Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βασικα θα εχεις εναν τρελο και εναν δολοφονημενο λογικο τυπε...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Ετσι τυπε μου και μαζικη ελλειψη ψυχοφαρμακων απο τα φαρμακεια....εχουν απασφαλισει οι ψυχακηδες!
το ρητο λεει
αν κλεισεις σε ενα δωματιο εναν τρελο και ενα λογικο
στο τελος θα εχεις η 2 τρελους η 2 λογικους

αμφιβαλω για το δευτερο..

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Βασικα θα εχεις εναν τρελο και εναν δολοφονημενο λογικο τυπε...
ναι ειναι πολυ πιθανο

πεφτουν ψυχες παντως στις αρενες των θρεντ
και ημαστε ακομα 5/7 κατσε να μπει ο αυγουστος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
διοτι είναι αξιοοπεριεργον να επιτυχει τις τετοια επιτυχημενη μιμιση.
τον ζαχαρατο όταν κανει την αντζελα δεν τον βλέπεις? τον ειδες μια φορα και μετα λες είναι ομοφυλοφιλια να ξαναδω το σοου του???? ελεος, όχι άλλο καρβουνο.

Αν και θεωρώ ότι το επιχείρημα σου, είναι εντελώς άστοχο, γιατί άπτεται καλλιτεχνικών θεμάτων και όχι  αγοραίου έρωτα, και ούτως συγκρίνεις την βάφλα με την καράφλα,   θα σου απαντήσω:

Όχι.

Προτιμώ τους μίμους που δεν είναι πούστηδες.

Επίσης δεν θεωρώ μορφή "τέχνης" το ντραγκ σόου που κάνει ο Ζαχαράτος, ούτε τον ίδιο τον Ζαχαράτο καλλιτέχνη.

Από ομοφυλόφιλους καλλιτέχνες παρακολουθούσα τον Μαρίνο στα νιάτα του , και τον εκτιμούσα μάλιστα, γιατί είχε το θάρρος να δηλώσει ομοφυλόφιλος σε μια πολύ δύσκολη εποχή.

Επισκέπτης
ναι ειναι πολυ πιθανο

πεφτουν ψυχες παντως στις αρενες των θρεντ
και ημαστε ακομα 5/7 κατσε να μπει ο αυγουστος

Ευτυχως τυπε τον Αυγουστο θα διακοπαρω και θα σωσω τα εναπομειναντα εγκεφαλικα μου κυτταρα...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Ευτυχως τυπε τον Αυγουστο θα διακοπαρω και θα σωσω τα εναπομειναντα εγκεφαλικα μου κυτταρα...
να την βγαλουμε μεχρι τοτε
και θα ειμαστε καλα που ελεγε και ο αγγελαρας

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.393
Πόντοι
3.656
παρακαλω τους διαχειριστες να σβησουν οσα ποστ είναι εκτος θεματος ή να ρηξουν καμμια προοδοποιητικη στα τρολ.
το θεμα είναι ο πικερ και νομος του.
μογγολε….
είναι ο πικερ που γαμαει τον κωλο του πουστης ναι ή όχι??

Έχω μια απορία, κι αν θέλεις μου τη λύνεις. Γιατί γράφεις δεκάδες μηνύματα απαντώντας σε διάφορα μέλη που ισχυρίζονται (είτε επειδή το πιστεύουν, είτε επειδή διασκεδάζουν με τις αντιδράσεις σου) ότι είσαι αδελφή / τραβελολάγνος / οτιδήποτε σχετικό; δεν καταλαβαίνεις ότι θα συνεχίσουν  να σε δουλεύουν όσο εσύ τσιμπάς; Γιατί συνεχίζεις ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ να προσπαθείς να εκμαιεύσεις τη σύμφωνη γνώμη τους ότι ο Πίκερ είναι αδερφή; τι νόημα έχει όλος αυτός ο κόπος;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Έχω μια απορία, κι αν θέλεις μου τη λύνεις. Γιατί γράφεις δεκάδες μηνύματα απαντώντας σε διάφορα μέλη που ισχυρίζονται (είτε επειδή το πιστεύουν, είτε επειδή διασκεδάζουν με τις αντιδράσεις σου) ότι είσαι αδελφή / τραβελολάγνος / οτιδήποτε σχετικό; δεν καταλαβαίνεις ότι θα συνεχίσουν  να σε δουλεύουν όσο εσύ τσιμπάς; Γιατί συνεχίζεις ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ να προσπαθείς να εκμαιεύσεις τη σύμφωνη γνώμη τους ότι ο Πίκερ είναι αδερφή; τι νόημα έχει όλος αυτός ο κόπος;
οπως για χαβαλέ πανε να βγαλουν εμενα /αδερφη/τραβεστολαγνο και άλλες αρλούμπες,'
εγω τους απανταω ντομπρα και ευθεως.

και στην ευθεια μου ερωτηση για το αν είναι πουστης ο πικερ αφου γαμιεται από τον κωλο,

ολοι αυτοι κανουν την παπια οποτε φαινεται η πουστια τους , ποσο κοτες είναι που σφυριζουν αδιαφορα, και πεταν την μπαλα στην κερκιδα.

είναι ρε πουσταραδες ο πικερ που γαμει τον κωλο του πουστης ναι ή όχι?????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
υποψην ότι είμαι και δημοσιος υπάλληλος σε καλοκαιρινες διακοπες, οποτε εχω ολο τον χρονο να τους τα πρηζω, που μου κολλανε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και ξανα σε αυτιστικο στιλ., μηπως και βρουν ανδρισμο να απαντησουν οι αναρχιδοι.

είναι ρε ο πικερ που γαμαει τον κωλο του πουστης ναι ή όχι??

ουγκ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
και ξανα σε αυτιστικο στιλ., μηπως και βρουν ανδρισμο να απαντησουν οι αναρχιδοι.

είναι ρε ο πικερ που γαμαει τον κωλο του πουστης ναι ή όχι??

ουγκ

Άντρας είναι, που καυλώνει από τον κώλο.

Το έχουμε λύσει αυτό το θέμα εδώ και καιρό. Αφήστε τους υπόλοιπους ανώμαλους που τον υποστηρίζουν, να βαφτίζουν την την καράφλα, βάφλα. Άλλωστε αυτό το πράττετε και εσείς.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ψιλιαζομαι οτι ολοι οι πικεριστες αντλουν ηδονη απο την τρυπα τους οπως ο γκουρου τους για αυτο δεν αποδεχονται οτι αυτο κανει πουστη το ιδαλμα τους κατα συνεπεια και τους ιδιους

Επισκέπτης
Ακομα γραφει το σκουπιδι ο Αγιος στο περηφανο θρεντ μας; Δεν εξαφανιστηκε μαζι με τους κολακηδες ψευτες και ανωμαλους φιλους του;

Βρωμογερε πασπαλισε με κοκα ενα καβλι και αν δεν ξερεις τι να το κανεις ρωτα τους κολλητους σου. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Επισκέπτης
Ειδατε που κατανταει οποιος ξεφευγει απο το λιτο τροπο ζωης και αναζητα την ηδονη οχι με τον επικουρειο ορισμο της αποφυγης του αλγους αλλα επιχειρωντας τη διαρκη αυξηση της απολαυσης; Αυτη ηταν η βασικη διαφωνια μεταξυ του δασκαλου Πικερ και του μαθητη ριγκορ μορτις. Τα δεδομενα επιβεβαιωνουν κατηγορηματικα το δασκαλο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Ακομα γραφει το σκουπιδι ο Αγιος στο περηφανο θρεντ μας; Δεν εξαφανιστηκε μαζι με τους κολακηδες ψευτες και ανωμαλους φιλους του;

Βρωμογερε πασπαλισε με κοκα ενα καβλι και αν δεν ξερεις τι να το κανεις ρωτα τους κολλητους σου. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Τι μου λές; :)

Τον "δυνατό πούτσο" του Βίκη, τον πασπαλίζεις με κόκα; :)

Εγώ νόμιζα ότι τον τρως σκέτο. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom