Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
Εμεινα ηδηθα την καληγωσει αλλος και παλι με το πουλι στο χερι θα μεινεις :S :S :S
Ω τωρα πρεπει να σας αφησω ,εχω ραντεβου με εναν καταπληκτικο κυριο... καμια σχεση με την πλεμπα τον αγιο![]()
Ειναι η τελευταία σας επιθυμια;
Μαλλον καθε μερα με το πουλι στο χερι θα ειμαι![]()
Μαλλον καθε μερα με το πουλι στο χερι θα ειμαι:S :S :S
δεν πειραζει εχει και αυριο μερα![]()
Από εσένα ναι! Σαν τι άλλη επιθυμία να έχω;
Να με συνοδεύσεις σε καμιά δεξίωση; Θα γελάνε μέχρι και οι σταγόνες ιδρώτα από τις αρχιδότριχες των σερβιτόρων μαζί σου.![]()
Λες;πρεπει να γιω ανελεητος πυρφορος;η να λεω και να την καντηλιαζω και λιγο;αυτο μου βγαινειμπα καποια μερα θα σου κατσει απο περιεργεια με το πες πες κατι μπορει να γινει
ειναι περιεργα οντα οι γυναικες![]()
Λες;πρεπει να γιω ανελεητος πυρφορος;η να λεω και να την καντηλιαζω και λιγο;αυτο μου βγαινει![]()
Χαμουρα κ.Αγιε με γραφει στα παπαρια της![]()
Θενκς μανας ελπισουμε να της γαμησω λιγο μητρα και λιγο κωλαντερακι
![]()
Θενκς μανοπως νιωθεις και οπως σου βγαινει εκεινη τη στιγμη....
τωρα με το πες πες στο τελος ή θα την ματσακωσεις το αιδίο ή θα μεινεις με το πουλι στο χερι
ευχομαι να γινει το πρωτο![]()
Πάλι έσπασες σαν το μπιμπελό από μουράνο μωρή κοτούλα;;;
Ω τωρα πρεπει να σας αφησω ,εχω ραντεβου με εναν καταπληκτικο κυριο... καμια σχεση με την πλεμπα τον αγιο![]()
Προσχωμεναν πει το ναι σιγουρα θα την ξεπατωσεις στο πηδημα, αλλά οπως ειπαμε πρεπει πρωτα να πει da....![]()
Αγιε τις τελετές της σταματησες ή τις εφαρμοζεις ακομα;
ΕγωΕνδιαφέρεστε να συμμετέχετε;![]()
Ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε;![]()
Εσείς είστε μικρός και απονήρευτος ακόμα.
Γι αυτό άλλωστε και παρασύρεστε από τις μπαρούφες που αμολάει η χαρχαλομούνα, που περνιέται για εσκορτ.