου κουβεντα και προσπαθουν να σε βγαλουν με το ζορι αδερφη

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάποιοι μαλάκες δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ζούμε σε έναν επίγειο παράδεισο όπου με 10 ευρώ μπορείς να γαμήσεις ανά πάσα στιγμή ένα από τα δεκάδες μουνιά που εκδίδονται στο Μεταξουργείο. Έρχονται οι τουρίστες και το βλέπουν και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συμβαίνει μπροστά τους αυτό. Και εμείς καθόμαστε και κλαιγόμαστε εδώ γιατί είναι μόνο για 10 λεπτά και γιατί δεν πέφτουν εύκολα οι ελεεινίδες. Ξυπνάτε βλάκες, ξυπνάτε!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μερικοί άλλοι μαλάκες κατηγορούν το Μεταξουργείο ότι είναι άκρως επικίνδυνο κτλ. Πώς γίνεται εγώ να πηγαίνω εκεί τόσα χρόνια και να μη μου έχει συμβεί τίποτα ποτέ;

Μα και βέβαια, αν πηγαίνεις στο Μεταξουργείο με αυτοκίνητο ή αν κουβαλάς μαζί σου I-phone είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ. Στο Μεταξουργείο πας με το μετρό, ντυμένος απλά και χωρίς smartphone αλλά με κινητό μπακατέλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom