Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
για πες ευθεως τι είμαι και που το στηρίζεις ρε παπαριδη?Τυπε τσαμπα το κουραζεις...ολο το σαι ξερει πια πολυ καλα τι εισαι.Αποδεξου το και εσυ προχωρα παρακατω...
για πες ευθεως τι είμαι και που το στηρίζεις ρε παπαριδη?Τυπε τσαμπα το κουραζεις...ολο το σαι ξερει πια πολυ καλα τι εισαι.Αποδεξου το και εσυ προχωρα παρακατω...
Τυπε τσαμπα το κουραζεις...ολο το σαι ξερει πια πολυ καλα τι εισαι.Αποδεξου το και εσυ προχωρα παρακατω...
τυπε εσυ εχης αποδεχτη τον εαυτο σου ?
Τυπε τσαμπα το κουραζεις...ολο το σαι ξερει πια πολυ καλα τι εισαι.Αποδεξου το και εσυ προχωρα παρακατω...
τυπε εσυ εχης αποδεχτη τον εαυτο σου ?
ποιος είναι αυτος ο δεσποινας παλι?
βρηκες κανα μπιγκ νικ και εσυ που μου ταιριαζει γαντι αν εξαιρέσεις
υψος,
βαρος,
χρωμα,
ηλικια.
Τι να πω για τον τυπο;Οι φωτογραφιες τα λενε ολα...αφηστε που και ο ιδιος ουρλιαζει υστερικα οτι θελει το τηλεφωνο και το facebook του διμετρου τραβελου Δεσποινα!
ποιος είναι αυτος ο δεσποινας παλι?Τι να πω για τον τυπο;Οι φωτογραφιες τα λενε ολα...αφηστε που και ο ιδιος ουρλιαζει υστερικα οτι θελει το τηλεφωνο και το facebook του διμετρου τραβελου Δεσποινα!
ελα τυπε εξομολογηθηκες σημερα...? :S :S :Sτυπε εσυ εχης αποδεχτη τον εαυτο σου ?
μιν αγχεστε. οταν εχι ορεκσι να τισ χισο τι μαπα, θα ισελθι.
Καλοσ τον αλεκο.
ποιος είναι αυτος ο δεσποινας παλι?
βρηκες κανα μπιγκ νικ και εσυ που μου ταιριαζει γαντι αν εξαιρέσεις
υψος,
βαρος,
χρωμα,
ηλικια.
για σου φιλε αγιε
κανα νέο από τη δορα εχουμε ?
ε καλα εδώ δηλωσε πουστης ζητωντας στραπονιασμα.Ο τράβελος, που μαζί με τον Ζωζώ, κάνουν νταμπλ πενετρέισον στο κωλάντερο του Φαν Πόρδεν.
Ομιλειτε εξαιρετικα τη τραβελοανακουφιστικη διαλεκτο...να ανησυχω;
μιν αγχεστε. οταν εχι ορεκσι να τισ χισο τι μαπα, θα ισελθι.
γερο ετσι δεν τρως. ακου αλεκο. τον κοριτσι θελη άλλο ιδος πεχνιδι. να την επας λαου λαου αμηνα και μετα αντεπιθεσις οσπου να σκοραρης
αλεκος σπικιν λεμε
αν κ δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις,απανταω.ντιμη αν εισαι ts γιατι εβαλες φωτο έναν μουσατο και δεν εβαλες μια ts?
εκτος αν καταλαβα λαθος για το dimmits, αλλα για να μπαινεις στο γκεη θεμα του πικερ δεν νομιζω να εννοεις κατι αλλο,
αν παρανοησα συγγνωμη
ρε μαλακα Δουκα εσυ αυτα καταλαβες απο τα σκρινσοτ?εισαι τοσο καθυστερημενος ή το παιζεις?
που εγραψα εγω οτι οποιος θαυμαζει ή σχολιαζει την ομορφια μεταλλαγμενου ειναι πουστης?παραισθησεις εχεις?
αυτα εσυ τα λες ,κανεις παραφραση για να βγεις στον αφρο.
Αλλιως παρε τα χαπια σου ή πηδα στην θαλασσα.
Τον Ζωζω ομως τον ειδες απο κοντα,στο Αγκυρας 1 -εσυ το γραφεις ο ιδιος-οποτε εδω αλλαζει το θεμα...εκανες επισκεψη στον οικο. Γιατι δε το λες?Φοβασαι? (φωτο 1 κ 2)
Κ αντε να το δεχτω (?) οτι πηγες μεχρι εκει για βολτα ή και για πλακα κ δεν περασες τελικα στο δωματιο....παμε παρακατω.
Στην τρανς Βικυ γτ ζητας να δειξει πουτσα?
Για να την θαυμασεις?(Φωτο 3 και 4)
και αυτο για πλακα?
ή ετσι σου ρθε?
αντε να το δεχτω κ αυτο ,οτι ειναι πλακα...
Την δεσποινα τρανς γτ την ρωτας ποσο κοστιζει η βιζιτα σπιτι της?(γραφεις κ μαλακιες για μενα ενδιαμεσα,απο τοτε δειχνει ποσο εμμονικος εισαι για την παρτη μου)
κ που ξερεις οτι δεχεται σπιτι της?
Αρα μαλλον θα το χεις ψαξει το θεμα ή θα ρωτησες...(Φωτο 5)
Κ αυτο πλακα?
Δικα σου ολα τα ποστ υποψιν.
Τα συμπερασματα ας τα βγαλουν οι υπολοιποι.
Δεν θα ασχολιουμουν με σενα,αλλα επειδη εισαι πολυ στοκος κ θρασυδειλο αρχιδι κ επιμενεις να μας σπας και τα δικα μας αρχιδια,παρτα τωρα.
Θαυμαστε εναν πικεριστη.
ΥΓ:Το τυπο Νικ δεν τον ξερω,δεν νομιζω να ανταλλαξαμε και ποτε ποστ μεταξυ μας,οποτε μην πας να μπλεξεις αλλους.
Να χεις τα αρχιδια να μας αντιμετωπιζεις μονος σου.