Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δέσποτα,

δύναται η Σοφία σας να δημιουργήσει θρεντ ώστε να ζητούμε την πολυτιμότατη γνώση σας;
Για να μην σας αναζητούμε οπουδήποτε.

Υ.Γ.
Αν σε βγάλει ο δρόμος προς τα μέρη μου ενημερώσατε για να σας τρατάρω :grin:

:hi:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Καλησπερα αγαπη. Που ειναι ο καφες που μου εταξες;
Δε κάνω εγω για σένα, κούκλα μου, είμαι ζημιάρης και θα σε καταστρέψω.
Αμαρτία, είσαι και διαβασμένο κορίτσι :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.815
Πόντοι
3.656
Σας το είχα γράψει ότι είναι "προφορικός τύπος" πουτάνας. :)

Όλο λόγια, χαριτωμενιές, μυαλοπώληση, και από κοκό τίποτα απολύτως. :)

Ναι, αλλά τι πιπεράτη φαντασίωση να δημιουργεί κάποια στο μυαλό της ένα σενάριο στο οποίο όχι μόνο την γαμάνε, αλλά την πληρώνουν κι από πάνω!!!!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.801
Πόντοι
12.756
Βρε μανία να θεωρείς ότι είναι πραγματική γυναίκα κι ότι θα κάτσει να σε εξυπηρετήσει
Πραγματι δεν ειμεθα σιγουροι αν εχει καλαμπαλικια η αιδοιο.Εξ'ου και οι  μαγκιες του πεους που κανει.Ομως θελω να διαπιστωσω τι ειναι τελικα και στο τελος να την περονιασω :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.815
Πόντοι
3.656
Πραγματι δεν ειμεθα σιγουροι αν εχει καλαμπαλικια η αιδοιο.Εξ'ου και οι  μαγκιες του πεους που κανει.Ομως θελω να διαπιστωσω τι ειναι τελικα και στο τελος να την περονιασω :)

Να διαβάζεις τις αναλύσεις μας. Όταν ο Πίκερ προσχώρησε σε ομάδα Ψυχοθεραπείας δύο άτομα (άντρας - γυναίκα) έφτιαξαν το Νικ Δώρα για να τον υποστηρίξουν. Ο άντρας έγραφε τα ψαγμένα κι η γυναίκα έδινε φωτογραφίες, αγνοώ αν ήταν δικές της. Κάποια στιγμή ο άντρας του ντουέτου αποχώρησε κι έμεινε η γυναίκα, γνήσια Ελλεηνίδα με ότι συνεπάγεται. Που προσπαθεί να ζήσει μια κρυφή ζωή φαντασιώνοντας ότι είναι μορφωμένο μεν, κακό κορίτσι δε, με άγρια πλευρά. Συνήθως οι ανιαρές ζωές θέλουν ένα αντίβαρο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.801
Πόντοι
12.756
Να διαβάζεις τις αναλύσεις μας. Όταν ο Πίκερ προσχώρησε σε ομάδα Ψυχοθεραπείας δύο άτομα (άντρας - γυναίκα) έφτιαξαν το Νικ Δώρα για να τον υποστηρίξουν. Ο άντρας έγραφε τα ψαγμένα κι η γυναίκα έδινε φωτογραφίες, αγνοώ αν ήταν δικές της. Κάποια στιγμή ο άντρας του ντουέτου αποχώρησε κι έμεινε η γυναίκα, γνήσια Ελλεηνίδα με ότι συνεπάγεται. Που προσπαθεί να ζήσει μια κρυφή ζωή φαντασιώνοντας ότι είναι μορφωμένο μεν, κακό κορίτσι δε, με άγρια πλευρά. Συνήθως οι ανιαρές ζωές θέλουν ένα αντίβαρο
Πολυ κατατοπιστικο σε ευχαριστω.Το εχασα αυτο :huh:Ακομα καλυτερα αν την φαντασιωση θελει να την κανει πραξη βεβαιως βεβαιως. :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.815
Πόντοι
3.656
Πολυ κατατοπιστικο σε ευχαριστω.Το εχασα αυτο :huh:Ακομα καλυτερα αν την φαντασιωση θελει να την κανει πραξη βεβαιως βεβαιως. :grin:

Αν ήθελε, θα την είχε κάνει. Κάθεται ασφαλής πίσω από ένα πληκτρολόγιο και αραδιάζει παπαριές. Αν ήθελε, απλά θα απαντούσε στα πμ που της στέλνουν οι διάφοροι αιδιοείλωτες, θα είχε κλείσει σε καλό ξενοδοχείο για ασφάλεια και θα είχε φύγει με το ζεστό χρήμα στην τσέπη, νοιώθοντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σαν πόρνη πολυτελείας, κάτι σαν την Τζούλια Ρόμπερτς. ΑΝ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
εχετε δικιο αγαπητε ξανακυλησα :'(

για να μπεις στον ισιο δρομο, διαβασε την κριτικη του Αγιου ''ο βυσινοκηπος''

πιθανως να ειδε καποιο ''οραμα'' ο γεροντας αλλιως δεν εξηγουνται οι επιδωσεις του αλλά roco siffredi  :grin:

για την ηλικια του παντα  :grin:,  καποιος 30αρης θα μπορει να εχει τετοιες επιδωσεις για τον Αγιο δεν βαζω το χερι μου στη φωτια  :grin:

αυτα βλεπει η Δωρα μετα και δεν ξερει τι να πρωτο πιστεψει

και ειναι διστακτικη  στο να μην θελει να συναντησει καποιον  :cheesy:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
ξεσκεπασε την τη κατσικα κυριε μποκολε... :headbang2:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.801
Πόντοι
12.756
για να μπεις στον ισιο δρομο, διαβασε την κριτικη του Αγιου ''ο βυσινοκηπος''

πιθανως να ειδε καποιο ''οραμα'' ο γεροντας αλλιως δεν εξηγουνται οι επιδωσεις του αλλά roco siffredi  :grin:

για την ηλικια του παντα  :grin:,  καποιος 30αρης θα μπορει να εχει τετοιες επιδωσεις για τον Αγιο δεν βαζω το χερι μου στη φωτια  :grin:

αυτα βλεπει η Δωρα μετα και δεν ξερει τι να πρωτο πιστεψει

και ειναι διστακτικη  στο να μην θελει να συναντησει καποιον  :cheesy:
:2funny: :2funny: :2funny:εχετε δικιο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν ήθελε, θα την είχε κάνει. Κάθεται ασφαλής πίσω από ένα πληκτρολόγιο και αραδιάζει παπαριές. Αν ήθελε, απλά θα απαντούσε στα πμ που της στέλνουν οι διάφοροι αιδιοείλωτες, θα είχε κλείσει σε καλό ξενοδοχείο για ασφάλεια και θα είχε φύγει με το ζεστό χρήμα στην τσέπη, νοιώθοντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σαν πόρνη πολυτελείας, κάτι σαν την Τζούλια Ρόμπερτς. ΑΝ

μπορει και να εχει γινει αυτο και δεν το ξερουμε  :think:

ποιο μελος ομως θα βγει να το πει;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.801
Πόντοι
12.756
σωστοτατο.Εγω δενε χω στειλει πμ δεν εχω σκοπο να πυρφορισω ετσι.Αν θελει εδω ειμαι αλλιως πισω στην μιζερη πραγματικη ζωη της.Λετε να ειναι και κανας μπογος;ασχημος με καμμια θρουμπα στην μαπα;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
σωστοτατο.Εγω δενε χω στειλει πμ δεν εχω σκοπο να πυρφορισω ετσι.Αν θελει εδω ειμαι αλλιως πισω στην μιζερη πραγματικη ζωη της.Λετε να ειναι και κανας μπογος;ασχημος με καμμια θρουμπα στην μαπα;

αν την εχει δει καποιος δεν θα μας το πει

οπως και να ειναι στην Ελλαδα θα βρει καποιον να την καληγωσει

απο αγαπουληδες αλλο τιποτα, γεμισε ενα σορο η ελλαδα, χώρια τους πεινασμενους για σεξ 3,5 εκατομμυρια μεταναστες  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom