The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.068
- Πόντοι
- 25.467
Εσείς είστε μικρός και απονήρευτος ακόμα.
Γι αυτό άλλωστε και παρασύρεστε από τις μπαρούφες που αμολάει η χαρχαλομούνα, που περνιέται για εσκορτ.
Θα με μαθετε σειςΕσείς είστε μικρός και απονήρευτος ακόμα.
Γι αυτό άλλωστε και παρασύρεστε από τις μπαρούφες που αμολάει η χαρχαλομούνα, που περνιέται για εσκορτ.
Ψηθείτε λίγο στο Bou, και βλέπουμε.
Θα με μαθετε σεις
Ακολουθω την συμβουλη σαςΨηθείτε λίγο στο Bou, και βλέπουμε.
οραματα βλεπετε ακομη γεροντα ή πλεον σταματησατε να βλεπετε;
Όποτε κρίνει ο Θεός ότι χρειάζεται, μου τα στέλνει.
προχθες εξελαβα ενα καλεσμα για ακατομαστες πραξεις απο μια τουριστρια που μου ειπε εις την αγγλικη διαλεκτο σας βρηκα μεσα σε εκατονταδες αντρες γιατι ειδα μεσα απο τους οφαλμους σας και εγω σας εντοπισα αμεσως της απαντησα διοτι ξεχωριζετε απο τις αλλες. τα ματια της δεν ητο νορμαλ θα ελεγα ;)
Αγιε θα ηθελα την γνωμη σας πανω σ' αυτο, θα μιλησετε ομως αληγορικα και με γριφους ωστε να μην γινετε αντιλιπτος εις το ευρη κοινο του site, οπως στις κριτικες σας
Και σε ποιό σημείο της Ελληνικής Χερσονήσου έλαβε χώρα αυτό το περιστατικό;
στην ηπειρωτικη ελλαδα, οχι σε καποιο νησι, βορεια και κεντροανατολικα
Αντελήφθην.
Εις τοιαύτην περίπτωσιν εικοτολογώ πως θα την είχε "ακούσει" χοντρά από κάνα καλαματιανό τρίφυλλο.
Αντελήφθην.
Εις τοιαύτην περίπτωσιν εικοτολογώ πως θα την είχε "ακούσει" χοντρά από κάνα καλαματιανό τρίφυλλο.
οχι οχι , μια χαρα ηταν νημφαλια
ειχε μια ιδιαζουσα μορφη μπορω να πω πολυ διαφορετικη απο τα ματια μιας φυσιολογικης κοπελας
Παρατηρήσατε καθόλου τα αυτιά της;
ναι, αν και ειχε μακρια ξανθα μαλλια,
παρεπιπτωντος οι οφθλμοι της ητο πρασινου χρωματος
Τα πτερύγια ήταν ελαφρώς λογχοειδή;
ναι, ελαφρως οπως ακριβως ειπατε
Έχει μαζί της ένα υφασμάτινο μαντήλι (συνήθως κεντημένο). Πρίν προβείτε σε οιαδήποτε επαφή μαζί της, κλέψτε της το μαντήλι, και μην της το δώσετε, όσο κι αν σας παρακαλεί.