Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Παλιοπουσταρα εισαι απλα το παιζεις ενεργητικος...και στο λεηντιμπου που δεν βρισκεις Θεσσαλονικη τι βρισκεις ρε πισωγλεντζε;
γυναικεια βυζια
γυναικεια μπουτια
γυναικεια κωλαρακια
αυτο σημαινει λειντιμποη.
αν σου αρεσει και η πουτσα και πας εισαι πουστης.
εγω ακριβως επειδη με χαλαει δεν ειμαι πουστης.
οταν χαζευεις την αφροδιτη της μηλου ή την νικη της σαμοθρακης τι εισαι αγαλματολαγνος?
οταν διαβαζεις μια τσοντα σε χαρτι τι εισαι χαρτοφιλος?
οταν καυλωνεις βλεπωντας βιντεο την τσιτσιολινα να γαμιεται τι εισαι οθονολαγνος?
η γυναικεια εμφανιση φτιαχνει τους ετεροφυλοφιλους αντρες οχι τους ομοφυλοφιλους και καποιες τρανς οχι ολες εχουν πολυ γυναικεια εμφανιση που αν δεν σου το πουν δεν το καταλαβαινεις κιολας τι ειναι.
αν καυλωνεις και με τρανς που εχουν καθαρα ανδρικο παρουσιαστικο τοτε εισαι ομοφυλοφιλος αφου φτιαχθηκες με την ανδρικη εμφανιση.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
γυναικεια βυζια
γυναικεια μπουτια
γυναικεια κωλαρακια
οταν χαζευεις την αφροδιτη της μηλου ή την νικη της σαμοθρακης τι εισαι αγαλματολαγνος?
οταν καυλωνεις βλεπωντας βιντεο την τσιτσιολινα να γαμιεται τι εισαι οθονολαγνος?
η γυναικεια εμφανιση φτιαχνει τους ετεροφυλοφιλους αντρες οχι τους ομοφυλοφιλους και καποιες τρανς οχι ολες εχουν πολυ γυναικεια εμφανιση που αν δεν σου το πουν δεν το καταλαβαινεις κιολας τι ειναι.
αν καυλωνεις και με τρανς που εχουν καθαρα ανδρικο παρουσιαστικο τοτε εισαι ομοφυλοφιλος αφου φτιαχθηκες με την ανδρικη εμφανιση.
:jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ετεροφυλόφιλος γουσταρει το άλλο φυλο. ΑΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΒΥΖΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΚΛΑ Ή ΤΡΑΝΣ.
ομοφυλόφιλος γουσταρει το ιδιο φυλο. ΑΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΒΙΖΙΤΑ, ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΛΑ ΠΙΚΕΡ.
πουστης γαμιεται από τον κωλο. ΟΠΩΣ Ο ΠΙΚΕΡ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν καυλωνεις με αντρα που ειναι θηλυπρεπης και εχει ψευτικα βυζια και πουτσα εισαι πουσταρα και ανωμαλαρα...ειναι χαρακτηριστικο ενας ανωμαλος να μην παραδεχεται την ανωμαλια του και να τη βαφτιζει φυσιολογικη προσπαθωντας να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.
όχι τυπε λες ψεματα γιατι και εσυ καυλωσες με την τζενη χειλουδακη όταν εκανε πασαρελα πριν σου πουν ότι είναι τρανς

Επισκέπτης
γυναικεια βυζια
γυναικεια μπουτια
γυναικεια κωλαρακια

Αν καυλωνεις με αντρα που ειναι θηλυπρεπης και εχει ψευτικα βυζια και πουτσα εισαι πουσταρα και ανωμαλαρα...ειναι χαρακτηριστικο ενας ανωμαλος να μην παραδεχεται την ανωμαλια του και να τη βαφτιζει φυσιολογικη προσπαθωντας να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε πανμαλακα επειδη εβαλε ψευτικα βυζια δεν σημαινει οτι αλλαξε φυλο...αντρας ειναι με ψευτικα βυζια!Γαμας αντρες ρε μαλακα το καταλαβαινεις;
δεν ειπα ότι αλλαξε φυλο.
ουτε ότι γαμησα τετοιου είδους αντρα.
μαλακα

τα βυζια και τα μπούτια τους χαζεύω όπως χαζεύω και τα ακριβως ιδια βυζια και μπούτια σε κανοπνικες γυναικες.

αααααν δεν συχαινομουν την πουτσα που εχουν ή το βιολογικο τους φυλο ΤΟΟΟΟΟΟΟΤΕ θα μπορουσες να με πεισ πουστη τωρα ΟΧΙ

Επισκέπτης
ετεροφυλόφιλος γουσταρει το άλλο φυλο. ΑΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΒΥΖΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΚΛΑ Ή ΤΡΑΝΣ.
ομοφυλόφιλος γουσταρει το ιδιο φυλο. ΑΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΒΙΖΙΤΑ, ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΛΑ ΠΙΚΕΡ.
πουστης γαμιεται από τον κωλο. ΟΠΩΣ Ο ΠΙΚΕΡ

Ρε πανμαλακα επειδη εβαλε ψευτικα βυζια δεν σημαινει οτι αλλαξε φυλο...αντρας ειναι με ψευτικα βυζια!Γαμας αντρες ρε μαλακα το καταλαβαινεις;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε τι ψυχιατρειο εισαι εσυ!Το θεμα ειναι οτι εγω ΑΝ καυλωσα με τη Χειλουδακη μολις εμαθα οτι ειναι τρανς ξενερωσα με τη ζωη μου και ουτε πηγα να τη γαμησω....ενω εσυ οχι μονο δεν ξενερωσες αλλα καυλωσες και περισσοτερο.
όχι και εγω ξενερωσα και δεν γαμησα αντιστοιχες όταν το καταλαβα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
γυναικεια βυζια
γυναικεια μπουτια
γυναικεια κωλαρακια
το παραπάνω κατεβατό δεν αποδεικνύει οτι δεν σου αρεσουν οι πουτσες... και ουτε αυτο μπορει να αποδειχτει....αυτο το ξερεις μονο εσυ κι αυτοι που συνεβρισκεσαι σεξουαλικα και τυχαινει να εχουν κι αυτοι πουτσες....  

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: χαρα στο κουραγιο σου ν ασχολεισαι με τον τριμαλαξ....

Επισκέπτης
όχι τυπε λες ψεματα γιατι και εσυ καυλωσες με την τζενη χειλουδακη όταν εκανε πασαρελα πριν σου πουν ότι είναι τρανς

Ρε τι ψυχιατρειο εισαι εσυ!Το θεμα ειναι οτι εγω ΑΝ καυλωσα με τη Χειλουδακη μολις εμαθα οτι ειναι τρανς ξενερωσα με τη ζωη μου και ουτε πηγα να τη γαμησω....ενω εσυ οχι μονο δεν ξενερωσες αλλα καυλωσες και περισσοτερο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσεις οι ολυμπιακοι αν δειτε ένα ωραιο γκολ του παοκ και λετε τι ωραιο γκολ, σημαινει ότι το υποστηριζετε και ειστε παοκ???

αη σιχτιρ αμα δω μια ιδια με την μπριζιτ μπαρντω και πω είναι ομορφη, ενώ είναι τρανς ΔΕΝ σημαινει ότι είμαι πουστης ή οτι θα εκανα και σεξ μαζι της.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
να φανταστω οτι οταν βλεπεις εγχειρισμενες ξενερωνεις;

τον πικερ με περουκιτσα τον τρυπαγες; ή και ετσι οπως ειναι ξεροσφυρι...  

Επισκέπτης
όχι και εγω ξενερωσα και δεν γαμησα αντιστοιχες όταν το καταλαβα

δηλαδή το θηλυπρεπες λεηντημποι που πετυχα στην γενευη με 100 φραγκα αρχικη τιμη και αμεσως το εριξε στα 80 μονη της , =65ευρω για μια ωρα και μασαζ, ειχε λεφτα για βιζα να παει στην ελβετια και δεν ειχε λεφτα για βιζα να ερθει ελλαδα??? εδω στην γιαννιτσων ζηταν 50 για μια εκτονωση περιπου μιση ωρα στην καλυτερη. η συγκεκριμενη δεν ειχε πολύ δουλεια εκει εδώ θα ειχε περισσοτερη, βιζα νομιζω εχουμε πιο φτηνη από ελβετια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι και?
ουτε στην ελβετια πηγα μαζι της ουτε με αντιστοιχες θηληκες τρανς της θεσσαλονικης εχω παει κυριως γιατι χαλαστηκα όταν ειδα ότι τελικα είναι τρανς.

δεν θα ηταν για σενα ομορφότερος ενας δρομος με 50 γυναικες και 50 τρανς με γυναικεια εμφανιση
από ότι τωρα με 50 γυναικες, 49 αντρες και 1 τρανς?

δεν καταλαβα τι πας να δειξεις με υπονουμενο, πες το ξεκάθαρα για να σου απαντησω ξεκαθαρα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
εμπαινες τυπε;

Συνημμένα

• ssaf.jpg
    ssaf.jpg