Επισκέπτης
πες οτι θες εγω σε ξεβρακωσα με ντουκουμεντα.
Δικα σου ποστ ειναι αλλωστε,δεν ειναι δικα μου.
3/3 μαλακα Δουκα,δεν ειναι ολα τυχαια...κ ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξω κ αλλο θα βρω πολυ περισσοτερα απο το να ζητας απεγνωσμενα ραντεβου με τρανς κ φωτο με πουτσες.
[size=40pt]Κ αφου τρωγεσαι τοσο με την Δεσποινα γτ δεν πας στο τσαρδι της να την βρεις?[/size]
γΤ μας σπας τα αρχιδια εδω μεσα?...τραβα κ βγαλε τα ματια σου,αν ειναι να ηρεμησεις,καλο θα σου κανει.
το να λες υποθετικα πραγματα δεν εχουν καμμια βαση,ουτε το να κανεις υποθεσεις για το χαρακτηρα μου ποσο μαλλον οταν δεν με ξερεις κ ουτε θα με μαθεις προσωπικα..
Με τον πιτσιλιστη δεν ειχα ποτε παρε-δωσε,(αλλωστε εφυγε νωρις για το αλλο σαιτ),με τον ολντ ντεβιλ εχουμε συζητησει μονο τα του Βολου(αραια κ που) κ για τον ιπποτη μονο τζερτζελε καναμε κ τιποτα παραπανω...τον δουλευαμε ψιλο γαζι...καλα ο ιπποτης σε ολους ελεγε τα ιδια,αλλα μαλλον εχεις επιλεκτικη μνημη κ εδω.
Θα ζητησω απο κανα μοντ να καρφιτσωσει το ποστ μου για να βλεπουν ολοι τι ξεφτιλας εισαι.
Γιτι μωρη ΠΟΥΣΤΡΑ σου ζηταω μια βδομαδα να μου πεις τις βαρδιες και δε μου τις λες!
τυπε,νομιζω η Δεσποινα δεν δουλευει Τριτη κ Παρασκευη...οποτε αν πας εκεινες τις μερες θα βρεις αλλη (αλλον)![]()
καιγεσαι μαν να πας?
το δα στο Fb οτι λειπει..το γραφει η ιδια. ;)