Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ενας καλα ισορροπημενος ανθρωπος ,θα αναρωτιοταν γιατι ο νεαρος βγαζει τοση οργη απεναντι σας. Γενικα γιατι η νεοτερη γενια ,απαξιωνει τοσο τους παλαιοτερους. Σκεφτεστε ποτε οτι μπορει να εχετε κανει κατι λαθος κι εσεις; και εστω κυριε , ο θεος να σας κανει , οτι ο νεαρός παρεκτρεπεται. Εσεις ο ωριμος , πεφτετε στο επιπεδο ενος ανωριμου και απαντατε με τον ιδιο τροπο;

Οι βρωμογεροι με δαιμονιζουν! Ειδα εναν που εμπαινε σε μπουρδελο της Διδυμου νωριτερα. Σαν το Χαρδαβελα ηταν. :2funny:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Οι βρωμογεροι με δαιμονιζουν! Ειδα εναν που εμπαινε σε μπουρδελο της Διδυμου νωριτερα. Σαν το Χαρδαβελα ηταν. :2funny:

Εκεί που είσαι ήμουνα, εδώ που είμαι θα ‘ρθεις, αγαπητε. Καποτε θα αναζητουμε και εμεις τον ερωτα και θα μας περιπαιζουν οι νεοτεροι :)

Επισκέπτης
Φυσικα.Δεν χρειαζεται ομως αν του δινετε αξια.Ας παει στην ληθη και αυτος οπως τουτο εδω το νημα.Σεις το κρατατε βασικα :)

Ναι αντε ξεκουμπιδια. Καντε μας αυτο το μεγαλο κακο να αφησετε το νημα να παει στον πατο. Του ειπε καποια αδερφη ψεμματα οτι μας κυνηγησε και της ξεφυγαμε, εβαλε και λιγο αγνωστο πολεμο που θυμοταν απ τα νιατα του και μας πρηζει τ αρχιδια με ασυναρτησιες ο παππους.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.109
Πόντοι
12.756

Εκεί που είσαι ήμουνα, εδώ που είμαι θα ‘ρθεις, αγαπητε. Καποτε θα αναζητουμε και εμεις τον ερωτα και θα μας περιπαιζουν οι νεοτεροι :)
Εσυ θα σπασεις μεχρι τα 40. :)Αθλια κακογαμημενη κατα φαντασιαν πουτανα. :)

Επισκέπτης

καλα θα κανουν Δωρα μου. Με την αδεια του Πικερ δεν ακολουθεις κι εσυ την προτροπη του του Αθηναιου, να πας με το θεατρο σκιων στο τσατ θρεντ; ε; τι λες;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.109
Πόντοι
12.756
Ναι αντε ξεκουμπιδια. Καντε μας αυτο το μεγαλο κακο να αφησετε το νημα να παει στον πατο. Του ειπε καποια αδερφη ψεμματα οτι μας κυνηγησε και της ξεφυγαμε, εβαλε και λιγο αγνωστο πολεμο που θυμοταν απ τα νιατα του και μας πρηζει τ αρχιδια με ασυναρτησιες ο παππους.
Εχετε σοβαρο θεμα κυριε κλωνισκε..Αποσυρθειτε με αξιοπρεπεια :) :)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Εσυ θα σπασεις μεχρι τα 40. :)Αθλια κακογαμημενη κατα φαντασιαν πουτανα. :)
Εσύ μέχρι χθες ψαχνόσουν για ραντεβού μαζί της, τώρα τη βρίζεις;
Ανακόλουθο.
Τουλάχιστον, ανακόλουθο.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Πιτερ ,δε μου εχει δωσει αδεια ο αρχηγος ακομα να εγκαταλειψω. Αυριο που πιθανα θα τον δω ,θα τον ρωτησω αν το επιθυμει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.109
Πόντοι
12.756
Εσύ μέχρι χθες ψαχνόσουν για ραντεβού μαζί της, τώρα τη βρίζεις;
Ανακόλουθο.
Τουλάχιστον, ανακόλουθο.
ΟΧΙ αγαπητε Ανεστη.Και τωρα να την γαμησω θελω.Ομως ειμαι υποχρεωμενος να της πω την μαυρη και αραχνη αληθεια :)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

Συνημμένα

• dramatic-cat-gif-3.gif