ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
ντιμιτσ
τυπε ερχεσαι λιγο στο νημα με τον συνοδο γιατι δεν εχουμε πιπαλεκο....?ντιμη αν εισαι ts γιατι εβαλες φωτο έναν μουσατο και δεν εβαλες μια ts?
εκτος αν καταλαβα λαθος για το dimmits, αλλα για να μπαινεις στο γκεη θεμα του πικερ δεν νομιζω να εννοεις κατι αλλο,
αν παρανοησα συγγνωμη
κλαμααααααατυπε ερχεσαι λιγο στο νημα με τον συνοδο γιατι δεν εχουμε πιπαλεκο....?
τυπε ερχεσαι λιγο στο νημα με τον συνοδο γιατι δεν εχουμε πιπαλεκο....?
ωπα :S :S :Sστείρος είσαι;
γιατί οι μόνοι που ξέρω που ακόμα ανακυκλώνουν το αστείο με τους "αμεα" και τους "μόγγολους" είναι κάτι κακομοίρηδες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά.
Φημες λενε πως μενει ακομα με τους γονεις του τυπε....
Φημες λενε πως μενει ακομα με τους γονεις του τυπε....
δεν χρειαζεται να ξεμπανιαριστει ρε ο πουστης θα σου πως εγω ευκολα είναι.πιστευω ο πικης πρεπει να ξεμπαναριστει για μια και μοναδικη φορα ωστε να μπει και να ξεκαθαρισει τι σημαινει πουστης, ομοφυλοφιλος, gay, πουσταρδελλα, σκατοπουστας, top, bottom, πουτσιγλειφτης, bear, κωλομπαρας, δαχτυλιασμενος κλπκλπ και τι θεση παιρνει ο πικερισμος απεναντι σε ολα αυτα τα φαινομενα
εχεις ντοκτορα στην πουστια τυπε....?δεν χρειαζεται να ξεμπανιαριστει ρε ο πουστης θα σου πως εγω ευκολα είναι.
1) πουστης=οποιος γαμαει τον κωλο του πχ ο πικερ που πληρωνε να τον δακτυλιασουν (συνηθως ειναι και ομοφυλοφιλος, οχι παντα), πούστης < τουρκική puşt < περσική پشت (pošt: πίσω, πισινός)
2) ομοφυλόφιλος=ο αντρας που γουσταρει αντρες πχ ο πικερ που ελεγε ότι για γουστα είναι οι αραπιδες και βεβαίως θα τους παιρνει και πιπες
3) gay=χαρωπος, χαρουμενος, χαροιτωμενος, κουνιστος, θυληπρεπης ανεξαρτητα αν ειναι πουστης ή και ομοφυλοφιλος (κατεληξε να σημαινει ομοφυλοφιλος)
4) πουσταρδελλα=πουστης,πισωγλεντης, απλα εδω τονιζεται και η θηλυκοτητα που συνηθως εχει
5) σκατοπουστας=πουστης, πισωγλεντης, απλα εδω τονιζεται ο βρωμικος κυριολεκτικα ή μεταφορικα
6) top=o ομοφυλοφιλος που γαμαει αντρες, αλλα δεν γαμιεται ο ιδιος
7) bottom= o ομοφυλοφιλος που γαμιεται, αλλα δεν γαμαει ο ιδιος, το ζευγαρι του top
8) πουτσιγλειφτης= ο ομοφυλόφιλος , εδώ τονιζεται ότι του αρεσει να γλειφει πουτσες
9) bear=o χοντρος και τριχωτος, είναι φετιχ και βιτσιο σε αρκετους ομοφυλοφιλους , όπως εμας μας αρεσουν οι ξανθιες με μεγαλα βυζια πχ.
10) κωλομπαρας= ο ομοφυλοφιλος top, εδω τονιζεται οτι του αρεσει να γαμαει κωλους, εχι γινει παρανοηση εδω κωλομπαρας ΔΕΝ ειναι αυτος που γαμαει μονο γυναικειους κωλους ειναι αλλη η ετυμολογια κολομπαράς < τουρκική kulampara < περσική غلام باره (gẖulām-bāra)
11) δακτυλιασμενος= ο διακορευεμενος, ο γαμημενος απο τον κωλο με δακτυλο, δηλαδη ο κωλογαμημενος πουστης με δακτυλο στον κωλο αντι για πουτσα , πχ ο πικερ
12) κλπ κλπ= και λοιπα και λοιπα, συντομογραφια απο τις πιο διαδεδομενες συνωνυμη με το κ.α.=και αλλα
η θεση που παιρνει ο πικερισμος σε ολα αυτα φαινεται στην φωτο
τελικα το θεμα ποτε θα μεταφερθεί με τα αλλα γκεη θεματα?
δηλαδή ποτέ?Οποτε πας να σε γαμησει ο Φιονας ο τραινος...
ουτε τραβελι ειμαι ουτε πουσταρα.
τραβελια ειναι αυτοι που ντυνονται γυναικες.
και πουσταρες ειναι αυτοι που γαμαν τον κωλο τους.
αντε μαζεψου με τις βρισιες. εγω δεν σε εβρισα.
ουτε καν τον πικερ εβρισα που εβριζε ασταματητα.
το πουστης και ομοφυλοφιλος που του ελεγα ηταν διαπιστωσεις οχι βρισιες.
ουτε τραβελι ειμαι ουτε πουσταρα.Δεν κρατιεται η τραβελοπουσταρα να γραψει σαν αυτιστικος τις ιδιες παπαριες και μετα να ποσταρει μια απο τις 1εκ φωτογραφιες με πουστηδες και τραβελια που εχει στο pc του για να αυνανιζεται...
ρε μαλακα Δουκα εσυ αυτα καταλαβες απο τα σκρινσοτ?εισαι τοσο καθυστερημενος ή το παιζεις?
που εγραψα εγω οτι οποιος θαυμαζει ή σχολιαζει την ομορφια μεταλλαγμενου ειναι πουστης?παραισθησεις εχεις?
αυτα εσυ τα λες ,κανεις παραφραση για να βγεις στον αφρο.
Αλλιως παρε τα χαπια σου ή πηδα στην θαλασσα.
Τον Ζωζω ομως τον ειδες απο κοντα,στο Αγκυρας 1 -εσυ το γραφεις ο ιδιος-οποτε εδω αλλαζει το θεμα...εκανες επισκεψη στον οικο. Γιατι δε το λες?Φοβασαι? (φωτο 1 κ 2)
Κ αντε να το δεχτω (?) οτι πηγες μεχρι εκει για βολτα ή και για πλακα κ δεν περασες τελικα στο δωματιο....παμε παρακατω.
Στην τρανς Βικυ γτ ζητας να δειξει πουτσα?
Για να την θαυμασεις?(Φωτο 3 και 4)
και αυτο για πλακα?
ή ετσι σου ρθε?
αντε να το δεχτω κ αυτο ,οτι ειναι πλακα...
Την δεσποινα τρανς γτ την ρωτας ποσο κοστιζει η βιζιτα σπιτι της?(γραφεις κ μαλακιες για μενα ενδιαμεσα,απο τοτε δειχνει ποσο εμμονικος εισαι για την παρτη μου)
κ που ξερεις οτι δεχεται σπιτι της?
Αρα μαλλον θα το χεις ψαξει το θεμα ή θα ρωτησες...(Φωτο 5)
Κ αυτο πλακα?
Δικα σου ολα τα ποστ υποψιν.
Τα συμπερασματα ας τα βγαλουν οι υπολοιποι.
Δεν θα ασχολιουμουν με σενα,αλλα επειδη εισαι πολυ στοκος κ θρασυδειλο αρχιδι κ επιμενεις να μας σπας και τα δικα μας αρχιδια,παρτα τωρα.
Θαυμαστε εναν πικεριστη.
ΥΓ:Το τυπο Νικ δεν τον ξερω,δεν νομιζω να ανταλλαξαμε και ποτε ποστ μεταξυ μας,οποτε μην πας να μπλεξεις αλλους.
Να χεις τα αρχιδια να μας αντιμετωπιζεις μονος σου.
Είστε άδικος όμως.
Εξαντλείτε όλη σας την αυστηρότητα στο Νικ, και για τον Φαν Πόρδεν δεν γράφετε ούτε κουβέντα.