Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.860
Πόντοι
25.467
πουστης δεν είμαι γιατι δεν μου αρεσουν οι αντρες ουτε γαμιεμαι από τον κωλο.

για ακριβως αυτους τους λογους είναι πουστης ο πικερ.

1)γαμιεται από τον κωλο.
2)και του ξεφυγε ότι ονειρευεται καριερα βιζιτους σε γερους και γουστα με μαυρους.
ενα απο τα δυο αρκουσε, ο ιδιος επανηλειμενα επιβεβαιωσε το πρωτο, εγω πιστευω οτι εννουσε και δεν τρολλαρε και στο δευτερο , αλλα ακομη και να τρολαρε παλι πουστης ειναι αφου χρησιμοποιει την οπισθεν

Όπως τα έγραψα παραπάνω. Είναι πούστης επειδή τον παίρνει από άντρες, ενώ εσύ που τον δίνεις σε "γυναικόμορφους" αρχιδοπουτσαράδες, είσαι απλώς, ομοφυλόφιλος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο νικ εχει γραψει οτι αγανακτει με τους γκευ γιατι δε φορανε φουστες για να γινουν ελκυστικοι στους ανδρες σαν αυτον και μιλαγε για καποιον πουστη στην πολυκατοικια του ο οποιος τον ειχε αναψει σφοδρα και ηθελε να ντυθει γυναικα για να τον γαμησει. Κλασικη περιπτωση μπινε που εχει γινει ταινια
Αυτος ο ανωμαλος λοιπον που αρνειται με οργη τη σεξουαλικη του ταυτοτητα οταν ειδε τον στρογγυλο κωλο του νομοθετη, συγκλονιστηκε! Τον φανταστηκε αποτριχομενο και ντυμενο γυναικα με το λεπτο του σωματοτυπο και τον σχεδον γυναικειο κωλο και ενιωσε το μυαλο του να βραζει. Αυτος αν γινοταν τραβεστι θα ηταν η πιο ομορφη φυσικη τραβεστι στην ιστορια της Ελλαδας! Το μυαλο του δεν μπορεσε να το αντεξει. Επαθε ερωτικη εμμονη. Και απο τοτε μπαινει στο περηφανο νημα μας και εκτονωνει ολη την ομοφυλοφιλικη του λαγνεια, τη σεξουαλικη αγανακτιση και φυσικα τις ενοχες που νιωθει για αυτο που ειναι. Συμπαραστατες του τα γνωστα σιχαματα του σαιτ, Αγιοι κλπ.

Αυτος ειναι που σε καθε ευκαιρια κανει ριπορτ τα ποστ του Πικερ, αυτις ευθυνεται για το μιουταρισμα του. Τον τιμωρησε γιατι τον χρειαζεται η αδερφαρα.

Το σαιτ υποφερει για τα ψυχολογικα ενος ανωμαλου.
το στραπ ον τελικα μαζι με τον κωλο σου γαμησε και το μυαλο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όπως τα έγραψα παραπάνω. Είναι πούστης επειδή τον παίρνει από άντρες, ενώ εσύ που τον δίνεις σε "γυναικόμορφους" αρχιδοπουτσαράδες, είσαι απλώς, ομοφυλόφιλος.
δεν τον δινω σε γυναικόμορφους αρχιδοπουτσαραδες οποτε δεν είμαι ομοφυλοφιλος

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
νικ1410 εσύ δεν είσαι αυτός που πέρυσι έμπαινε με τον κλώνο BIGNIK και έγραφε στο προφίλ σου τα εξής;

Βασικα ειμαι 35 ετων
απο Θεσσαλονικη,ειμαι ανοιχτος σε καθε προταση.....δεν εχω ταμπου απλα θελω να ευχαριστιεμαι sex.
τρελη αδυναμια σε trans και cross-dressers
Και βεβαια δεν λεω οχι σε αγορια που γουσταρουν τρελιτσες
Οποιος/οποια ενδιαφερεται μην διστασετε να επικοινωνησετε!!!
Εννοειται ολα με πληρη εχεμυθεια!!!!
Αυτα για την ωρα
Φιλακια....

Να και το λινκ:

Τα πάντα, ο τρόπος γραφής, η ηλικία (36-37 ετών), είναι πανομοιότυπα.

Δεν είσαι εσύ αυτός;
ελα ρε τζιμακο!

καλα τον ειχα καταλαβει οτι ειναι κρυφοπεολαγνος!

φορτσα ζαραπουστρα!

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
δεν τον δινω σε γυναικόμορφους αρχιδοπουτσαραδες οποτε δεν είμαι ομοφυλοφιλος

πώς δεν το δίνεις; και αυτό εδώ; εσύ δεν το γραψες;

περασα στις 23.30 περασα και στις 01.30
συμπερασματα.
είναι οριστικο
η φιονα, το τραινο, μετα από [size=10pt][size=10pt][size=10pt]26[/size][/size][/size] χρονια στην πιατσα αποσύρεται
στα [size=10pt][size=10pt][size=10pt]29[/size][/size][/size]
της χρονια
και δουλευει πλεον μονο μεσω αγγελιας
η πιο αισθησιακη τρανσεξουαλ που στιγματισε μια ολοκληρη εποχη, η ακριτισα αλεξανδρουπολιτισα που δεν λυγισε με χιονια και βροχες, που τιμηθηκε σε καλλιστεία αρχες 90ies.
η πιο θηλυκη τραβεστί πανω από την θηβα για τουλάχιστον 2 δεκαετιες  :undecided:.

ειδα και την καινουριοεμφανιζομενη κυπρια με το ραβ4, δεν θυμαμαι κατι ειχε συμμετασχει σε καποιο ρεαλιτυ παλια αυτή? ειχε γινει καποιος ντορος για αυτην στην κυπρο? τελος παντων δεν θυμαμαι και συνεχισα αποφασισμένος να βρω δυνατο τσιμπουκι προς τα μπουρδελα της πολης, για νικολ τρανς από βουλγαρια ή χριστινα από ρουμανια, τελικα βρηκα την χριστινα. πολύ δυνατη η πιπα της παιδια χωρις δοντι τον σφιγκει καλα και δεν παραπονιεται για δυνατο σφυροκόπημα στα 4. ακολουθει κριτικη. και η άλλη η κυπρια η καλοκαρδη η εξω καρδια όπως λεω ηταν στην πιατσα με καγουρικο μερσεντές αν δεν κανω λαθος, 2 νικολα επισης αυτή που ειχε το τς14 και η άλλη, το κοριτσακι με τα λιγα ψυχολογικα. η χοντρη ξανθια στο αυτοκινητο της στην σελ. και καποιες αδιαφορες πρεζουδες γυφτισες κατά μηκος της γιαννιτσωνε. στην θεση της φιονας μια ηλικιωμενη αποκρουστικη καπως τραβεστί στην σταση. καλες τσαρκες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.043
Πόντοι
3.656
Και ποιος μας λεει πως οταν εγραφε αυτα δεν εκανε πλακα ? Δεν μπορει αυτος που εδωσε το Νομο να εννοει αυτα που παραθετεις. Ειναι αντιφατικο. Ας περιμενουμε την επιστροφη του για να ξεκαθαρισει η κατασταση. Ως τοτε μπορουμε μονο εικασιες να κανουμε και να ευχομαστε το ειδυλλιο Ντορας-Ανεστη να εξελιχθει σε σφοδρο ερωτα και μια υγειη σχεση.

.....το ειδυλλιο (της κατά φαντασία πόρνης) Ντορας-Ανεστη να εξελιχθει σε σφοδρο ερωτα και μια υγειη σχεση... είναι τόσο πιθανό να συμβεί, όσο είναι πιθανό η φανταστική θεά Ίσις να ερωτευτεί τον γιό μου, να τη γκαστρώσει και να μπεί στο κλαμπ των άλλων Αιγυπτίων Θεών

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μαλιστα τωρα διαβαζω ποστ αυτου του μπιγκ νικ.
1.87, 85 κιλα μελαψος , 35 χρονων περσι.
θα ανεβω σε 2 τουβλα.
θα ρουφηξω την κοιλια.
θα δηλωσω και 1-2 χρονια μικροτερος.
το χρωμα πως θα το πετυχω ρε παλικαρια????

φουμο

Συνημμένα

• α.png
    α.png
    96,3 KB · Εμφανίσεις: 54

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.581
Πόντοι
6.056
νικ1410 εσύ δεν είσαι αυτός που πέρυσι έμπαινε με τον κλώνο BIGNIK και έγραφε στο προφίλ σου τα εξής;

Βασικα ειμαι 35 ετων
απο Θεσσαλονικη,ειμαι ανοιχτος σε καθε προταση.....δεν εχω ταμπου απλα θελω να ευχαριστιεμαι sex.
τρελη αδυναμια σε trans και cross-dressers
Και βεβαια δεν λεω οχι σε αγορια που γουσταρουν τρελιτσες
Οποιος/οποια ενδιαφερεται μην διστασετε να επικοινωνησετε!!!
Εννοειται ολα με πληρη εχεμυθεια!!!!
Αυτα για την ωρα
Φιλακια....

Να και το λινκ:

Τα πάντα, ο τρόπος γραφής, η ηλικία (36-37 ετών), είναι πανομοιότυπα.

Δεν είσαι εσύ αυτός;
διαβασα λιγο τα μνμτα του και ταιριαζει πολυ
ολα κουμπωνουν νικ ο ενας νικ και ο αλλος

εχει και φιλους το λιλα και ολα τα καρναβαλοτραβελα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
μποκολε, καλα δεν ησυχασαμε απ την σαχλομουνα και τον σαλιαρογατο της....τι τους αναφερεις να μας κουβαληθουν;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πώς δεν το δίνεις; και αυτό εδώ; εσύ δεν το γραψες;
η χριστινα μπουφο είναι γεννημενη γυναικα που δουλευει στα μπουρδελα της θεσσαλονικης.
στο τς14 εχω παει και με την γυναικα μου
ξεκολα
οποιος μιλαει σε τρανς δεν σημαινει ότι εχει παει και με τρανς

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.581
Πόντοι
6.056
.....το ειδυλλιο (της κατά φαντασία πόρνης) Ντορας-Ανεστη να εξελιχθει σε σφοδρο ερωτα και μια υγειη σχεση... είναι τόσο πιθανό να συμβεί, όσο είναι πιθανό η φανταστική θεά Ίσις να ερωτευτεί τον γιό μου, να τη γκαστρώσει και να μπεί στο κλαμπ των άλλων Αιγυπτίων Θεών
τσακισμενα ναυαγια και οι 2
θα ταιριαξουν...

εχε πιστη κυριε μποκολε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γελα γλαρο πιασατε
κανενα στοιχειο δεν ταιριαζει
ουτε μελαψος είμαι
ουτε 35 περσι
ουτε 1.87
ουτε 85 κιλα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.043
Πόντοι
3.656
γυναικεια βυζια
γυναικεια μπουτια
γυναικεια κωλαρακια
αυτο σημαινει λειντιμποη.
αν σου αρεσει και η πουτσα και πας εισαι πουστης.
εγω ακριβως επειδη με χαλαει δεν ειμαι πουστης.
οταν χαζευεις την αφροδιτη της μηλου ή την νικη της σαμοθρακης τι εισαι αγαλματολαγνος?
οταν διαβαζεις μια τσοντα σε χαρτι τι εισαι χαρτοφιλος?
οταν καυλωνεις βλεπωντας βιντεο την τσιτσιολινα να γαμιεται τι εισαι οθονολαγνος?
η γυναικεια εμφανιση φτιαχνει τους ετεροφυλοφιλους αντρες οχι τους ομοφυλοφιλους και καποιες τρανς οχι ολες εχουν πολυ γυναικεια εμφανιση που αν δεν σου το πουν δεν το καταλαβαινεις κιολας τι ειναι.
αν καυλωνεις και με τρανς που εχουν καθαρα ανδρικο παρουσιαστικο τοτε εισαι ομοφυλοφιλος αφου φτιαχθηκες με την ανδρικη εμφανιση.

Ας πάμε από τα βασικά κομάτια της Βιολογίας, που μάθαμε στο Λύκειο. Κάθε γυναίκα έχει δύο χρωμοσώματα Χ. Οι αδένες της εκκρίνουν Οιστρογόνα, Προγεστερόνη κλπ. Οι ωοθήκες της παράγουν ωάρια, τα οποία οδηγούνται προς τις σάλπιγγες και έχει μήτρα, μέσα στον κόλπο της. Αν το ωάριο γονιμοποιηθεί και γεννήσει παιδί, τα στήθη της θα παράγουν γάλα, ώστε να το θρέψει.
Κάθε άνδρας έχει ένα χρωμόσωμα Χ και ένα χρωμόσωμα Υ.  Οι αδένες του εκκρίνουν τεστοστερόνη. Τα αναπαραγωγικά όργανα του άνδρα είναι οι σπερματοδόχοι κύστεις οι οποίες παράγουν σπέρμα, οι όρχεις, ο Σπερματικός πόρος, ο Προστάτης αδένας, οι Βολβοουρηθραίοι αδένες, το πέος, και κατά τη συνουσία εκσπερματώνει.  
Εν κατακλείδι, αν ένας άντρας επιλέξει τη θηλυκότητα και γίνει Τρανς, ΣΗΜΕΡΑ τα επιτεύματα της Επιστήμης των βοηθούν ΝΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΕΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. Προσπαθεί να αλλάξει τη φωνή του, κάνει εγχείριση προσπαθώντας να κρύψει τον καρούτζαφλό του, κάνει αποτρίχωση και στο πρόσωπο και στο σώμα. Παίρνει θηλυκές ορμόνες, αφαιρεί χειρουργικά τα αναπαραγωγικά όργανά του, μεταλάσσει την αρχιδοσακούλα του σε καρικατούρα μουνιού, βάζει επιθέματα προκειμένου να μεγαλώσει τα στήθη του, τα οποία έτσι και αλλιώς δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ να παράγουν γάλα. Παρόλο που έκοψε τους όρχεις του, δεν θα μπορέσει να παράγει ωάρια.   Ότι κι αν κάνει, δεν θα μεταμορφωθεί σε γυναίκα. Κι οι αρσενικές μυρωδιές του, αν ιδρώσει, θα τον προδώσουν, φέρνοντας αηδία σε όποιον προσπαθήσει να τον φυστικώσει. Γι αυτό και φοράνε αρώματα που παραπέμπουν σε πόρνες, όχι σε γυναίκες, για να ξεγελάσουν τα αρσενικά. Σέβομαι τα γούστα σου, μην προσπαθείς όμως να μας πείσεις ότι ένας μεταμφιεσμένος άντρας εξισώνεται με γυναίκα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.581
Πόντοι
6.056
η χριστινα μπουφο είναι γεννημενη γυναικα που δουλευει στα μπουρδελα της θεσσαλονικης.
στο τς14 εχω παει και με την γυναικα μου
ξεκολα
οποιος μιλαει σε τρανς δεν σημαινει ότι εχει παει και με τρανς
λες ξεκαθαρα εψαχνες νικολ τρανς η χριστινα
τελικα εκατσε η μπιλια στη χριστινα που τυχαια ειναι γυναικα

και συνεχισα αποφασισμένος να βρω δυνατο τσιμπουκι προς τα μπουρδελα της πολης, για νικολ τρανς από βουλγαρια ή χριστινα από ρουμανια, τελικα βρηκα την χριστινα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λες ξεκαθαρα εψαχνες νικολ τρανς η χριστινα
τελικα εκατσε η μπιλια στη χριστινα που τυχαια ειναι γυναικα
και που ξες ότι δεν θα χαλιομουν απο το ότι και η νικολ είναι τρανς (συμφωνα με καποιους, αλλοι λενε το αντιθετο)????

δηλάδη ένα τραβελοφιλος περναει την πιατσα με τις τρανς και παει να βρει την νικολ στα μπουρδελα που μπορει και να μην είναι. ε αρα δεν είναι τραβελοφιλος. δεν κολλαει το σεναριο.

αν ηταν σιγουρα δηλωμενη τρανς η νικολ και εν γνωση μου τελικα πηγαινα τοτε πες την παπαρια σου.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
γελα γλαρο πιασατε
κανενα στοιχειο δεν ταιριαζει
ουτε μελαψος είμαι
ουτε 35 περσι
ουτε 1.87
ουτε 85 κιλα

γιατί έκανες τον κλώνο για να καυλαντίζεις στο ίντερνετ ρε αυτιστικό ναυάγιο
για να λιπαίνεται η κωλοτρυπίδα σου ονλάιν

nik1410 = BIGNIK

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γιατί έκανες τον κλώνο για να καυλαντίζεις στο ίντερνετ ρε αυτιστικό ναυάγιο
για να λιπαίνεται η κωλοτρυπίδα σου ονλάιν

nik1410 = BIGNIK
σαλεμενος εισαι?
αντε να το παιξω ψηλος 1,87 και φιτ 85 κιλα το καταλαβαίνω.

μελαψος και 1-2 χρονια μικρότερος τι νοημα εχει ρε μπουφο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom