ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.963
- Πόντοι
- 3.656
καλησπεριζω τον συναντιληπτορα .
Καλησπέρα και σε σένα. Περιμένω με αγωνία τον τρίτο που θα ισχυριστεί πατρότητα. Δεν βαριέσαι. Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις
καλησπεριζω τον συναντιληπτορα .
Πουτσοδυναμη η Βικυ!
συρε και φτυστα μπουτια σου ρε λεκε .
Θα δεις την Δευτερα 24/9 κιτρινιαρη τι έκπληξη σε περιμένει......
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Σταμάτα.[/color]
[/quote]
Εφαγες παρατηρηση ρε αληταρα Στεκα που παρενοχλεις τον Χαμουρα!!! :2funny:
τον ειπε κιτρινιαρη τυπε.......ακρως ρατσιστικος χαρακτηρισμος.... :S :S :SΕφαγες παρατηρηση ρε αληταρα Στεκα που παρενοχλεις τον Χαμουρα!!!
τον ειπε κιτρινιαρη τυπε.......ακρως ρατσιστικος χαρακτηρισμος.... :S :S :S
Ο αλλος βριζει ανηλεως γυναικες,αποκαλει τους αλλους πουστρακια και δεν ξερω τι αλλο και δεν τρεχει καστανο....και μιλαμε για κλωνο κλωνου που εχει φαει απειρους αποκλεισμους.Εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει το μπουρδελοσαι....
ποιος τυπε....? ολα τα μελη τα διακρινει πγιοτητα σκεψης κ εκφρασης....Ο αλλος βριζει ανηλεως γυναικες,αποκαλει τους αλλους πουστρακια και δεν ξερω τι αλλο και δεν τρεχει καστανο....και μιλαμε για κλωνο κλωνου που εχει φαει απειρους αποκλεισμους.Εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει το μπουρδελοσαι....
Εφαγες παρατηρηση ρε αληταρα Στεκα που παρενοχλεις τον Χαμουρα!!!
Ο αλλος βριζει ανηλεως γυναικες,αποκαλει τους αλλους πουστρακια και δεν ξερω τι αλλο και δεν τρεχει καστανο....και μιλαμε για κλωνο κλωνου που εχει φαει απειρους αποκλεισμους.Εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει το μπουρδελοσαι....
στουκα κλασε μας ταρχιδια ...
τραβα στη γυναικα σου ρε κακομοιρη ...
Και με τους σεκιουριταδες τα εχει :-Δεν πειραζει τυπε.... εδω στα έχωσε διότι είσαι ντελιβεράς, τι άλλο θα δούμε.....
Και με τους σεκιουριταδες τα εχει :-
Ειναι ευρεως γνωστο οτι εδω μονο επιστημονες και πετυχημενοι διευθυντες μπαινουν..εμεις ειμαστε οι πλεμπα με τα ποταπα επαγγελματα..ειμαι ενας απλος ιδ.υπαλληλος και εγω :'( :-Ντελιβεραδες και σεκιουριταδες τον φτύνουν τυπε, τι περίμενες....
Ειναι ευρεως γνωστο οτι εδω μονο επιστημονες και πετυχημενοι διευθυντες μπαινουν..εμεις ειμαστε οι πλεμπα με τα ποταπα επαγγελματα..ειμαι ενας απλος ιδ.υπαλληλος και εγω :'( :-
Ντελιβεραδες και σεκιουριταδες τον φτύνουν τυπε, τι περίμενες....
Οι λιγοι αλλα καλοι σου φιλοι πως επετρεψαν να συμβει κατι τετοιο ρε τυπε;
Κλαψε υπαλληλακο...