Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο αρχηγός σου θα εδεινε, εσύ?

Εγω ασφαλως οχι, δεν ειμαι πουστης.

δεν ειναι ετσι ..
απλα  , στα πλαισια της θυσιας  για την επικρατηση της κοσμοθεωριας του πικερισμου ειπε πως ισως να το εκανε ωστε να γινοταν μαρτυρας !!!
ουτε εγω ειμαι .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Πρωτος στοχος. Η μετακομιση της Ντορας και του Ανεστη. Επετευχθη.

Δευτερος στοχος η αποκατασταση του Δασκαλου και η απαξιωση του υβριστη του. Εξι χρονια τον υβριζεις πουστη και πουστη λες και ο λογος σου εχει την οποιαδηποτε βαρυτητα. Με τη βοηθεια του χρησιμου ηλιθιου Ντιμιτς απεδειξα οτι δεν εισαι παρα μια θλιβερη μαζορετα των τραβελακηδων που κατηγορει το δασκαλο για τρολαρισματα ενω ταυτοχρονα δικαιολογει τους πραγματικους γκευ. Ανυποληπτος, ψευτης, προδοτης των πραγματικων φιλων (ο Ανεστης δε μπαινει γιατι τον πληγωσες), υποστηρικτης της ντιγκγουικης μουργας, ανθρωπος προφανως χωρις ηθικη πυξιδα και χωρις συνεπεια λογου.

Ελπιζω να πειστεις να απαλλαξεις αυτο το περηφανο θρεντ απο το κουραστικο μονοτονο και χωρις χιουμορ σπαμ με το οποιο μας χαλας τη διασκεδαση εδω και 6 χρονια.

Ωραία κατάθεση ψυχής. :)

Είχε, πόνο, καταγγελία, ίντριγκα, και ολίγον από πουστιά. :)

Επίσης, πολύ "συγκινιτική" η παύση για να σκουπίσεις τα δάκρυά σου, μεταξύ 2ης και 3ης παραγράφου. Μου άρεσε πολύ. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
δεν ειναι ετσι ..
απλα  , στα πλαισια της θυσιας  για την επικρατηση της κοσμοθεωριας του πικερισμου ειπε πως ισως να το εκανε ωστε να γινοταν μαρτυρας !!!
ουτε εγω ειμαι .

Λαμπρά!

Πείτε μας τώρα...

Γουστάρετε να σας κωλοδαχτυλιάζουν οι πουτάνες και οι γκόμενες;

Επισκέπτης
Αν αυτός είναι ο λόγος που υπεκφεύγετε να απαντήσετε, Θα σας απαντήσω ευθύς αμέσως: Κατηγορηματικά ΟΧΙ

Απαντήστε λοιπόν κι εσείς στην προηγούμενη ερώτησή μου, και αφήστε κατά μέρος τις υπεκφυγές.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Αν αυτός είναι ο λόγος που υπεκφεύγετε να απαντήσετε, Θα σας απαντήσω ευθύς αμέσως: Κατηγορηματικά ΟΧΙ

Απαντήστε λοιπόν κι εσείς στην προηγούμενη ερώτησή μου, και αφήστε κατά μέρος τις υπεκφυγές.

Επισκέπτης
αν διαβασετε προσεκτικα το ποστ μου ... θα διακρινετε την λεξη  " οχι" ... σαν απαντηση στο  ερωτημα σας !

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Αυτή ήταν η ερώτηση που σας υπέβαλα σχετικά με το Πίκη;

Επισκέπτης

Επισκέπτης
Γιουκιο αρχισες τους πληθυντικους με τη γρια μαζορετα; Ημαρτον.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
αν διαβασετε προσεκτικα το ποστ μου ... θα διακρινετε την λεξη  " οχι" ... σαν απαντηση στο  ερωτημα σας !

Λαμπρά!

Θέλετε να βάλουμε ένα στοιχηματάκι;

Αν εντός 24άρων ωρών, αναρτήσω εδώ, δήλωση του Πίκερ που να αναφέρει, ότι ήταν πολύ ωραία όταν του έβαλε κωλοδάχτυλο γκόμενα, θα διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Αν παρέλθουν 24 ώρες και δεν έχω αναρτήσει εδώ, τέτοια δήλωση του Πίκη, θα διαγράψω τον λογαριασμό μου εγώ.

Πάει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom