athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.857
- Πόντοι
- 12.756
αν ερθει ο Στεκας ερχομαιδινεις 10 ευρω και πας μετα εκει που δουλευουν και τις γαμας αν θες.
αν ερθει ο Στεκας ερχομαιδινεις 10 ευρω και πας μετα εκει που δουλευουν και τις γαμας αν θες.
Με έφτιεξες άγρια τώρα!ασφαλως.
Μα γι αυτό και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι σεξεργάτρια, όπως είχε δηλώσει αρχικά. Όσες σεξεργάτριες μπαίνουν εδώ, το κάνουν για διαφήμιση και γιατι όχι άλλωστε
στο κασκαντεριλικι εχω καυλωσει γαμωτο με το Ξοανοεγω παντως κασκαντεριλικι δεν θα εκανα με τιποτα με την Δωρα, τσαμπα μονο χωρις λεφτα
με 50ε εχω κωλομπαρουδες μουναρες που μπορω να πηδηξω
εγω παντως κασκαντεριλικι δεν θα εκανα με τιποτα με την Δωρα, τσαμπα μονο χωρις λεφτα
με 50ε εχω κωλομπαρουδες μουναρες που μπορω να πηδηξω
Σε βλέπω πολύ οργανωμένο! Ο Picker θα είναι να μας αναλύσει την έννοια του Νόμου του;
Με έφτιεξες άγρια τώρα!
δινεις 10 ευρω και πας μετα εκει που δουλευουν και τις γαμας αν θες.
Συμφωνώ απόλυτα, σε αυτή την τιμή βρίσκεις κοπέλες μα πολύ καλή εμφάνιση και απόδοση
εξαρταται ..Τυπε δηλαδη να βγαλω γκομενα πουτανακι δεν παιζει? οι τσαταδες βλεπονται? γενικά γινεται παιχνίδι?
Αν νομίζεις ότι εγώ τουλάχιστον τρίβομαι, μάλλον έχουμε διαφορετικές απόψεις, και δεν είναι κακό. Υπέθετα όμως ότι ήμουν σαφής. Κατά τη γνώμη μου, μια σεξεργάτρια με αυτή την εφάνιση, δεν αξίζει πάνω από 20€, αν κάνει καλή πίπα, αν καραμελώνει αρχίδια κι αν δίνει και κώλο. Επίσης κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΕΡΓΑΤΡΙΑ. Ελπίζω να ήμουν σαφής τώρα
εξαρταται ..
ελα και δες μονος σου .
στο κασκαντεριλικι εχω καυλωσει γαμωτο με το Ξοανο
O Picker φαίνεται cool τύπος, δε νομίζω να έχει θέμα.Τυπε αν ερθω εγώ ο Πικερ θα παθει 100 εγκεφαλικα...
Και εγω νομίζω ότι παιζει εδω μεσα, συγουρα δεν ειναι επαγγελματιας πουτανακι... Μαλλον προκειται για γεροντοκόρη 40αρα, ανεργη, τεμπέλα που ζει με οικονομική βοηθεια από γονεις.
Τυπε αν ερθω εγώ ο Πικερ θα παθει 100 εγκεφαλικα...
O Picker φαίνεται cool τύπος, δε νομίζω να έχει θέμα.
Είμαι σίγουρος ότι η συνάντηση θα έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση αν δημοσιευτεί και στην επίσημη σελίδα του Νόμου του Picker στο facebook.υπερβολες .
υπερβολες .Τυπε αν ερθω εγώ ο Πικερ θα παθει 100 εγκεφαλικα...
ισως ειναι καμια μεγαλοδικηγορος
και καυλωνει να της φερονται σαν πουτανα απο βιτσιο..