ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.970
- Πόντοι
- 3.656
Υπέθεσε ο άνθρωπός, ότι μέχρι τότε θα έχεις καταφέρει να κάνεις την επέμβαση και θα το έχεις κόψει το πουλάκι.
RESPECT!!!!!!!!!!!!!
Υπέθεσε ο άνθρωπός, ότι μέχρι τότε θα έχεις καταφέρει να κάνεις την επέμβαση και θα το έχεις κόψει το πουλάκι.
Αφού, καθώς φαίνεται, δεν μπόρεσε να βοηθήσει εσένα, που είσαι και μεσόκοπη, λες να μπορέσει να βοηθήσει εμένα, που βρίσκομαι ήδη στην "αίθουσα αναχωρήσεων".
Πίνει Φάντα, και αναπληρώνει.προσεχε μην παθεις αφυδατωση ..
Μην κουραστείς να μου ξαναμιλήσεις !
η φαντα εχει αντιβακτηριδιακη δραση...Πίνει Φάντα, και αναπληρώνει.
Κοινώς είστε πουστιδες, απλα για ξεκαρφωμα πατε και μεταξουργειο.
Αλλαγή πολιτικής βλεπω... οι γυναικες μας δεν ειναι στοχος, μαλλον εγινε αντιλυπτό ότι ποτέ δεν προκειται να γαμησουν την γυναικα ή γκομενα καποιου.
Χαμενοι, πουστιδες, αποτυχιμένοι.....
Ενώ εμείς τα εχουμε όλα γυναικα, γκομενες και πουτάνες!!!
Θα κρατησει πολυ το μονοπρακτο με τον εαυτο σου;
Προτιμας αυριο; δουλευεις το πρωι;
Προτιμας αυριο; δουλευεις το πρωι;
λες να μας το παιξουν ζευγαρι στο τελος?Γιατί έχετε πρεμούρα, να δηλώσετε επιδεικτικά το ραντεβού σας με το Ανέστη;
λες να μας το παξουν ζευγαρη στο τελος?
σαν την αλλη που εβαζε τους πιρφορους της με πμ
να λενε οτι την συναντησαν για καφε και ηταν μουναρα κλπ κλπ
ντεζαβι φαση τζαβαρα με τον φουκουσιμα και τον ζορεν...Για εκεί την μυρίζομαι την δουλειά.
Συνεννόηση μέσω π.μ. τύπου: "Είσαι ψηλός, γεροδεμένος, πουτσαράς. Είμαι μελαχροινή, αδύνατη, μουνάρα, και κάνω καταπληκτικές πίπες".
Για εκεί την μυρίζομαι την δουλειά.
Συνεννόηση μέσω π.μ. τύπου: "Είσαι ψηλός, γεροδεμένος, πουτσαράς. Είμαι μελαχροινή, αδύνατη, μουνάρα, και κάνω καταπληκτικές πίπες".
Γιατί έχετε πρεμούρα, να δηλώσετε επιδεικτικά το ραντεβού σας με το Ανέστη;
Θα τους μαζεψω ολους και θα,ερθουμε απο το μαγαζι να κερασεις
κοτευεις να πας...Για υπερκαταναλωση στο καταστημα σας απο 6-7 ποτα θα τα πιουμε ο καθενας. Λοιπον ,ανεστης ,χελ , αλλος;