Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Που βρηκε το καλαματιανο η κοπελα;
διαβαστε προσεκτικα τις 3-4 τελευταιες σελιδες σας παρακαλω διοτι η ερωτηση σας ειναι εκτος θεματος
Που βρηκε το καλαματιανο η κοπελα;
Ειμαι εγω εδω ο Αγιος εχει δουλειαΠου ειναι η μαριονέτα μου ,ο αγιος,να παίξω λιγο... οσο προλαβαινω. Εχω οραμα οτι δε θα βγαλει το μήνα
σας παρακαλω μην χαλατε την συζητηση παρακολουθηστε την και θεστε γονιμα ερωτηματα
Ειμαι εγω εδω ο Αγιος εχει δουλεια
η Σιών, την τριτη αδελφοτητα γιατι δεν την αναφερετε φιλτατε ονομαστικα;
θελω παω οτι αν καποιος που διαβαζει το νημα αυτη τη ωρα και σοκαρετε κατα καποιο τροπο καλο θα ηταν να μην διαβαζει
Ένδειξη ψυχοπαθειας. Το εχετε ψαξει;
Μισο να σας παρω δαχτυλικα αποτυπωματα γιατι καποιον μου θυμιζετε
[/quote Σε διαβεβαιω οτι δεν με ξερεις
Που ειναι η μαριονέτα μου ,ο αγιος,να παίξω λιγο... οσο προλαβαινω. Εχω οραμα οτι δε θα βγαλει το μήνα
κατα καιρους εχω ακουσει απο αρκετες εμπειρες γυναικες την εξης ατακα προς το προσωπο μου
''εχεις πολυ διαπεραστικο βλεμμα, οταν με κοιτας επιμονα΄΄
Τώρα έχω σοβαρή δουλειά.
Θα σε χύσω στην μάπα μετά.
Ένδειξη ψυχοπαθειας. Το εχετε ψαξει;
οχι μια χαρα ειμαι χαιρω ακρα ψυχικης υγειας, απλα κανε ενα ψυχικο και κατσε να σε ο φιλτατος που σε παρακαλει τοσες μερες
Οκ, καταλαβα , μολις αποχωρησει η νοσοκομα με την παπια , μου λετε
ακομα περιμενωΟκ, καταλαβα , μολις αποχωρησει η νοσοκομα με την παπια , μου λετε
κΑΙ ΤΡΕΛΗ ΤΗΝ ΘΕΛΩ Κ.ΑγιεΜην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, μωρή λαδόφλατζα...
Επειδή είσαι εσύ σαλεμένη και πηγαίνεις από άσυλο σε άσυλο, δεν σημαίνει ότι όλος ο κόσμος έχει το κουσούρι σου.
Αγιότατε Πατέρα,
Θα μιλήσουμε σοβαρά; Ή θα παίξετε τις κουμπάρες με την κατά φαντασίαν πουτάνα;
οχι μια χαρα ειμαι χαιρω ακρα ψυχικης υγειας, απλα κανε ενα ψυχικο και κατσε να σε ο φιλτατος που σε παρακαλει τοσες μερες
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, μωρή λαδόφλατζα...
Επειδή είσαι εσύ σαλεμένη και πηγαίνεις από άσυλο σε άσυλο, δεν σημαίνει ότι όλος ο κόσμος έχει το κουσούρι σου.
κΑΙ ΤΡΕΛΗ ΤΗΝ ΘΕΛΩ Κ.Αγιε
παμε τα 2 μας και τωρα αν θελετε ερχομαι