Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Μου αρέσει που το αποφευγει και θεωρω οτι ισως υπουλα υπο την πιεση των υπολοιπων ,δεχτει τελικα

Αγάπη μου.
         Είναι μέρες που η ασχήμια του κόσμου μου κόβει την ανάσα.
         Συγχώρεσε με Αγάπη μου.
         Συγχώρεσε με, που σε έχω σε τόση ανάγκη.
         Χρειάζομαι τόσο να είμαι κοντά σου,
         να σε νιώθω με τα μάτια και τα δάκτυλα.
         Ό,τι κάνω πρωτα σκέφτομαι εσένα,
         να πάρω κάτι απ' την ανάσα σου,
         να γεμίσει η ζωή μου απ΄τη Ζωή σου

θα τον αποκεφαλισει ο ανεστης σαν τζιχαντιστης...
Κύριε,
είμαι Έλλην Χριστιανός Ορθόδοξος.
Δεν είμαι μουσουλμάνος τρομοκράτης.
Θεώρησα την διευκρίνηση απαραίτητη.
Καλό σας απόγευμα.
:)

Επισκέπτης
Πρόκειται ωστόσο για ονομασία η οποία παραπέμπει ευθέως προς τον κομμουνισμό, καθώς σύμφωνα με την wikipedia: "...Ο Αυδής, ο οποίος πέθανε το 2000, ήταν κομμουνιστής πολιτικός, βουλευτής του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αγωνιστική Συνεργασία για την Αθήνα". Πληροφοριακά το αναφέρω.  :rolleyes:

δεν μας καιγεται καρφι  για αυτο ..
οι πικεριστες ειναι φιλελευθεροι...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.467
Πόντοι
6.056
Κύριε,
Καλό σας απόγευμα.
μα την ειδες την αλλη που ζηταει κεφαλια
την ακουσε οτι ειναι η σαλωμη

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά όλο στην τράκα το έχετε το μυαλό σας...

Κατά τα άλλα μας  μοστράρατε με στόμφο τις προάλλες κάτι πεντακοσάρικα, δήθεν αμοιβή σας... και βέβαια ο μόνος που πήγε να την πατήσει ήταν ο ευκολόπιστος ο Μεγαλειότατος  :2funny:

Και γιατι να ειναι ευκολοπιστος ο μεγαλειοτατος και οχι υπερβολικα δυσπιστος και καχυποπτος εσεις;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
          Αγάπη μου.
          Είναι μέρες που η ασχήμια του κόσμου μου κόβει την ανάσα.
          Συγχώρεσε με Αγάπη μου.
          Συγχώρεσε με, που σε έχω σε τόση ανάγκη.
          Χρειάζομαι τόσο να είμαι κοντά σου,
          να σε νιώθω με τα μάτια και τα δάκτυλα.
          Ό,τι κάνω πρωτα σκέφτομαι εσένα,
          να πάρω κάτι απ' την ανάσα σου,
          να γεμίσει η ζωή μου απ΄τη Ζωή σου

Κύριε,
Καλό σας απόγευμα.

Ανεστη ξηγησου ποτε θα παμε για καφε

Επισκέπτης
Troll mode: off

Το τρομακτικό στην όλη υπόθεση, είναι η εμμονή του να αντιμετωπίζει καταστάσεις σαν αυτιστικός, και να παραποιεί τα περιστατικά μέσα στο μυαλό του. Ειλικρινά, του εύχομαι να  μην του τύχουν τα χειρότερα.

Ρε αθλιε πουστογερε ποια περιστατικα παραποιω;

Εσυ εγραψες οτι με εδειρε ατομο που ουτε εχω δει ποτε μου! :2funny:

Και οτι τρεχαμε να ξεφυγουμε απο ατομο που ειχαμε παρασυρει σε ασχετο μερος για να τον γελοιοποιησουμε (οχι δικη μου ιδεα :grin:)

Πιο ραμολι πεθαινεις! Εισαι σαν κατι γριες που τις ρωτανε περιστατικα απο τη ζωη τους και μπερδευουν μεσα ιστοριες που εβλεπαν στα σιριαλ του Φωσκολου! :2funny: :2funny:

Οσο γερνας τοσο ξεχωριζεις απο τους υπολοιπους εδω μεσα. Παλια ησουν αντιπαθητικος, κρυος, ιδιορρυθμος. Λειτουργικος ομως. Πλεον αρχισες να καταντας ενας παππους με μαλακυνση που γραφει ασυναρτησιες. Γραφικη φιγουρα. Εχεις δει πως χαμογελανε ειρωνικα οι πελατες στα σαλονια των μπουρδελων οταν μπει μεσα κανα χουφταλο παραζαλισμενο. Ετσι στον κοσμο σου εισαι κι εσυ.

Κανε τη χαρη στον εαυτο σου και κανε ευθανασια στο νικ Αγιος πριν αρχισουν οι πιτσιρικαδες να ρωτανε πως βρεθηκε αυτο το ραμολιμεντο στο σαιτ.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Πιτερ καλε μου σεβασμο στους ηλικιωμενους..

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ανεστη ξηγησου ποτε θα παμε για καφε
Δώρα.
Δωροθέα μου.
Γιατί θες να με γνωρισεις;
Για σένα δε θα είμαι παρα μια ακόμα περιπέτεια - σκληρές που είστε οι γυναίκες!
Ενω, για μένα, για μένα η γνωριμία μας μπορεί να σπάσει το Είναι μου, θα σε ερωτευτώ -Διαδικτιακέ Έρωτα- και ξέρω πως ο έρωτας μου θα είναι καταδικασμένος, κορίτσια σαν εσένα δε γυρνουν να κοιτάξουν αγορια σαν εμένα.
Μη γινεσαι σκληρή, μη παίζεις με την καρδιά μου, αφου ξέρεις πως στο τέλος θα με πληγώσεις...

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Το ποιηματάκι δικο μου by the way.
(είμαι πολύ διανοούμενος)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.467
Πόντοι
6.056
orig

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.248
Πόντοι
25.467
Ρε αθλιε πουστογερε ποια περιστατικα παραποιω;

Εσυ εγραψες οτι με εδειρε ατομο που ουτε εχω δει ποτε μου! :2funny:

Και οτι τρεχαμε να ξεφυγουμε απο ατομο που ειχαμε παρασυρει σε ασχετο μερος για να τον γελοιοποιησουμε (οχι δικη μου ιδεα :grin:)

Πιο ραμολι πεθαινεις! Εισαι σαν κατι γριες που τις ρωτανε περιστατικα απο τη ζωη τους και μπερδευουν μεσα ιστοριες που εβλεπαν στα σιριαλ του Φωσκολου! :2funny: :2funny:

Οσο γερνας τοσο ξεχωριζεις απο τους υπολοιπους εδω μεσα. Παλια ησουν αντιπαθητικος, κρυος, ιδιορρυθμος. Λειτουργικος ομως. Πλεον αρχισες να καταντας ενας παππους με μαλακυνση που γραφει ασυναρτησιες. Γραφικη φιγουρα. Εχεις δει πως χαμογελανε ειρωνικα οι πελατες στα σαλονια των μπουρδελων οταν μπει μεσα κανα χουφταλο παραζαλισμενο. Ετσι στον κοσμο σου εισαι κι εσυ.

Κανε τη χαρη στον εαυτο σου και κανε ευθανασια στο νικ Αγιος πριν αρχισουν οι πιτσιρικαδες να ρωτανε πως βρεθηκε αυτο το ραμολιμεντο στο σαιτ.

Μόνον που κάθησες να γράψεις ολόκληρο σεντόνι απολογίας, για να ανασκευάσεις το χθεσινό σου ξεβράκωμα, φτάνει για να καταλάβουμε όλοι, την δεινή ψυχολογική κατάσταση, στην οποία έχεις περιέλθει. Με το να αλλάζεις συνεχώς νικ, δεν καταφέρνεις τίποτα. Όποιο ένδυμα και να φορέσει, ένας αυτιστικός θρασύδειλος κρυφοκιναιδος θα παραμένεις.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Δώρα.
Δωροθέα μου.
Γιατί θες να με γνωρισεις;
Για σένα δε θα είμαι παρα μια ακόμα περιπέτεια - σκληρές που είστε οι γυναίκες!
Ενω, για μένα, για μένα η γνωριμία μας μπορεί να σπάσει το Είναι μου, θα σε ερωτευτώ -Διαδικτιακέ Έρωτα- και ξέρω πως ο έρωτας μου θα είναι καταδικασμένος, κορίτσια σαν εσένα δε γυρνουν να κοιτάξουν αγορια σαν εμένα.
Μη γινεσαι σκληρή, μη παίζεις με την καρδιά μου, αφου ξέρεις πως στο τέλος θα με πληγώσεις...

Δε θελω το κορμι σου αγαπημενε ,I need your soul

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.126
Πόντοι
12.756
Μόνον που κάθησες να γράψεις ολόκληρο σεντόνι απολογίας, για να ανασκευάσεις το χθεσινό σου ξεβράκωμα, φτάνει για να καταλάβουμε όλοι, την δεινή ψυχολογική κατάσταση, στην οποία έχεις περιέλθει. Με το να αλλάζεις συνεχώς νικ, δεν καταφέρνεις τίποτα. Όποιο ένδυμα και να φορέσει, ένας αυτιστικός θρασύδειλος κρυφοκιναιδος θα παραμένεις.
Γιατι ασχολειστε κ.Αγιε με ενα βλακα; :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.248
Πόντοι
25.467
Πιτερ καλε μου σεβασμο στους ηλικιωμενους..

Φυσικόν οι απόκληροι της ζωής να αλληλουποστηρίζονται. :)

Άλλωστε αυτό σας ώθησε να υποστηρίξετε και το ναυάγιο τον Πουστοπίκη. :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικόν οι απόκληροι της ζωής να αλληλουποστηρίζονται. :)

Άλλωστε αυτό σας ώθησε να υποστηρίξετε και το ναυάγιο τον Πουστοπίκη. :)

Ενας καλα ισορροπημενος ανθρωπος ,θα αναρωτιοταν γιατι ο νεαρος βγαζει τοση οργη απεναντι σας. Γενικα γιατι η νεοτερη γενια ,απαξιωνει τοσο τους παλαιοτερους. Σκεφτεστε ποτε οτι μπορει να εχετε κανει κατι λαθος κι εσεις; και εστω κυριε , ο θεος να σας κανει , οτι ο νεαρός παρεκτρεπεται. Εσεις ο ωριμος , πεφτετε στο επιπεδο ενος ανωριμου και απαντατε με τον ιδιο τροπο;

Επισκέπτης

Για την ταμπακιερα τιποτα. Αντε γεια παππου!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.126
Πόντοι
12.756
Μακάρι να ήταν βλάκας. Θα είχε το ακαταλόγιστο.

Κακιασμένος κριφόπουστας είναι.  
Φυσικα.Δεν χρειαζεται ομως αν του δινετε αξια.Ας παει στην ληθη και αυτος οπως τουτο εδω το νημα.Σεις το κρατατε βασικα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom