Επισκέπτης
πονατε ΛΑΜΟΓΙΑ ..... >
Χριστός κι Απόστολος.Δε θελω το κορμι σου αγαπημενε ,I need your soul
Ενας καλα ισορροπημενος ανθρωπος ,θα αναρωτιοταν γιατι ο νεαρος βγαζει τοση οργη απεναντι σας. Γενικα γιατι η νεοτερη γενια ,απαξιωνει τοσο τους παλαιοτερους. Σκεφτεστε ποτε οτι μπορει να εχετε κανει κατι λαθος κι εσεις; και εστω κυριε , ο θεος να σας κανει , οτι ο νεαρός παρεκτρεπεται. Εσεις ο ωριμος , πεφτετε στο επιπεδο ενος ανωριμου και απαντατε με τον ιδιο τροπο;
Για την ταμπακιερα τιποτα. Αντε γεια παππου!
θα σου πατησει και το ποδι στον γαμο ανεστη...προσοχη :S :S :SΧριστός κι Απόστολος.
Σκιάχτηκα
Άθλιοι, θα τον πεθάνετε το ανθρωπάκο!Κρρρρρραααααακκκκκκ!
κομματια σε εκανε ο αγιος...Οι βρωμογεροι με δαιμονιζουν! Ειδα εναν που εμπαινε σε μπουρδελο της Διδυμου νωριτερα. Σαν το Χαρδαβελα ηταν.
Εχει σπασει πολυ ασχημαΚρρρρρραααααακκκκκκ!
Οι βρωμογεροι με δαιμονιζουν! Ειδα εναν που εμπαινε σε μπουρδελο της Διδυμου νωριτερα. Σαν το Χαρδαβελα ηταν.
Εκεί που είσαι ήμουνα, εδώ που είμαι θα ‘ρθεις, αγαπητε. Καποτε θα αναζητουμε και εμεις τον ερωτα και θα μας περιπαιζουν οι νεοτεροι
Φυσικα.Δεν χρειαζεται ομως αν του δινετε αξια.Ας παει στην ληθη και αυτος οπως τουτο εδω το νημα.Σεις το κρατατε βασικα
Εσυ θα σπασεις μεχρι τα 40. Αθλια κακογαμημενη κατα φαντασιαν πουτανα.Οι βρωμογεροι με δαιμονιζουν! Ειδα εναν που εμπαινε σε μπουρδελο της Διδυμου νωριτερα. Σαν το Χαρδαβελα ηταν.
Εκεί που είσαι ήμουνα, εδώ που είμαι θα ‘ρθεις, αγαπητε. Καποτε θα αναζητουμε και εμεις τον ερωτα και θα μας περιπαιζουν οι νεοτεροι
Χριστός κι Απόστολος.
Σκιάχτηκα
καλα θα κανουν Δωρα μου. Με την αδεια του Πικερ δεν ακολουθεις κι εσυ την προτροπη του του Αθηναιου, να πας με το θεατρο σκιων στο τσατ θρεντ; ε; τι λες;Οι βρωμογεροι με δαιμονιζουν! Ειδα εναν που εμπαινε σε μπουρδελο της Διδυμου νωριτερα. Σαν το Χαρδαβελα ηταν.
Εχετε σοβαρο θεμα κυριε κλωνισκε..Αποσυρθειτε με αξιοπρεπειαΝαι αντε ξεκουμπιδια. Καντε μας αυτο το μεγαλο κακο να αφησετε το νημα να παει στον πατο. Του ειπε καποια αδερφη ψεμματα οτι μας κυνηγησε και της ξεφυγαμε, εβαλε και λιγο αγνωστο πολεμο που θυμοταν απ τα νιατα του και μας πρηζει τ αρχιδια με ασυναρτησιες ο παππους.
Εσύ μέχρι χθες ψαχνόσουν για ραντεβού μαζί της, τώρα τη βρίζεις;Εσυ θα σπασεις μεχρι τα 40. Αθλια κακογαμημενη κατα φαντασιαν πουτανα.
παρε τ αρχιδια μου ανυπαρκτεΕχετε σοβαρο θεμα κυριε κλωνισκε..Αποσυρθειτε με αξιοπρεπεια
Εσύ μέχρι χθες ψαχνόσουν για ραντεβού μαζί της, τώρα τη βρίζεις;
Ανακόλουθο.
Τουλάχιστον, ανακόλουθο.
ΟΧΙ αγαπητε Ανεστη.Και τωρα να την γαμησω θελω.Ομως ειμαι υποχρεωμενος να της πω την μαυρη και αραχνη αληθειαΕσύ μέχρι χθες ψαχνόσουν για ραντεβού μαζί της, τώρα τη βρίζεις;
Ανακόλουθο.
Τουλάχιστον, ανακόλουθο.
Σκέψου δηλαδή τι έχω να πάθω άμα σε γνωρίσωΓιατι; ακομα δε με γνωρισες