Επισκέπτης
καλοκαιρινο καψιμο εγκεφαλων..
Ετσι τυπε μου και μαζικη ελλειψη ψυχοφαρμακων απο τα φαρμακεια....εχουν απασφαλισει οι ψυχακηδες!
καλοκαιρινο καψιμο εγκεφαλων..
καλοκαιρινο καψιμο εγκεφαλων..Τι εγινε τυπε μου πως τα βλεπεις τα πραγματα στο ΜΠΟΥ;
το ρητο λεειΕτσι τυπε μου και μαζικη ελλειψη ψυχοφαρμακων απο τα φαρμακεια....εχουν απασφαλισει οι ψυχακηδες!
ναι ειναι πολυ πιθανοΒασικα θα εχεις εναν τρελο και εναν δολοφονημενο λογικο τυπε...
διοτι είναι αξιοοπεριεργον να επιτυχει τις τετοια επιτυχημενη μιμιση.
τον ζαχαρατο όταν κανει την αντζελα δεν τον βλέπεις? τον ειδες μια φορα και μετα λες είναι ομοφυλοφιλια να ξαναδω το σοου του???? ελεος, όχι άλλο καρβουνο.
ναι ειναι πολυ πιθανο
πεφτουν ψυχες παντως στις αρενες των θρεντ
και ημαστε ακομα 5/7 κατσε να μπει ο αυγουστος
να την βγαλουμε μεχρι τοτε
και θα ειμαστε καλα που ελεγε και ο αγγελαρας
να την βγαλουμε μεχρι τοτεΕυτυχως τυπε τον Αυγουστο θα διακοπαρω και θα σωσω τα εναπομειναντα εγκεφαλικα μου κυτταρα...
παρακαλω τους διαχειριστες να σβησουν οσα ποστ είναι εκτος θεματος ή να ρηξουν καμμια προοδοποιητικη στα τρολ.
το θεμα είναι ο πικερ και νομος του.
μογγολε….
είναι ο πικερ που γαμαει τον κωλο του πουστης ναι ή όχι??
οπως για χαβαλέ πανε να βγαλουν εμενα /αδερφη/τραβεστολαγνο και άλλες αρλούμπες,'Έχω μια απορία, κι αν θέλεις μου τη λύνεις. Γιατί γράφεις δεκάδες μηνύματα απαντώντας σε διάφορα μέλη που ισχυρίζονται (είτε επειδή το πιστεύουν, είτε επειδή διασκεδάζουν με τις αντιδράσεις σου) ότι είσαι αδελφή / τραβελολάγνος / οτιδήποτε σχετικό; δεν καταλαβαίνεις ότι θα συνεχίσουν να σε δουλεύουν όσο εσύ τσιμπάς; Γιατί συνεχίζεις ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ να προσπαθείς να εκμαιεύσεις τη σύμφωνη γνώμη τους ότι ο Πίκερ είναι αδερφή; τι νόημα έχει όλος αυτός ο κόπος;
και ξανα σε αυτιστικο στιλ., μηπως και βρουν ανδρισμο να απαντησουν οι αναρχιδοι.
είναι ρε ο πικερ που γαμαει τον κωλο του πουστης ναι ή όχι??
ουγκ
[size=30pt]Οι Πικεριστες είναι και πούστηδες.[/size]
Τελικά,η απουσία του Πίκερ, τον έχει μυθοποιήσει.Κι εσείς όλοι που ασχολείσθε θετικά η αρνητικά μαζί του, συντελείτε στη γιγάντωση του μύθου του!Υπενθύμιση
Ακομα γραφει το σκουπιδι ο Αγιος στο περηφανο θρεντ μας; Δεν εξαφανιστηκε μαζι με τους κολακηδες ψευτες και ανωμαλους φιλους του;
Βρωμογερε πασπαλισε με κοκα ενα καβλι και αν δεν ξερεις τι να το κανεις ρωτα τους κολλητους σου. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!