Επισκέπτης
Χιχιχιχι!
Χοχαχιχοχαχαχεχεχιχοχοχο!
πολυ δυνατο ποστ..Ο νικ αισθανεται σεξουαλικη ελξη για τον πικερ γι αυτο τον πνιγει η αναγκη να αποδειξει οτι εκεινος ειναι ο πουστης. Λεγεται μεταφορα της ενοχης. Λεει στον αλλο εσυ φταις που καβλωσα μαζι σου οπως ενας δολοφονος θα ελεγε αυτος εφταιγε που τον σκοτωσα. Δε θα σταματησει ποτε να τον καταδιωκει. Θα τον συντριψει, γιατι τον χρειαζεται!
Λαμογιο εθεαθης. Παρακαρες τη μηχανη ακριβως εξω απο το Παρασιου 36 στις 16:28. Ησουν απλυτος, ιδρωμενος, καχυποπτος. Φορουσες τσερτ, τζιν και αθλια καφε μοκασινια. Ετρεξες καμπουριαστος μεσα στο μπουρδελο να μη σε δει κανεις. Ενα αξιολυπητο θεαμα!
Φωτογραφηθηκες. Αρχειοθετηθηκες.Σε δινω στη γυναικα σου.
εχει πανω από χρονια, ουτε εγω το ειδα το ποστ αλλα μου μεταφερθηκε πως ετσι εκανε αν εχει καποιος που είναι να το ξαναποσταρει εδώ μην αναρρωτιομαστε σε ποια από τις χιλιαδες σελιδες είναι.Εγώ το νήμα το παρακολουθω τους τελευταιους μήνες, πότε έκανε τέτοιο πράγμα ο Πικερ;
Οντως ρωτάω, δεν τρολάρω.
εχει εξαφανιστεί από την πιατσα.καλη η φιονα;
Λαμογιο εθεαθης. Παρακαρες τη μηχανη ακριβως εξω απο το Παρασιου 36 στις 16:28. Ησουν απλυτος, ιδρωμενος, καχυποπτος. Φορουσες τσερτ, τζιν και αθλια καφε μοκασινια. Ετρεξες καμπουριαστος μεσα στο μπουρδελο να μη σε δει κανεις. Ενα αξιολυπητο θεαμα!
Φωτογραφηθηκες. Αρχειοθετηθηκες.Σε δινω στη γυναικα σου.
γαμα του τη γυναικα...Πινακιδα απο Ζ...
gang bang θα την παρουμε στο χοτελ πριβε.γαμα του τη γυναικα...
εγω που δεν εχω πια συζυγο θα ψαξεις να βρεις την γκομενα μου???
χαχαχαχα
καλη συνεχεια και προσεχε μην φυγεις λειψος από τον αγωνα σου.
καποιοι δεν την βγαζουν καθαρη οταν χωνονται σε ξενες υποθεσεις
skaseο πικερ βουρκωνει όταν του κανουν κατι τετοια
Αυτο το εχω ραψει πανω στο τσαντακι μπανανα. Σαν κουμπι φαινεται.