Επισκέπτης
Τι μου λές;
Τον "δυνατό πούτσο" του Βίκη, τον πασπαλίζεις με κόκα;
Εγώ νόμιζα ότι τον τρως σκέτο.![]()
Πωπω ξεφτιλα γερο....
Θα σε παρει και εσενα βολτα στη Συγγρου ο Αθηναιος για κοκες και τραβελια;
Τι μου λές;
Τον "δυνατό πούτσο" του Βίκη, τον πασπαλίζεις με κόκα;
Εγώ νόμιζα ότι τον τρως σκέτο.![]()
Πωπω ξεφτιλα γερο....
Θα σε παρει και εσενα βολτα στη Συγγρου ο Αθηναιος για κοκες και τραβελια;
Ειδατε που κατανταει οποιος ξεφευγει απο το λιτο τροπο ζωης και αναζητα την ηδονη οχι με τον επικουρειο ορισμο της αποφυγης του αλγους αλλα επιχειρωντας τη διαρκη αυξηση της απολαυσης; Αυτη ηταν η βασικη διαφωνια μεταξυ του δασκαλου Πικερ και του μαθητη ριγκορ μορτις. Τα δεδομενα επιβεβαιωνουν κατηγορηματικα το δασκαλο.
Έλα.
Παραδέξου το.
Έχεις πάθει μαζί μου ψύχωση.
Στο 80% των αναρτήσεών σου, ασχολείσαι με την χοντρή γέρικη ψωλή μου.
Τόσο πολύ την λιγουρεύεσαι ρε παλιόπουστα;![]()
Ο νομοθέτης:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=536533;image[/img[/URL]]
[/quote]
To Κορινάκι με έχει αποκλεισμένο επειδή δεν μπορεί να αντέξει τον παράφορο έρωτα που νιώθω γι' αυτήν. Με την τσατσά ξαναπήγα μόνο 1 φορά και αυτό που έγραψα - ότι τα ξανάφτιαξα μαζί της - ήταν για πλάκα. Η σχέση μου μαζί της είναι πελατειακή, αφού μου χρεώνει το κάθε γαμήσι 10 ευρώ.
Κάθε φορά που απέχω από το site για λίγο καιρό, με αυτά που διαβάζω στο forum μου δημιουργείται η εντύπωση ότι το site με χρειάζεται.
Αυτός όμως πέθανε στο σανίδι. Το έγραψα σαν παρομοίωση. Όπως αυτοί πέθαναν στο σανίδι και στη σκηνή έτσι κι εγώ θα πεθάνω στα μπουρδέλα γαμώντας με αμείωτη συχνότητα μέχρι το τέλος. Το πολύ-πολύ να δώσω και τον κώλο μου αν δεν έχω λεφτά. Τη μία μέρα θα με γαμάνε και την άλλη θα γαμάω - πάντα με προφυλάξεις. Πώς το βλέπεις?
Λοιπόν... Ο νόμος του Picker θα αναμορφωθεί λίγο ώστε να μπορεί να απευθύνεται και στους πιο ώριμους σε ηλικία μπουρδελιάρηδες, οι οποίοι μπορεί να βρίσκουν τη συχνότητα "μέρα παρά μέρα" υπερβολική. Συγκεκριμένα... Ο νόμος του Picker στο εξής θα προτείνει συχνότητα σεξ "κάθε 2-3 μέρες". Οι νεαρότεροι στην ηλικία μπουρδελιάρηδες - π.χ. 18-48 ετών - μπορούν να γαμάνε κάθε 2 μέρες, ενώ οι γηραιότεροι - π.χ. 48+ ετών - μπορούν να γαμάνε κάθε 3 μέρες. Και οι δύο αυτές συχνότητες είναι πάνω από τον παγκόσμιο μέσο όρο συχνότητας του σεξ, που είναι 2 φορές την εβδομάδα. Βασική παράμετρος του νόμου θα συνεχίσει να είναι η πάση θυσία αποφυγή του αυνανισμού. Η μεγαλύτερη υπερηφάνεια όσων ακολουθούν το νόμο του Picker είναι ότι έχουν τη μαλακία κομμένη μαχαίρι. Κάθε μαλακία είναι ένα γαμήσι που δεν μπόρεσες να ρίξεις. Μόνο ο άντρας που έχει τη μαλακία κομμένη μαχαίρι μπορεί να αισθάνεται πραγματικός άντρας, οι υπόλοιποι νιώθουν απλά μαλάκες!
Picker![]()
για ολα προβλεψε ο δασκαλος...
για ολα προβλεψε ο δασκαλος...![]()
ετσι..πολυ μπροστα απο την εποχη του τυπε ...!
πολυ μπροστα απο την εποχη του τυπε ...!
εσυ ;κωλο για λεφτα θα έδινες τυπε?