Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Εμεινα ηδηθα την καληγωσει αλλος και παλι με το πουλι στο χερι θα μεινεις :S :S :S
Ω τωρα πρεπει να σας αφησω ,εχω ραντεβου με εναν καταπληκτικο κυριο... καμια σχεση με την πλεμπα τον αγιο
Ειναι η τελευταία σας επιθυμια;
Μαλλον καθε μερα με το πουλι στο χερι θα ειμαι
Μαλλον καθε μερα με το πουλι στο χερι θα ειμαι:S :S :S
δεν πειραζει εχει και αυριο μερα
Από εσένα ναι! Σαν τι άλλη επιθυμία να έχω;
Να με συνοδεύσεις σε καμιά δεξίωση; Θα γελάνε μέχρι και οι σταγόνες ιδρώτα από τις αρχιδότριχες των σερβιτόρων μαζί σου.
Λες;πρεπει να γιω ανελεητος πυρφορος;η να λεω και να την καντηλιαζω και λιγο;αυτο μου βγαινειμπα καποια μερα θα σου κατσει απο περιεργεια με το πες πες κατι μπορει να γινει
ειναι περιεργα οντα οι γυναικες
Λες;πρεπει να γιω ανελεητος πυρφορος;η να λεω και να την καντηλιαζω και λιγο;αυτο μου βγαινει
Χαμουρα κ.Αγιε με γραφει στα παπαρια της
Γραψτε την και εσείς στο μουνί σας.
Θενκς μαν ας ελπισουμε να της γαμησω λιγο μητρα και λιγο κωλαντερακι
Θενκς μαν ας ελπισουμε να της γαμησω λιγο μητρα και λιγο κωλαντερακιοπως νιωθεις και οπως σου βγαινει εκεινη τη στιγμη....
τωρα με το πες πες στο τελος ή θα την ματσακωσεις το αιδίο ή θα μεινεις με το πουλι στο χερι
ευχομαι να γινει το πρωτο
Πάλι έσπασες σαν το μπιμπελό από μουράνο μωρή κοτούλα;;;
Ω τωρα πρεπει να σας αφησω ,εχω ραντεβου με εναν καταπληκτικο κυριο... καμια σχεση με την πλεμπα τον αγιο
Προσχωμεναν πει το ναι σιγουρα θα την ξεπατωσεις στο πηδημα, αλλά οπως ειπαμε πρεπει πρωτα να πει da....
Αγιε τις τελετές της σταματησες ή τις εφαρμοζεις ακομα;
ΕγωΕνδιαφέρεστε να συμμετέχετε;
Ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε;
Εσείς είστε μικρός και απονήρευτος ακόμα.
Γι αυτό άλλωστε και παρασύρεστε από τις μπαρούφες που αμολάει η χαρχαλομούνα, που περνιέται για εσκορτ.