Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
για όσους αναρωτιούνται πώς είναι εμφανισιακά ο νόρντεν δούκας, μοιάζει αρκετά με αυτόν:
Σοβαρά; Ο ντουντ; Ο παληκαράς της φακής;ξέρεις ότι τον καιρό που έμπαινε με το νικ07 του τις έβρεξε ο ντουντ;
μας τα 'λεγε ο πλέζουρας.
καθόταν ανέμελος στον φούρνο με το κινητό.
ήρθε το άλλο το ναυάγιο από πίσω και του άρχισε κάτι μπάτσες μπαμ μπαμ μπαμ στ' αυτιά.
έσκασε, δεν έβγαλε άχνα.
Σοβαρά; Ο ντουντ; Ο παληκαράς της φακής;
Τελικά γαμώ την τρέλλα μου,εδώ μέσα είμαστε 20 άτομα και ανακυκλωνόμαστε. Ανία....μπαμ μπαμ μπαμ στις ρίζες των αυτιών του τις έδινε το άλλο το ναυάγιο ο ντουντ
μπαμ μπαμ μπαμ
κοκκίνισε, ίσιωσε τα στραβωμένα του γυαλιά κι έφυγε
μπαμ μπαμ μπαμ μας έλεγε ο πλέζουρας
Τελικά γαμώ την τρέλλα μου,εδώ μέσα είμαστε 20 άτομα και ανακυκλωνόμαστε. Ανία....
Εμείς οι δύο...σαν να έχουμε συναντηθεί και κάπου αλλού...έχω καμιά ντουζίνα κλώνους, αλλά μπαίνω κάθε φορά με 3, από διαφορετικό μπράουζερ (κρομ, όπερα και μοζίλα).
αν καμιά φορά χρειαστεί, τους βάζω και μπινελικώνονται μεταξύ τους.
επίσης έχω χωρίσει τους κλώνους μου ανά θέμα.
έχω κλώνο που μιλάει στα πολιτικά, κλώνο-ενημερωτή (σου κάνει συχνά λάικ) και πρόσφατα φύτεψα κλώνο στην παρέα του dodinos και των άλλων.
το κάνω αυτό για να μη με πουν μαϊντανό που συμμετέχει σε όλα τα νήματα.
Εμείς οι δύο...σαν να έχουμε συναντηθεί και κάπου αλλού...
πρόσφατα φύτεψα κλώνο στην παρέα του dodinos και των άλλων.
το κάνω αυτό για να μη με πουν μαϊντανό που συμμετέχει σε όλα τα νήματα.
Καλα εκανες...και εγω εχω φυτεψει 2 κλωνους στην παρεα τους.
σχολιάζω στο μουντιάλ τώρα :S
με τον jaygatsby κάνω ότι γνωρίζω από ρωσία, κίεβο και ξέρω γω, αλλά δεν έχω ιδέα.
μέχρι την πάρνηθα πήγα και σε αεροπλάνο δεν μπήκα ποτέ
εισαι κατασκοπας μεγαλοςμε τον jaygatsby κάνω ότι γνωρίζω από ρωσία, κίεβο και ξέρω γω, αλλά δεν έχω ιδέα.
μέχρι την πάρνηθα πήγα και σε αεροπλάνο δεν μπήκα ποτέ
Καμία σχέση. Ο Πικερ υποστηρίζει τους πουστηδες, όπως και όλους τους απόκληρους της κοινωνίας. Διαβάστε τις γραφές και μη δημιουργείτε αιρέσεις.
ο πικερισμος δεν νομιζω οτι ειναι φιλικος απεναντι στα πουστρακια
καλα θα μπει καποια στιγμη ο μεγας διδασκαλος να τα κηρυξει ολα αυτα
αλλα νομιζω οτι οι πικεριστες ειναι απο αδιαφοροι εως εχθρικοι απεναντι στις ποθσταρδελλες και το μονο που τους νοιαζει ειναι να γαμουν μερα παρα μερα επι πληρωμη φτηνο μουνι και να το λενε παντου με περηφανια
Στο τελεφερικ μπηκες ή κολωσες;
με προδωσες τυπε....Καλα εκανες...και εγω εχω φυτεψει 2 κλωνους στην παρεα τους.