Επισκέπτης
Μιλαμε για κλαμπακι με πολλα μωρα τυπε? ποσο παει το ποτακι?
ελα σε περιμενουμε .
Μιλαμε για κλαμπακι με πολλα μωρα τυπε? ποσο παει το ποτακι?
Στεκα του το καναμε του πικερ το νημα πιρφορικο αλλα νομιζω καλυτερα ετσι.Φλυκταινες θα βγαζει ο Πικερ τωρα
σωστοτατο.Εγω δενε χω στειλει πμ δεν εχω σκοπο να πυρφορισω ετσι.Αν θελει εδω ειμαι αλλιως πισω στην μιζερη πραγματικη ζωη της.Λετε να ειναι και κανας μπογος;ασχημος με καμμια θρουμπα στην μαπα;
ελα σε περιμενουμε .
Όχι, γιατί αν είχε γίνει θα είχε αναφερθεί και προσπαθούσε να τσιμπήσει κι άλλου πελάτες
αφου δεν μας λεει ουτε υπηρεσιεςΚατσίκα, δεν είναι. Το κοστολόγιο των 70€ που είχε δηλώσει ότι ζητάει, απλά δεν το αξίζει. Σύγκρινε τις φωτογραφίες που ποστάρει, με τις αντίστοιχες των σεξεργατριών που διαφημίζονται στο σάιτ και θα δεις ότι δεν θα είχε καμία τύχη. Στα 20€ την κοστολογώ ΑΝ ήταν γυναίκα του Επαγγέλματος, που δεν είναι
Κατσίκα, δεν είναι. Το κοστολόγιο των 70€ που είχε δηλώσει ότι ζητάει, απλά δεν το αξίζει. Σύγκρινε τις φωτογραφίες που ποστάρει, με τις αντίστοιχες των σεξεργατριών που διαφημίζονται στο σάιτ και θα δεις ότι δεν θα είχε καμία τύχη. Στα 20€ την κοστολογώ ΑΝ ήταν γυναίκα του Επαγγέλματος, που δεν είναι
εχει ξηλωθει ηδη του τον γαμησαμε εκ τω εσω μανΤυπε τουλαχιστον το αναγνωρίζεις.
Ομως ο βασικος στοχος είναι το ξηλωμα του "νομου - μαλακιας" του πικερ και οχι το γλυψιμο της ντορας.
Αν δωσει κωλαρακι ακομα και σαν τον Κουασιμοδο να ειναι θα τα δωσω με εξιταρει
Ποσοι θα ειστε τυπε? θα χωραμε στο κλαμπακι? γκομενες θα εχει?
Οπως και να ειναι τωρα παει μου καρφωθηκε.Τα σκαω και ας ειναι σαν ΚρομανιονΑγνοώ την πραγματική της φάτσα / σώμα. Μπορεί να είναι η Δικηγόρος που λέει ο Άλεξ, μπορεί να είναι κακάσχημη και χοντρή και να ζήτησε φωτογραφίες από κάποια γυναίκα του περιβάλλοντός της
Αν ρίχνει καρεκλοπόδαρα, όπως λένε οι προγνώσεις καιρού, θα γίνει η συνάντηση; Μην κατέβουμε και φάμε τη βροχή τσάμπα..αυριο βραδυ κατα τις 9 , στο καφενειο η αρτα, θα πινουμε μαζι με πικερ και αλλους πικεριστες μπυρονια !!!
ειναι στην ιασωνος χαμηλα προς αχιλλεως!
αφου δεν μας λεει ουτε υπηρεσιες
εγω πχ την ρωτησα αν ειναι 70 με κωλοτρυπα
ακομα μου απανταει...
3/4 μεχρι τωρα σιγουροι .
εχει τσατσαδες πολλες και κοπελες της δουλειας αρκετες .
θα ερθεις να κερασουμε μπυρα;
θα τα δωσω μου την εχει καρφωσει στα μηλιγγια το ΔωρακιΠραγματικά το λες ότι κατά τη γνώμη σου αυτός ο κώλος αξίζει 70€; ή τρολάρεις; για να ξέρω πως θα σου απαντήσω
Αν ρίχνει καρεκλοπόδαρα, όπως λένε οι προγνώσεις καιρού, θα γίνει η συνάντηση; Μην κατέβουμε και φάμε τη βροχή τσάμπα..
Πραγματικά το λες ότι κατά τη γνώμη σου αυτός ο κώλος αξίζει 70€; ή τρολάρεις; για να ξέρω πως θα σου απαντήσω
Σε βλέπω πολύ οργανωμένο! Ο Picker θα είναι να μας αναλύσει την έννοια του Νόμου του;δινεις 10 ευρω και πας μετα εκει που δουλευουν και τις γαμας αν θες.
Τυπε θα φλερταρουμε κοπέλες και τσατσαδες ή απαγορευεται?
Αν ερθει και ο Πικερ ισως να μην νιωθει ανετα...
Συμφωνω τυπε, ομως γιατί τριβεστε ετσι μαζί της? θα το θεωρεις επιτυχια αν την γαμουσες με εκπτωση στα 50 ευρώ? Δεν το βλεπετε οτι σας δουλευει ψιλο γαζί?