Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εκεί στη Βουλγαρία όλο με Έλληνες ψωλαρέους θα έκανε παρέα, κουμγκάν και κουτσομπολιό στις καφετέριες

από μουνάκια τίποτα

Απο ποτε ξεκινησε η ψυχασθενεια σου να μιλας με τον εαυτο σου....ειναι αποτελεσμα της κοινωνικης απαξιωσης που βιωνεις απο τοτε που ανοιξες τα ματια σου;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Να αλλάξεις επιλογή, δεν μπορεί να ψηφιζω το ιδιο κομμα με έναν ελαττωματικό......

Ολοι οι πικεριστες ΝΔ ψηφιζουν παρε και το πουλι
Ηρθε η ωρα να αλλαξεις κομμα ο Κουλης ολους τους πισωγλεντηδες μαζεψε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
Τιγκάραμε από νομπελίστες στου Πίκη, και από μέλη της λίστας του Forbes.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δασκαλε πολλες ειναι επικινδυνες στην πιπα. Δεν πιστευω οτι θα μπορουσε να γαμαει καποιος με συχνοτητα μερα παρα μερα αν επετρεπε πιπα. Αλλωστε ποιος βιαστης βαζει το μοριο του στο στομα του θυματος; Πες μου ομως. Αν το πουτανακι δεν ειναι υποτακτικο και δεν περιμενει να το χαιδολογησουμε και να καβλωσουμε παιζοντας την, αλλα μας πιεζει κοιταζοντας μας ανυπομονα ή μας λεει ελα μωρο, πως αντιμετωπιζουμε την κατασταση;

Μην φοβασαι, τα πουλια των πικεριστων δεν κινδυνευουν
Η κωλοτρυπιδα τους καταστρεφεται
Δες εσενα που χεζεσαι στον δρομο
Του πικη το κωλαντερο ειναι σε προχωρημενη σηψη απο τα κωλοδακτυλα που εχει φαει στο μεταξι

Επισκέπτης
του έχω φυτεμένο στα χνώτα του έναν κλώνο μου να του δίνει παρηγοριά

Σε πονεσα ΤζιμιΤζιμακο με αυτα που ειπα πριν και αμολησες ολους τους κλωνους σου να μου τη πουνε;

Θελεις να βαλω να φαινεται ποτε ειμαι online να μπαινεις να παιρνεις ματι και να κρατας στατιστικα;

Εναλλακτικα μπορεις να πιπωσεις κανεναν αορατο διαχειριστη να με κανει ντα....ξερεις εσυ Λουκρητια μου.

Επισκέπτης
Σε πονεσα ΤζιμιΤζιμακο με αυτα που ειπα πριν και αμολησες ολους τους κλωνους σου να μου τη πουνε;

Θελεις να βαλω να φαινεται ποτε ειμαι online να μπαινεις να παιρνεις ματι και να κρατας στατιστικα;

Εναλλακτικα μπορεις να πιπωσεις κανεναν αορατο διαχειριστη να με κανει ντα....ξερεις εσυ Λουκρητια μου.

πες μας ... πως  καταντησες ντελιβερας ...;

Επισκέπτης
Το σημαντικο στη ζωη ειναι να εχεις μια ρουτινα. Μια ρουτινα που διορθωνει ολα τα κακα, οπως ο Θεος που σφουγγαριζε στην ταινια με τον Τζιμ Καρευ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566

Σε ενα σαιτ με πουτάνες δεν είναι έξυπνο να στρέφεσαι κατά των γνήσιων πουτανιάρηδων που εχουν γυναίκα και γκόμενες.

Θα μάθεις πως οι πουτάνες ΔΕΝ είναι οι γκόμενές σας, θα τις γαμάμε οποτε θέλουμε, μετά εμεις θα γυρνάμε στις γυναικες/γκομενές μας και εσείς στο παιδικό σας κρεβατάκι.

Αν το καταλάβεις εσυ και ο πικερ, θα πονάτε λιγότερο....

Επισκέπτης
Σε ενα σαιτ με πουτάνες δεν είναι έξυπνο να στρέφεσαι κατά των γνήσιων πουτανιάρηδων που εχουν γυναίκα και γκόμενες.

Θα μάθεις πως οι πουτάνες ΔΕΝ είναι οι γκόμενές σας, θα τις γαμάμε οποτε θέλουμε, μετά εμεις θα γυρνάμε στις γυναικες/γκομενές μας και εσείς στο παιδικό σας κρεβατάκι.

Αν το καταλάβεις εσυ και ο πικερ, θα πονάτε λιγότερο....

δεν εισαι πουτανιαρης ..
εισαι  ενα ταλαιπωρο λαμογιο που την παιζει σε φορουμ με χαζο διαγωνισμους και στο τελος  βγαινει και 5ος μαλακας ..  :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Ένα γελοίο υποκείμενο είσαι. Έχω γαμήσει 7 γκόμενες πέρα από τις εκατοντάδες πουτάνες. Όλες ήξεραν ότι γαμάω πουτάνες.

Είσαι 40 χρονών, σεξ έκανες πρώτη φορά στα 28 σου, δηλαδή στα 12 χρονια ερωτικής ζωής γαμησες 7 γκόμενες, μιλαμε ότι βλέπεις μουνί γκόμενας κάθε 21 μήνες!

Δεν θα σχολιάσω ότι από τα 18 που ενηλικιώθηκες, μέχρι τα 28 τον είχες κάνει σφεντόνα!!!

Εισαι ενας ελαττωματικός ανδρας, αν το αποδεχτείς θα ζεις ποιο ωραία, μαζί με αλλα ναυαγια σαν εσένα.....

Πότε θα φύγεις από το παιδικό σου δωμάτιο ανδρα παλαιάς κοπής?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom