jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
οχι στουκα .
τωρα φυγε απο εδω και μην ρυπαίνεις αλλο το θρεντ .
διωχνεις τον υπερ του σαιτ;
τον προεδρο της μπουφο αε;
οχι στουκα .
τζονι εσυ δεν εχεις τιποτα καλους φιλους παλιους πασοκουςδιωχνεις τον υπερ του σαιτ;
τον προεδρο της μπουφο αε;
οχι στουκα .
Είναι ο νόμος που οι πικεριστές τρέμουν........
ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ! ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΙΚΕΡΙΣΤΕΣ. ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ!
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ!!!
stekas72
εσυ εχεις αντρα να σου γαμαει τον κωλο ή βολευεσαι ακομη με τραβεστί?Ο Στεκας οχι μονο δεν εχει γυναικα αλλα παιζει να ειναι και ανικανος.
Ο Στεκας οχι μονο δεν εχει γυναικα αλλα παιζει να ειναι και ανικανος.
ーΑν φψτογραφισει γυναικειο εσωρουχο με φοντο το σαιτ εγω διαφραφομαι οριστικα!τον πληγωσες τον προεδρο
επρεπε ηδη να διαγραφεις οριστικα όταν βγηκαν στην φορα τα γουστα σου πουστρικοーΑν φψτογραφισει γυναικειο εσωρουχο με φοντο το σαιτ εγω διαφραφομαι οριστικα!
εσυ δεν εισαι αυτος που παει με τραβεστι ;; ετσι διαβασα μερικες σελιδες πριν γιαυτο το λεω.εσυ εχεις αντρα να σου γαμαει τον κωλο ή βολευεσαι ακομη με τραβεστί?
ναι ρε τυπεεσυ δεν εισαι αυτος πας με τραβεστι ;; ετσι διαβασα μερικες σελιδες πριν γιαυτο το λεω.
ναι ρε τυπε
θα μας χαζεψουν οι τραβεστολαγνοι κατα φαντασιαν "νοικοκυραιοι"
νομιζουν ολοι σαν τον κωλο τους εχουνειναι καπως αντιφατικο και μου εκανε εντυπωση ..
Ο Στεκας οχι μονο δεν εχει γυναικα αλλα παιζει να ειναι και ανικανος.
ーΑν φψτογραφισει γυναικειο εσωρουχο με φοντο το σαιτ εγω διαφραφομαι οριστικα!
Καημενουλη αυτα επλασες με το μυαλο σου.Βαν Κολεν εγω δεν ειμαι πικεριστής!!!
Είναι ο νόμος που οι πικεριστές τρέμουν........
ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ! ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΙΚΕΡΙΣΤΕΣ. ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ!
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ!!!
stekas72
Βρε παρθενε, ντρεπεσαι και να αγορασεις στριγκακι, τι φωτογραφια να βγαλεις;Σιγα βαν πουστεν μην διαγραφεις....
Να σου βαλω στριγκακια της γυναικας μου για να μαλακιστεις ανωμαλε?