Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοία λαμόγια σε κρίση πανικού, πατάνε συνέχεια το ρουφιανόκουμπο και προσπαθούν να αμφισβητήσουν την ξεκάθαρη υπεροχή μας. Εμείς όμως είμαστε πάντα εδώ. Τους δίνουμε ένα καλό μάθημα γαμώντας τη γυναίκα τους σαν πουτάνα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χθες το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Μεγ. Αλεξάνδρου 22 πάνω: Kάτια.  :-*  Την έχω πάρει 3 φορές τις τελευταίες 4 μέρες. Ωραίο αδύνατο μωρό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Γελοία λαμόγια σε κρίση πανικού, πατάνε συνέχεια το ρουφιανόκουμπο και προσπαθούν να αμφισβητήσουν την ξεκάθαρη υπεροχή μας. Εμείς όμως είμαστε πάντα εδώ. Τους δίνουμε ένα καλό μάθημα γαμώντας τη γυναίκα τους σαν πουτάνα.

Γρηγορα σε ξεκιτρινησανε τυπε αυτη τη φορα....επεσε η κινηση στο σαι;

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
Τυπε ο ΤζιμιΤζιμ αφηνει συνεχως υπονοουμενα οτι εισαι κλωνος του....σκεφτομαι να τον παω στα δικαστηρια για πνευματικα δικαιωματα.Γνωμη σου!
πριν λιγο καιρο με εβριζε τωρα το παιζει καλος να τραβηξει την προσοχη..κριειτορ μην δινεις σημασια..αμελητεες ποσοτητες :hi: :S :S :S

Επισκέπτης
πριν λιγο καιρο με εβριζε τωρα το παιζει καλος να τραβηξει την προσοχη..κριειτορ μην δινεις σημασια..αμελητεες ποσοτητες :hi: :S :S :S

Ολη μερα καθεται ο ψυχασθενης και φτιαχνει κλωνους και εγω ο κακομοιρης εκανα 2 και αυτους αποτυχημενους και θελει και να μου τους φαει! :S :S :S

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
Ολη μερα καθεται ο ψυχασθενης και φτιαχνει κλωνους και εγω ο κακομοιρης εκανα 2 και αυτους αποτυχημενους και θελει και να μου τους φαει! :S :S :S
προσπαθει να εφαρμοσει το διαιρει και βασιλευε για να σπασει το χαβαλε που κανουμε..με την ορεξη θα μεινει...δυσκολο να σε απαξιωνουν ολοι και να μιλας μονο με τους κλωνους σου.. :S :S :S

le samurai

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2018
Like
6
Πόντοι
1
Πικερ φουρνος δωρα και ξερο ψωμι

σπαστε τα μπιλιαρδαδικα και σβηστε και το χρεος  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Επισκέπτης
Μολις ειπα οτι το γυρισε κλωνους απο την Απω Ανατολη εκανε κλωνο Le Samurai....χαχαχα ρε τι ναυαγιο ειναι αυτος! :2funny:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
Μολις ειπα οτι το γυρισε κλωνους απο την Απω Ανατολη εκανε κλωνο Le Samurai....χαχαχα ρε τι ναυαγιο ειναι αυτος! :2funny:
προσπαθει να μας ριξει στο επιπεδο του και να βριζομαστε για να μιουταριστουμε μαλλον :S :S :S

Επισκέπτης
ALL HAIL THE KING!!!
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Επισκέπτης
Picker αποκαλυφθηκε οτι ο Στεκας ελεγε ψεμματα οτι εχει γυναικα. Ενα μπακουρι ειναι που εφτιαξε μια εικονικη ταυτοτητα για να παρηγορησει την αγαμια του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom