athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.853
- Πόντοι
- 12.756
Αφου η ΔΩΡΟΘΕΑ ερχεται εδω μαν αν ερθει σπαμ θα πυρφορισω εκειπρωτη φορα θα συμφωνησω με Στεκα. Γιατι δεν πατε στο σπαμ;
Αφου η ΔΩΡΟΘΕΑ ερχεται εδω μαν αν ερθει σπαμ θα πυρφορισω εκειπρωτη φορα θα συμφωνησω με Στεκα. Γιατι δεν πατε στο σπαμ;
Αφου η ΔΩΡΟΘΕΑ ερχεται εδω μαν αν ερθει σπαμ θα πυρφορισω εκει
Μπα μαλλον γαμιεται ηδη η γαμιολαοχι ρε ασε να ρθει πρωτα, μπορει σημερα να ειναι η τυχερη σου μερα και να την Δωρα
Μπα μαλλον γαμιεται ηδη η γαμιολα
Οχι δεν ειμαι τοσο καμμενος απλα να τον βουτηξω και εγω λιγο μεσα της θελωοτι την πολλοι αυτο ειναι δεδομενο, το θεμα ειναι να και εσυ που την εχεις μεγαλο αποθημενο
μην εισαι πλεονεκτης και ζητας σε αποκλειστικοτητα το μουνακι της ;)
Οχι δεν ειμαι τοσο καμμενος απλα να τον βουτηξω και εγω λιγο μεσα της θελω
Ευχαριστω μαν ελπιζω δια τα καλυτερανθα γινει και αυτο, θα βοηθησω και εγω ωστε να σου κατσει θα πω μια καλη κουβεντα για σενα στη Δωρα μπας και κανεις το πολυποθυτο σεξακι μαζι της ;)
Γαμιολα?
Αποδεικνυεις το γνωμικο οτι "αυτη που παει με ολους ειναι πουτανα κι αυτη που παει με ολους εκτος απο μενα ειναι γαμιόλα".
Γαμιολα?
Αποδεικνυεις το γνωμικο οτι "αυτη που παει με ολους ειναι πουτανα κι αυτη που παει με ολους εκτος απο μενα ειναι γαμιόλα".
Γαμιολα?Μπα μαλλον γαμιεται ηδη η γαμιολα
Ευχαριστω μαν ελπιζω δια τα καλυτεραν
γκριζομαλλικα λαμογια...
Θα τους γαμησετε τις γυναικες?
πρωτη φορα θα συμφωνησω με Στεκα. Γιατι δεν πατε στο σπαμ;
θα ειμαι. Αλλά και να μην ημουν θα το εβλεπα και θα σου απαντουσα.καλησπερα στο δικηγορο, θα σου στειλω ΠΜ μετα διοτι χρειαζομαι μια νομικη συμβουλη
κατα τις 23.00 θα ειστε online;
Ρε τύπε, αφου εδω ειναι η Δωρα, θα την αναζητησουν αλλου?Εδω πρεπει να ειναι μονο οι εχθροί και οι φιλοι του ηλιθιου νομου του Πικερ.
Οι κλαρινογαμπροι της Δωρας να μαζευτουν σε ενα αλλο θεμα.
Πίκερ κατι τετοια ελεγε και ο πουσι βαγκον και ακομη παρακαλαει για να ξεμιουταρισθειδεν ανηκετε εδω
Θα σας διωξω
Και δε θα ειστε οι πρωτοι
Γιατί γουστάρουμε να ασελγούμε πάνω στα περιφερόμενα ναυάγια, που μυξοκλαίνε σαν τις ξεκωλιασμένες παρθένες, για να επιστρέψει πίσω ο πουστογκουρού τους.