Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
πέσαν οι γυπες και το φαγαν το παλικαρι

σε αυτακια το "παλικαρι"

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αν δεν ηξερες οτι αναμεσα στα σκελια του/της εχει μαλαπερδα δεν θα εγκωμιαζες τα εντονα θηλυπρεπη χαρακτηριστικα του/της.....αυτη ειναι η υφερπουσα αιτια
όχι γιατι εγκωμιάζω και τα εντονα θηλυπρεπή χαρακτηριστικα και της μαριας της "κατσαρίδας" πχ που εχει πεταχτο κωλαρακι και είναι από γεννησιμιού γυναικα.
εκει ποια είναι η υφερπουσα αιτια γιατρε?
την βρισκω με τζανκι????(γιατι τζανκι είναι, αμα δεν εισαι θεσσαλονικιος δεν το ξερεις)

Επισκέπτης
Απ: NINARA_deepthroat_queen_THESSALONIKI
« Απάντηση #6969 στις: χθες στις 09:18 »
Παράθεση

Παράθεση από: nik1410  (χθες στις 08:23)
νινα βαλε κανονικα βιντεο αυτά με τα φιλτρα μερικες φορες παιρνει χρονο να καταλάβουμε τι είναι τι και λεπτομέρειες λιγοτερες από μικυ μαους
τι να τα κανεις τα βιντεακια  εσυ ?? (δεν πρεπει καν να τα βλεπεις)

3-4 φορες την εβδομαδα(και λιγες λεω ) πανω κατω με το αυτοκινητο εισαι στην περιοχη με τις ωρες

από αυτόν τον διαλογο εσεις δηλαδή καταλαβαίνετε ότι εχω παει με την πιο ομορφη τρανς της θεσσαλονικης ή ότι απλα την θαυμαζω για την γυναικεια ομορφια της? εχει αγανακτησει που με βλεπει και δεν την παιρνω ποτε

Πρωτον πως ξερεις οτι ειναι η πιο ομορφη τρανς της Θεσσαλονικης;Δευτερον γιατι δεν την εχεις παρει αφου πιο πανω λες οτι δεν θα ειχες κανενα προβλημα να γαμησεις ενα τραβελι αρκει αυτο να ειναι θηλυπρεπες;

Ξερεις εσεις πολλους φυσιολογικους ανδρες να ξερουν απεξω και ανακατωτατα ολα τα τραβελια της περιοχης τους μαζι με τιμες και παροχες;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.581
Πόντοι
6.056
εσυ όταν πας γιαννιτσων ειτε για να περασεις απέναντι στα μπουρδελα ειτε για να φορτωσεις καμμια από το δρομο τις τραβεστί δεν τις βλέπεις?
τοσα χρονια δεν τις ξερεις ολες με τα ονόματα τους?
ακομη και να μην εχεις σταματησει να τις μιλησει στα θεματα για την πιατσα και αλλου στο ιντερνετ εχεις πετυχει τις φατσες ή τις περιγραφες τους με τα αντιστοιχα ονόματα.

εκτος αν πας στα μπουρδελα με ελικοπτερο και όταν βλέπεις ποστ τους κλεινεις γρηγορα τα ματια μην τυχον και σε πουνε πουστη.

μια χαρα τις ξερουν ολοι οσοι περνανε από τις πιατσες, με τα χρονια τις συναντάς, όπως ξερεις πχ την μαρια με τα γυαλακια -κανονικη γυναικα αυτή ως κατσαριδα την γραφουν εδω, ειτε την εχεις παρει ειτε όχι (εγω τις εχω δωσει 3 πιπες) ετσι ξερεις και τις τρανς. κυκλοφορούμε αναμεσα τους.
την κατσαριδα τη ξερω...

τους περουκες δεν το εψαξα να τους μαθω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πρωτον πως ξερεις οτι ειναι η πιο ομορφη τρανς της Θεσσαλονικης;Δευτερον γιατι δεν την εχεις παρει αφου πιο πανω λες οτι δεν θα ειχες κανενα προβλημα να γαμησεις ενα τραβελι αρκει αυτο να ειναι θηλυπρεπες;

Ξερεις εσεις πολλους φυσιολογικους ανδρες να ξερουν απεξω και ανακατωτατα ολα τα τραβελια της περιοχης τους μαζι με τιμες και παροχες;
πρωτον μια βολτα να κανεις το βραδυ τις βλέπεις.
δευτερον αναφέρομαι στα εμφανισιακά χαρακτηριστικα που με καυλωνουν για να γαμησω καποια οποτε οι πουστηδες που δεν γινονται γυναικες εμφανισιακά δεν τα πληρουν υπο αυτην την εννοια συζητάγαμε γιατι δεν γινονται θηλυκα εμφανισιακά οι ομοφυλοφιλοι και όχι ότι κυριολεκτικα θα πηγαινα.
και ναι ξερω τουλάχιστον αλλους 5 αντρες που δεν εχουν παει ποτε με τραβεστί αλλα τις ξερουν και τα προγράμματα τους σε καποιες τα εχουν διαβασει σε αγγελειες, δεν σημαινει ότι τηλεφωνησαν κιολας και εγιναν πελατες,

ακομη και καμμια 10ρια τουλάχιστον φυσιολογικες γυναικες μπορω να σου πω που τις ξερουν γιατι περναν από εκει μετα τα ξενυχτια ή μετα τα ραντεβουδάκια τους.
ε όταν η άλλη εχει δει δεκάδες φορες την φιονα και παμε στην πυλη αξιου της λεω ότι την λενε φιονα και ζηταει πολλα. το γραφουνε και στο σαητ και καποια στιγμη ειχε βαλει και αγγελια με φωτο. δεν σημαινει ότι εκανα σεξ μαζι της. ότι πχ εχει σπιτι στην παραλια με θέα το εγραψε καποτε το μελος αλ πατσινο. το ότι το ξερω γιατι διαβασα το ποστ δεν σημαινει ότι πηγα και εγω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο πικερ τρολαρε...

εσυ κανεις καθημερινες ενημερωσεις

εσυ δεν ανοιξες και το θρεντ του νινα σαν "μπουρδελιοτης"?

*ακυρο απλα τον υποδεχτηκες
όταν παραδεχτηκε επανηλειμενα ότι του αρεσει να του γαμανε τον κωλο ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΕ.
εβαλε μαλιστα και βιντεο με πορνοσταρ να γαμανε τον κωλο τους για να ξευτιλιστεί και άλλο υποστηριζοντας ότι είναι φυσιολογικο

Επισκέπτης
δεν ανεχομαι ενας πισωγλεντης να μου κανει μαθημα αντρισμου.

επισης με προκαλει οι ακολουθοι του πισωγλεντη να προσπαθουν να προσαψουν ομοφυλοφιλια για να με μειωσουν όταν χαζεύω γυναικεια βυζια σε τρανς ενώ ο καθοδηγητης τους χαζευει αντρες κανονικους με ανδρικοτατη εμφανιση.

ε αυτά τα 2 μετρα και 2 σταθμα είναι προκληση.

δεν μπορει να επικροτεις αυτόν που βαζει μεηκ απ και λεει ότι για γουστα είναι οι αρπιδες στο δρομο και γαμαει τον κωλο του.

αλλα αυτόν που αναμεσα σε άλλες πουτανες του δρομου ή διάσημες χαζευει τα γυναικεια βυζια να τον λες ομοφυλοφιλο.

όχι ρε τρομπες αν μου αρεσαν τα ανδρικα στηθη σε γυναικες θα ημουν κρυφοομοφυλοφιλος όπως λετε, όχι τα γυναικεια.

τελικα σε καιει ... που εισαι gay ...

μη  μου πολυ κολλας ... εγω  δεν παω με ανδρες ... σταματα να στελνεις μυνηματα προσωπικα...
με  πουστιδες δεν παω .σου ειπα κι αλλη φορα αν  θες να σου δωσω ενα 50ρικο  να πας σε καποιο  τραβελι .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

μη  μου πολυ κολλας ... εγω  δεν παω με ανδρες ... σταματα να στελνεις μυνηματα προσωπικα...
με  πουστιδες δεν παω .σου ειπα κι αλλη φορα αν  θες να σου δωσω ενα 50ρικο  να πας σε καποιο  τραβελι .
ο πικερ σου είναι γκεης πισωγλεντης και το ξερεις ότι το ομολογησε.
ουτε με τραβελια παω.
αντε κανε προπονηση την στραπον τακτικη του νομοθετη

Επισκέπτης
ο πικερ σου είναι γκεης πισωγλεντης και το ξερεις ότι το ομολογησε.
ουτε με τραβελια παω.
αντε κανε προπονηση την στραπον τακτικη του νομοθετη

ισα  μωρη  τζαζλη ....
ολο  συνεχεια για κωλους  μιλας και  ανδρικα τσιμπουκια ...
η  ρητορικη σου ειναι καθαρα ομοφυλοφιλικη ...

ουστ  ρε ...  τραβεστολαμογιο  πονας ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ισα  μωρη  τζαζλη ....
ολο  συνεχεια για κωλους  μιλας και  ανδρικα τσιμπουκια ...
η  ρητορικη σου ειναι καθαρα ομοφυλοφιλικη ...

ουστ  ρε ...  τραβεστολαμογιο  πονας ;
εσυ πονας.
λες και εισαι ο πικερ.
πες ρε κοτα είναι ή δεν είναι κωλογαμημενος ο πικερ? δεν το επιβεβαιωσε ο ιδιος?

Επισκέπτης

εχει λυσσαξει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσεις εχετε λυσσαξει

παραδεχτείτε το ρε.

ο πικερ το παραδεχτηκε του αρεσουν παιχνίδια στο κωλαρακι του.

αυτό θα πει πουστης

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.861
Πόντοι
25.467
εσυ πονας.
λες και εισαι ο πικερ.
πες ρε κοτα είναι ή δεν είναι κωλογαμημενος ο πικερ? δεν το επιβεβαιωσε ο ιδιος?

Μπαίνεις με μιά λογική, εντελώς παράλογη.

Η όλη επιχειρηματολογία σου, δεν στρέφεται στο ότι δεν είσαι πούστης. Αλλά στο ότι ο Πίκης, είναι πιο πούστης από εσένα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μπαίνεις με μιά λογική, εντελώς παράλογη.

Η όλη επιχειρηματολογία σου, δεν στρέφεται στο ότι δεν είσαι πούστης. Αλλά στο ότι ο Πίκης, είναι πιο πούστης από εσένα.
πουστης δεν είμαι γιατι δεν μου αρεσουν οι αντρες ουτε γαμιεμαι από τον κωλο.

για ακριβως αυτους τους λογους είναι πουστης ο πικερ.

1)γαμιεται από τον κωλο.
2)και του ξεφυγε ότι ονειρευεται καριερα βιζιτους σε γερους και γουστα με μαυρους.
ενα απο τα δυο αρκουσε, ο ιδιος επανηλειμενα επιβεβαιωσε το πρωτο, εγω πιστευω οτι εννουσε και δεν τρολλαρε και στο δευτερο , αλλα ακομη και να τρολαρε παλι πουστης ειναι αφου χρησιμοποιει την οπισθεν

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
νικ1410 εσύ δεν είσαι αυτός που πέρυσι έμπαινε με τον κλώνο BIGNIK και έγραφε στο προφίλ σου τα εξής;

Βασικα ειμαι 35 ετων
απο Θεσσαλονικη,ειμαι ανοιχτος σε καθε προταση.....δεν εχω ταμπου απλα θελω να ευχαριστιεμαι sex.
τρελη αδυναμια σε trans και cross-dressers
Και βεβαια δεν λεω οχι σε αγορια που γουσταρουν τρελιτσες
Οποιος/οποια ενδιαφερεται μην διστασετε να επικοινωνησετε!!!
Εννοειται ολα με πληρη εχεμυθεια!!!!
Αυτα για την ωρα
Φιλακια....

Να και το λινκ:

Τα πάντα, ο τρόπος γραφής, η ηλικία (36-37 ετών), είναι πανομοιότυπα.

Δεν είσαι εσύ αυτός;

Επισκέπτης
Ο νικ εχει γραψει οτι αγανακτει με τους γκευ γιατι δε φορανε φουστες για να γινουν ελκυστικοι στους ανδρες σαν αυτον και μιλαγε για καποιον πουστη στην πολυκατοικια του ο οποιος τον ειχε αναψει σφοδρα και ηθελε να ντυθει γυναικα για να τον γαμησει. Κλασικη περιπτωση μπινε που εχει γινει ταινια
Αυτος ο ανωμαλος λοιπον που αρνειται με οργη τη σεξουαλικη του ταυτοτητα οταν ειδε τον στρογγυλο κωλο του νομοθετη, συγκλονιστηκε! Τον φανταστηκε αποτριχομενο και ντυμενο γυναικα με το λεπτο του σωματοτυπο και τον σχεδον γυναικειο κωλο και ενιωσε το μυαλο του να βραζει. Αυτος αν γινοταν τραβεστι θα ηταν η πιο ομορφη φυσικη τραβεστι στην ιστορια της Ελλαδας! Το μυαλο του δεν μπορεσε να το αντεξει. Επαθε ερωτικη εμμονη. Και απο τοτε μπαινει στο περηφανο νημα μας και εκτονωνει ολη την ομοφυλοφιλικη του λαγνεια, τη σεξουαλικη αγανακτιση και φυσικα τις ενοχες που νιωθει για αυτο που ειναι. Συμπαραστατες του τα γνωστα σιχαματα του σαιτ, Αγιοι κλπ.

Αυτος ειναι που σε καθε ευκαιρια κανει ριπορτ τα ποστ του Πικερ, αυτις ευθυνεται για το μιουταρισμα του. Τον τιμωρησε γιατι τον χρειαζεται η αδερφαρα.

Το σαιτ υποφερει για τα ψυχολογικα ενος ανωμαλου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
νικ1410 εσύ δεν είσαι αυτός που πέρυσι έμπαινε με τον κλώνο BIGNIK και έγραφες στο προφίλ σου τα εξής;

Βασικα ειμαι 35 ετων
απο Θεσσαλονικη,ειμαι ανοιχτος σε καθε προταση.....δεν εχω ταμπου απλα θελω να ευχαριστιεμαι sex.
τρελη αδυναμια σε trans και cross-dressers
Και βεβαια δεν λεω οχι σε αγορια που γουσταρουν τρελιτσες
Οποιος/οποια ενδιαφερεται μην διστασετε να επικοινωνησετε!!!
Εννοειται ολα με πληρη εχεμυθεια!!!!
Αυτα για την ωρα
Φιλακια....

Να και το λινκ:

Τα πάντα, ο τρόπος γραφής, η ηλικία (36-37 ετών), είναι πανομοιότυπα.

Δεν είσαι εσύ αυτός;
όχι δεν είμαι αυτος,
πριν ξαναγραφτω ως νικ1410 ημουν παντρεμένος και η κολλιτσιδα η γυναικα μου ουτε για χεσιμο δεν με αφηνε μονο, όχι να μπαινω σε μπουρδελοσαητ.
επισης είμαι 37 στα 38 τωρα οποτε περσι επρεπε να είμαι 36 στα 37 δεν ξερω αυτος ο μπιγκ νικ τι ηλικια δηλωνε και ποτε

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.581
Πόντοι
6.056
πουστης δεν είμαι γιατι δεν μου αρεσουν οι αντρες ουτε γαμιεμαι από τον κωλο.

για ακριβως αυτους τους λογους είναι πουστης ο πικερ.

1)γαμιεται από τον κωλο.
2)και του ξεφυγε ότι ονειρευεται καριερα βιζιτους σε γερους και γουστα με μαυρους.
ενα απο τα δυο αρκουσε, ο ιδιος επανηλειμενα επιβεβαιωσε το πρωτο, εγω πιστευω οτι εννουσε και δεν τρολλαρε και στο δευτερο , αλλα ακομη και να τρολαρε παλι πουστης ειναι αφου χρησιμοποιει την οπισθεν
αντε παλι τα ιδια...

δεν ειναι πουστης γιατι ειναι ο πικερ
λες και εχει μονο μια θεση ελευθερη στο καραβι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom