Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Πωπω ξεφτιλα γερο....

Θα σε παρει και εσενα βολτα στη Συγγρου ο Αθηναιος για κοκες και τραβελια;

Έλα. :)

Παραδέξου το. :)

Έχεις πάθει μαζί μου ψύχωση. :)

Στο 80% των αναρτήσεών σου, ασχολείσαι με την χοντρή γέρικη ψωλή μου. :)

Τόσο πολύ την  λιγουρεύεσαι ρε παλιόπουστα; :)

Επισκέπτης
old school Picker ! :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
[/size][/size][/size]

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ειδατε που κατανταει οποιος ξεφευγει απο το λιτο τροπο ζωης και αναζητα την ηδονη οχι με τον επικουρειο ορισμο της αποφυγης του αλγους αλλα επιχειρωντας τη διαρκη αυξηση της απολαυσης; Αυτη ηταν η βασικη διαφωνια μεταξυ του δασκαλου Πικερ και του μαθητη ριγκορ μορτις. Τα δεδομενα επιβεβαιωνουν κατηγορηματικα το δασκαλο.

Eιδες εσυ που σε οδηγησε ο πικερισμος?
Ακολουθησες τον πισωγλεντη γκουρου και σε αλλο νημα ελεγες πως η δουλεια σου πρεπει να σου επιτρεπει να χεζεσαι συνεχεια αφου δηλωσες πως πασχεις απο συνδρομο ευερεσθιστου εντερου
Αναπηρος καταντησες

Επισκέπτης
Έλα. :)

Παραδέξου το. :)

Έχεις πάθει μαζί μου ψύχωση. :)

Στο 80% των αναρτήσεών σου, ασχολείσαι με την χοντρή γέρικη ψωλή μου. :)

Τόσο πολύ την  λιγουρεύεσαι ρε παλιόπουστα; :)

Πρωτος στοχος. Η μετακομιση της Ντορας και του Ανεστη. Επετευχθη.

Δευτερος στοχος η αποκατασταση του Δασκαλου και η απαξιωση του υβριστη του. Εξι χρονια τον υβριζεις πουστη και πουστη λες και ο λογος σου εχει την οποιαδηποτε βαρυτητα. Με τη βοηθεια του χρησιμου ηλιθιου Ντιμιτς απεδειξα οτι δεν εισαι παρα μια θλιβερη μαζορετα των τραβελακηδων που κατηγορει το δασκαλο για τρολαρισματα ενω ταυτοχρονα δικαιολογει τους πραγματικους γκευ. Ανυποληπτος, ψευτης, προδοτης των πραγματικων φιλων (ο Ανεστης δε μπαινει γιατι τον πληγωσες), υποστηρικτης της ντιγκγουικης μουργας, ανθρωπος προφανως χωρις ηθικη πυξιδα και χωρις συνεπεια λογου.

Ελπιζω να πειστεις να απαλλαξεις αυτο το περηφανο θρεντ απο το κουραστικο μονοτονο και χωρις χιουμορ σπαμ με το οποιο μας χαλας τη διασκεδαση εδω και 6 χρονια.

Επισκέπτης
maxresdefault.jpg

vs

soccer-downs-syndrome-football-tournament-motspur-park-G460NF.jpg

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Μπορεί ενας πικεριστης να είναι ερωτευμένος με μια πορνη?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

To Κορινάκι με έχει αποκλεισμένο επειδή δεν μπορεί να αντέξει τον παράφορο έρωτα που νιώθω γι' αυτήν. Με την τσατσά ξαναπήγα μόνο 1 φορά και αυτό που έγραψα - ότι τα ξανάφτιαξα μαζί της - ήταν για πλάκα. Η σχέση μου μαζί της είναι πελατειακή, αφού μου χρεώνει το κάθε γαμήσι 10 ευρώ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Ο Πικερ βρηκε τροπο να μαζεψει λεφτά....

Αυτός όμως πέθανε στο σανίδι. Το έγραψα σαν παρομοίωση. Όπως αυτοί πέθαναν στο σανίδι και στη σκηνή έτσι κι εγώ θα πεθάνω στα μπουρδέλα γαμώντας με αμείωτη συχνότητα μέχρι το τέλος. Το πολύ-πολύ να δώσω και τον κώλο μου αν δεν έχω λεφτά. Τη μία μέρα θα με γαμάνε και την άλλη θα γαμάω - πάντα με προφυλάξεις. Πώς το βλέπεις?

Επισκέπτης
Λοιπόν... Ο νόμος του Picker θα αναμορφωθεί λίγο ώστε να μπορεί να απευθύνεται και στους πιο ώριμους σε ηλικία μπουρδελιάρηδες, οι οποίοι μπορεί να βρίσκουν τη συχνότητα "μέρα παρά μέρα" υπερβολική. Συγκεκριμένα... Ο νόμος του Picker στο εξής θα προτείνει συχνότητα σεξ "κάθε 2-3 μέρες". Οι νεαρότεροι στην ηλικία μπουρδελιάρηδες - π.χ. 18-48 ετών - μπορούν να γαμάνε κάθε 2 μέρες, ενώ οι γηραιότεροι - π.χ. 48+ ετών - μπορούν να γαμάνε κάθε 3 μέρες. Και οι δύο αυτές συχνότητες είναι πάνω από τον παγκόσμιο μέσο όρο συχνότητας του σεξ, που είναι 2 φορές την εβδομάδα. Βασική παράμετρος του νόμου θα συνεχίσει να είναι η πάση θυσία αποφυγή του αυνανισμού. Η μεγαλύτερη υπερηφάνεια όσων ακολουθούν το νόμο του Picker είναι ότι έχουν τη μαλακία κομμένη μαχαίρι. Κάθε μαλακία είναι ένα γαμήσι που δεν μπόρεσες να ρίξεις. Μόνο ο άντρας που έχει τη μαλακία κομμένη μαχαίρι μπορεί να αισθάνεται πραγματικός άντρας, οι υπόλοιποι νιώθουν απλά μαλάκες!

Picker  :sunglasses:

:hi:

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296

Ποσο ξεφτιλας εισαι που διακωμωδείς ατομα με ειδικες αναγκες τυπε??

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom