Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Μισό να δούμε και την δεύτερη ανάγνωση.
Κατά φαντασίαν πουτάνα κι αυτή; Ή πραγματική;
Μισό να δούμε και την δεύτερη ανάγνωση.
Κατά φαντασίαν πουτάνα κι αυτή; Ή πραγματική;
τι ειναι αυτα που λετε σεβασμιοτατε, εσεις ειστε σαν τον μπερλουσκονι θα πατε εκατο χρονια και θα ειστε σαν εφηβος.
εχετε αφαιμαξει ενεργειακα ολα τα πιπινακια που κυκλοφορουν ;)
Παππου χρειαζεσαι εσωτερικο καθαρμο , προβαλλεις συνεχως τα εσωτερικα σου σκουπιδια και τα νοητικα περιττωματα προς τα εξω. Να σου στειλω μια φιλη γκουρου να βοηθησει;
Καποιος να δωσει τα 24 χαπια στο γερο
Αρχίδια ραντεβού θανάτου. Ο ένας γύρω στο 1,88-1,90 κτηνάκι, και ο άλλος 1 μέτρο κι 1 μίλκο, γυαλαμπούκας φθισικός.
Τι ραντεβού θανάτου να παίξει;
Αυτό δεν το έπαιζε στοίχημα ούτε ο ΟΠΑΠ.
Μηνυμα απο πουσυ βαγκον προς στουκα
Πες
Ότι επιστρέφω πολύ καυλωμενος και θα του τα σπάσω όλα τα μπιλιάρδα
εμειις οι πικεριστες δεν εχουμε κομπλεξ με την πρωκτικη ηδονη.
Νεοι μπροστα σας στεκονται τα λαμογια: Αγιος, παπας αυνανας, Στεκας...
Γαμηστε τους. Γαμηστε τους οτι εχουν και δεν εχουν. Ξεσπαστε. Να μη μπορουν να σταθουν στο σαιτ.
Αργεντινη - Κροατία : 0 - 3
Δια μιαν εις ετι φορά η ανθρωπότητα πήγε κουβά.
Γι΄αυτό τζόκερ και παλι τζοκερ, ξερεις εκ των προτέρων ότι θα πάρεις τα @δια σου και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Ξεροχυνω με Αγιο
Αντεχωπροσεχε μην παθεις αφυδατωση ..
Μην κουραστείς να μου ξαναμιλήσεις !
απ την αρχη σε εκοψα για μεγαλη αδελφη -και στο ειπα πλαγιως.Ξεροχυνω με Αγιο
Με εκανες χωμα τωρααπ την αρχη σε εκοψα για μεγαλη αδελφη -και στο ειπα πλαγιως.
Δεν πεφτω ποτε εξω.
Το θες γενικα αλλα δεν μπορεις.Εισαι ενα καχεκτυπο του πικερακουΔε χρειαζεται να σε κανω χωμα.
ενα ναυαγιο σεκιουριτα τον εκανα να φυγει απο το σαιτ για να μην αυτοκτονησει. Μεχρι σημερα δεν τολμαει να εμφανιστει μπροστα μου.Το θες γενικα αλλα δεν μπορεις.Εισαι ενα καχεκτυπο του πικερακου
Εισθε αξιος ομολογωενα ναυαγιο σεκιουριτα τον εκανα να φυγει απο το σαιτ για να μην αυτοκτονησει. Μεχρι σημερα δεν τολμαει να εμφανιστει μπροστα μου.
Αυριο που θα βγω με τον ανεστη