athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.759
- Πόντοι
- 12.756
εχεις ενα δικιο...
εχεις ενα δικιο...
αυτο το εκανε κ η Αμαντα απο το saw1 ,παρακολουθουσε τις ζωες των αλλων,ηταν απλως θεατης.το καταλαβαίνεις εύκολα ότι είναι σοφτ τυπάκος, "απερπάτητος", χωρίς πραγματικές εμπειρίες.
η ζωή του είναι ένα μπανιστήρι στις ζωές των άλλων.
έμαθε μόνο να βλέπει από την κλειδαρότρυπα, γι' αυτό δεν λέει ποτέ τίποτα που να 'χει σχέση με την πραγματική ζωή.
αυτο το εκανε κ η Αμαντα απο το saw1 ,παρακολουθουσε τις ζωες των αλλων,ηταν απλως θεατης.
αυτο παρα λιγο να της κοστισει την ζωη της,μετανοησε κ σωθηκε ομως.
Κ εγινε πρωταγωνιστρια στο δικο της εργο.
ουα.
Μακαρι να ξαναγραψει να γελαμε και να γλυτωσουμε και απο τον τροφιμο του Δρομοκαιτειουμε τον πικερ τι γινεται?
θα ξαναγραψει αραγε?
Ισχυουν αυτα αλλα εχω δικαιολογια. Εκεινη τη μερα ειχε προσπαθησει να με βιασει ο τσατσος του Φ99 σπρωχνοντας με βιαια σε ενα σκοτεινο καμαρακι με δυνατα χουφτωματα. Τελευταια στιγμη ξεφυγα και βρισκομουν ακομα σε σοκ οταν επιταθηκε το ρακος νο14. Αλλοι μπαινουν μονοι τους στο καμαρακι ή γελανε ανεμελα με το κωλοχουφτωμα, ισως τους αρεσει.ξέρεις ότι τον καιρό που έμπαινε με το νικ07 του τις έβρεξε ο ντουντ;
μας τα 'λεγε ο πλέζουρας.
καθόταν ανέμελος στον φούρνο με το κινητό.
ήρθε το άλλο το ναυάγιο από πίσω και του άρχισε κάτι μπάτσες μπαμ μπαμ μπαμ στ' αυτιά.
έσκασε, δεν έβγαλε άχνα.
Εσυ ξεκινησες να λες για τραβελια οταν ειδες να τα βαζω μονος με ολους. Πιο πριν κρυβοσουν γιατι εισαι απο παστα θρασυδειλη.Αντι να κάνει κάτι από την πραγματική ζωή, ας πούμε σεξ, γυμναστική, φλερτ κτλ,βγάζει τα απωθημένα του στο ιντερνέτι ,σε αυτον τον αυτοματο σατανα.
Ετσι οπως τον περιγραφεις τον καταλαβαινω τοτε που εχει φαει κολλημα με ts,ειναι κατι σαν ο ''απογορευμενος καρπος'' για αυτον.
Έπρεπε να πλακώσεις στο ξύλο τον πούστη τον τσάτσο.Σε πήρε χαμπάρι οτι φοβάσαι;Ισχυουν αυτα αλλα εχω δικαιολογια. Εκεινη τη μερα ειχε προσπαθησει να με βιασει ο τσατσος του Φ99 σπρωχνοντας με βιαια σε ενα σκοτεινο καμαρακι με δυνατα χουφτωματα. Τελευταια στιγμη ξεφυγα και βρισκομουν ακομα σε σοκ οταν επιταθηκε το ρακος νο14. Αλλοι μπαινουν μονοι τους στο καμαρακι ή γελανε ανεμελα με το κωλοχουφτωμα, ισως τους αρεσει.
Φιλε μιλαω με κωδικους που γνωριζουν τα παλια μελη.Έπρεπε να πλακώσεις στο ξύλο τον πούστη τον τσάτσο.Σε πήρε χαμπάρι οτι φοβάσαι;
ρε μαλακα Δουκα εσυ αυτα καταλαβες απο τα σκρινσοτ?εισαι τοσο καθυστερημενος ή το παιζεις?
που εγραψα εγω οτι οποιος θαυμαζει ή σχολιαζει την ομορφια μεταλλαγμενου ειναι πουστης?παραισθησεις εχεις?
αυτα εσυ τα λες ,κανεις παραφραση για να βγεις στον αφρο.
Αλλιως παρε τα χαπια σου ή πηδα στην θαλασσα.
Τον Ζωζω ομως τον ειδες απο κοντα,στο Αγκυρας 1 -εσυ το γραφεις ο ιδιος-οποτε εδω αλλαζει το θεμα...εκανες επισκεψη στον οικο. Γιατι δε το λες?Φοβασαι? (φωτο 1 κ 2)
Κ αντε να το δεχτω (?) οτι πηγες μεχρι εκει για βολτα ή και για πλακα κ δεν περασες τελικα στο δωματιο....παμε παρακατω.
Στην τρανς Βικυ γτ ζητας να δειξει πουτσα?
Για να την θαυμασεις?(Φωτο 3 και 4)
και αυτο για πλακα?
ή ετσι σου ρθε?
αντε να το δεχτω κ αυτο ,οτι ειναι πλακα...
Την δεσποινα τρανς γτ την ρωτας ποσο κοστιζει η βιζιτα σπιτι της?(γραφεις κ μαλακιες για μενα ενδιαμεσα,απο τοτε δειχνει ποσο εμμονικος εισαι για την παρτη μου)
κ που ξερεις οτι δεχεται σπιτι της?
Αρα μαλλον θα το χεις ψαξει το θεμα ή θα ρωτησες...(Φωτο 5)
Κ αυτο πλακα?
Δικα σου ολα τα ποστ υποψιν.
Τα συμπερασματα ας τα βγαλουν οι υπολοιποι.
Δεν θα ασχολιουμουν με σενα,αλλα επειδη εισαι πολυ στοκος κ θρασυδειλο αρχιδι κ επιμενεις να μας σπας και τα δικα μας αρχιδια,παρτα τωρα.
Θαυμαστε εναν πικεριστη.
ΥΓ:Το τυπο Νικ δεν τον ξερω,δεν νομιζω να ανταλλαξαμε και ποτε ποστ μεταξυ μας,οποτε μην πας να μπλεξεις αλλους.
Να χεις τα αρχιδια να μας αντιμετωπιζεις μονος σου.
Ρε μαν εσυ εισαι σοβαρος μυστης.Μην του εξηγεις αυτο θελει να του απαντας σοβαρα παιρνει ζωη ετσι αν ασχολεισαι μαζι του νιωθει οτι ζει.πες οτι θες εγω σε ξεβρακωσα με ντουκουμεντα.
Δικα σου ποστ ειναι αλλωστε,δεν ειναι δικα μου.
3/3 μαλακα Δουκα,δεν ειναι ολα τυχαια...κ ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξω κ αλλο θα βρω πολυ περισσοτερα απο το να ζητας απεγνωσμενα ραντεβου με τρανς κ φωτο με πουτσες.
Κ αφου τρωγεσαι τοσο με την Δεσποινα γτ δεν πας στο τσαρδι της να την βρεις?
γΤ μας σπας τα αρχιδια εδω μεσα?...τραβα κ βγαλε τα ματια σου,αν ειναι να ηρεμησεις,καλο θα σου κανει.
το να λες υποθετικα πραγματα δεν εχουν καμμια βαση,ουτε το να κανεις υποθεσεις για το χαρακτηρα μου ποσο μαλλον οταν δεν με ξερεις κ ουτε θα με μαθεις προσωπικα..
Με τον πιτσιλιστη δεν ειχα ποτε παρε-δωσε,(αλλωστε εφυγε νωρις για το αλλο σαιτ),με τον ολντ ντεβιλ εχουμε συζητησει μονο τα του Βολου(αραια κ που) κ για τον ιπποτη μονο τζερτζελε καναμε κ τιποτα παραπανω...τον δουλευαμε ψιλο γαζι...καλα ο ιπποτης σε ολους ελεγε τα ιδια,αλλα μαλλον εχεις επιλεκτικη μνημη κ εδω.
Θα ζητησω απο κανα μοντ να καρφιτσωσει το ποστ μου για να βλεπουν ολοι τι ξεφτιλας εισαι.
Τιποτα μονο πουτσα θελει μην του μιλησεις σοβαρα αλλη φοραεγω του ειπα ή να παρει τα χαπια του ή να πηδηξει στη θαλασσα.
πες οτι θες εγω σε ξεβρακωσα με ντουκουμεντα.Παλι μαλακιες εγραψες. Τιποτα απο αυτα που εχω γραψει δεν το αρνηθηκα. Και τιποτα δεν υπονοει οτι εχω συνουσιαστει με τραβεστι. Αν το εκανα θα το ελεγα αμεσως γιατι δεν ειναι κακο. Φυσικα και δεν εχω επισκεφθει τη ζωζω, απλα σχολιαζω ειρωνικα μια φωτογραφια που εχει τοσο φωτοσοπ που δεν φαινεται το προσωπο με αφορμη ερωτηση μελους που ζηταει πιο κατατοπιστικες φωτογραφιες. Εδω:
Τωρα γιατι εσυ επιλεγεις φωτογραφιες με καλαμπαλικια και τα βαζεις σε κυκλακια και αστερακια μονο εσυ και ο ψυχολογος σου ξερουν. Της Δεσποινας της πουτσομαχου ηταν διαφορετικα; Μηπως τα χε αξυριστα και σε τσιμπαγαν;
Παρατηρω οτι προσπαθεις να κανεις σε μενα οτι εκανες στον υποτιθεμενο φιλο σου τον τζιμυ.μ, που τον ειρωνευοσουν που γαμουσε τη βικυ ενω εσυ εκρυβες τα παλια(; ) πλακωματα σου με τον διμετρο βουλγαρο Ντενις. Εγω ομως ειμαι πολλα χρονια μελος στο σαιτ και θυμαμαι τις παλιες συζητησεις του ντιμι-ts, του μπιλλυ13, του πιτσιλιστη και του πακιστανου/ολντ ντεβιλ σαν να ηταν χτες. Τι σου ειχε απαντησει ο ιπποτης69 που δουλευε τσατσος στη Φυλης; Οτι ψαχνεις απεγνωσμενα για πουτσα; Κατι παραπανω θα ηξερε αυτος.
Δεν ξερω τελικα αν εισαι πουστης στο σωμα, γιατι ο στρεητ νικ μας απεδειξε οτι υπαρχουν πολλοι ορισμοι, ομως ο τροπος που τιμας τους φιλους σου και που πολεμας τους εχθρους δηλωνουν σε ολους οτι εισαι 100% πουστης στην ψυχη.
εγω του ειπα ή να παρει τα χαπια του ή να πηδηξει στη θαλασσα.Εχεις κοψει καπιστρι ρε μαλακα
Ετσι μονο εχει γινει το πουτανακι μαςχα,χα
να αγιασει το χερι του
εγω βεβαια θα σε εβαζα σε μαυρη σακουλα σκουπιδιων κ θα σε πεταγα στην θαλασσα.
χα,χαΙσχυουν αυτα αλλα εχω δικαιολογια. Εκεινη τη μερα ειχε προσπαθησει να με βιασει ο τσατσος του Φ99 σπρωχνοντας με βιαια σε ενα σκοτεινο καμαρακι με δυνατα χουφτωματα. Τελευταια στιγμη ξεφυγα και βρισκομουν ακομα σε σοκ οταν επιταθηκε το ρακος νο14. Αλλοι μπαινουν μονοι τους στο καμαρακι ή γελανε ανεμελα με το κωλοχουφτωμα, ισως τους αρεσει.
σωστος.Ρε μαν εσυ εισαι σοβαρος μυστης.Μην του εξηγεις αυτο θελει να του απαντας σοβαρα παιρνει ζωη ετσι αν ασχολεισαι μαζι του νιωθει οτι ζει.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!