Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ο πικερ βουρκωνει όταν του κανουν κατι τετοιαο πικερ θα εχει βουρκωσει απο περηφανια...
ο πικερ βουρκωνει όταν του κανουν κατι τετοιαο πικερ θα εχει βουρκωσει απο περηφανια...
δεν εχω παει με τραβελο τυπε.Σε επιασε η πρωην με τον τραβελο απο πανω σου τυπε; :S :S :S
ρουφα.
τον ποθειςρουφα.
δεν σκαω.
τα πουστιλικια του , τις παππουδολαγνειες του και της αραπαδολαγνειες του θα τις θυμιζω κάθε μερα,
του κωλογαμημενου που μας εκανε και τον γαμια
σαν τον τζεφρι νταμερ...τον ποθεις
αν ειχε βυζια και ατριχο κωλο σαν την παμελα αντερσον.τον ποθεις
καποιοι σαν εσενα εκθειαζαν τον κωλο του στο στρατο. Εκεινοι ειχαν και μια ντροπη ομως. Εσυ δεν τον αφηνεις σε χλωρο κλαρι...λες και φταιει αυτος για τις ανωμαλες επιθυμιες σου.αν ειχε βυζια και ατριχο κωλο σαν την παμελα αντερσον.
τωρα ελκει μονο ποουστιδες σαν την αφεντια του.
αν ησουν κτηνοβατης θα πηγαινες στα μαντρια να δεις τα κατσικιαβολτα να δουμε τους τραβελους εχω παει
ανωμαλες είναι οι επιθυμιες του πικερ να λιγουρευεται ΑΝΤΡΕΣ μαυρους και να παιρνει βιζιτα ΑΝΤΡΕΣ παππουδες.καποιοι σαν εσενα εκθειαζαν τον κωλο του στο στρατο. Εκεινοι ειχαν και μια ντροπη ομως. Εσυ δεν τον αφηνεις σε χλωρο κλαρι...λες και φταιει αυτος για τις ανωμαλες επιθυμιες σου.
γραφτο 100 φορες να σου φυγει ο θυμος!ανωμαλες είναι οι επιθυμιες του πικερ να λιγουρευεται ΑΝΤΡΕΣ μαυρους και να παιρνει βιζιτα ΑΝΤΡΕΣ παππουδες.
η επιθυμια προς γυναικεια στηθη ειναι φυσιολογικη στους ανδρες πλην των πουστιδων.
εσεις που πηγατε με τον αρχηγιο σας να δειτε το pride parade τι εισαστε?αν ησουν κτηνοβατης θα πηγαινες στα μαντρια να δεις τα κατσικια
Παλι καλα που εισαι homo
homo ειναι ο πικερ το ομολογησε φτιαχνεται με νεγρους και ονειρευεται καριερα βιζιτους, μη λεμε παλι τα ιδιααν ησουν κτηνοβατης θα πηγαινες στα μαντρια να δεις τα κατσικια
Παλι καλα που εισαι homo
ναι είμαι φυσιολογικος μου αρεσουν τα γυναικεια στηθη και τα γυναικεια κωλομαγουλα.γραφτο 100 φορες να σου φυγει ο θυμος!
Εσυ εισαι φυσιολογικος, αυτοι ειναι πουστηδες!
Εσυ εισαι φυσιολογικος, αυτοι ειναι πουστηδες!
Εσυ εισαι φυσιολογικος, ο Πικερ με τον υπεροχο ζουμερο κωλο ειναι πουστης!!!
τα εχεις δει κανει αποτριχώσεις?Aκους εκει το καθαρμα ο Πικερ να εχει γυναικεια κωλομαγουλα! Ειναι ο εξοργιστικος ο παλιοπουστας!!!
και να φανταστεις ολοι αυτοι οι παλιοπουστες, οι τραβεστι, οι ξεκωλιαρηδες θελουν να τους γαμησεις εσυ. Σε επιθυμουν ερωτικα. Δε σε εξοργιζει που θελουν να τους σκισεις την ατριχη κωλαρα τους;τα εχεις δει κανει αποτριχώσεις?
ζητησα πριν λιγο να ξανανεβει το ποστ και κανενας παλιος δεν το ανεβαζει.
εξοργιστικος είναι όταν κανει κήρυγμα υπερηφανου μπουρδελιαρη οντας γαμημενος από τον κωλο και νεγρολαγνος
nik1410,μιλάς με τον Πίκερ αυτοπροσώπως.ότι και να σκέφτονται δεν με εχει απασχολησει ποτέ.
γαμαω την εκάστοτε σχεση μου και όταν βαριέμαι καμμια πουτανα για αλλαγη.
αντιστοιχα και ο πικερ γαμαει μερα παρα μερα.
αλλα εχει γαμηθει και καμμια δεκαρια φορες.
και βγαινει για καμακι σε μαυρους.
100% στρεητ
χαχαχαχα