Μααλάκας
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Like
- 752
- Πόντοι
- 81
Γιατί σου αρέσουν οι παππούδες;Να κρατησω εγω τους παππουδες που ειναι η αδυναμια μου ,να παρετε εσεις τους εγχρωμους;
Γιατί σου αρέσουν οι παππούδες;Να κρατησω εγω τους παππουδες που ειναι η αδυναμια μου ,να παρετε εσεις τους εγχρωμους;
εγω δεν παιρνω κανεναν αντρα.Να κρατησω εγω τους παππουδες που ειναι η αδυναμια μου ,να παρετε εσεις τους εγχρωμους;
Δεν εχει αναγκη το σαιτ. Εχει φτιαξει κλειστη ομαδα στο φβ με εκατονταδες μελη. Ο αντιλαμογιακος αγωνας συνεχιζετε. Παντρεμενοι: ο υποκριτικος τροπος ζωης θα τελειωσει αποτομα. Βαλλουμε κατα του ιδιου του θεσμου του γαμου! No prisoners!Peter πες στον Πικερ οτι θα φροντισω να ξεμιουταριστει.... αλλα και παλι θα πει τις μαλακιες του και θα μιουταριστει παλι...
Γιατί σου αρέσουν οι παππούδες;
εσενα σου αρεσουν οι παππούδες και οι μαυροι?Δεν εχει αναγκη το σαιτ. Εχει φτιαξει κλειστη ομαδα στο φβ με εκατονταδες μελη. Ο αντιλαμογιακος αγωνας συνεχιζετε. Παντρεμενοι: ο υποκριτικος τροπος ζωης θα τελειωσει αποτομα. Βαλλουμε κατα του ιδιου του θεσμου του γαμου! No prisoners!
Καλησπέρα.Μπορείς να μου πεις τη γνώμη σου για τον γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών;Δεν εχει αναγκη το σαιτ. Εχει φτιαξει κλειστη ομαδα στο φβ με εκατονταδες μελη. Ο αντιλαμογιακος αγωνας συνεχιζετε. Παντρεμενοι: ο υποκριτικος τροπος ζωης θα τελειωσει αποτομα. Βαλλουμε κατα του ιδιου του θεσμου του γαμου! No prisoners!
Δεν εχει αναγκη το σαιτ. Εχει φτιαξει κλειστη ομαδα στο φβ με εκατονταδες μελη. Ο αντιλαμογιακος αγωνας συνεχιζετε. Παντρεμενοι: ο υποκριτικος τροπος ζωης θα τελειωσει αποτομα. Βαλλουμε κατα του ιδιου του θεσμου του γαμου! No prisoners!
Τελικά για ποιο λογο έγινε παλι mute ο picker ; μήπως το ζήτησε ο ίδιος σαν αυτούς που πάνε στο καζίνο και ζηταν να τους απαγορευτεί η είσοδος ; Γιατί απο οτι είδα δεν έβρισε αυτήν τη φορά ...
Είσαι νεκρόφιλη;Μου αρεσουν τα κόλλυβα
Αξιότιμε κ. Μαλάκα, τα λες μια χαρά. Κάτι μου λέει ότι γνωριζόμαστε χρόνια...Όπως ο Κύριος με τους μαθητές του στον μυστικό δείπνο.
Συγνώμη Κύριε,αν λέω και καμμιά μπούρδα.
Α , εγώ είδα στα τελευταία ποστ του Πίκερ ίσως του το έσβησαν , ευχαριστωδες παραθεση στεκα σε προηγουμενη σελιδα
ξαναεβρισε
Δεν εχει αναγκη το σαιτ. Εχει φτιαξει κλειστη ομαδα στο φβ με εκατονταδες μελη. Ο αντιλαμογιακος αγωνας συνεχιζετε. Παντρεμενοι: ο υποκριτικος τροπος ζωης θα τελειωσει αποτομα. Βαλλουμε κατα του ιδιου του θεσμου του γαμου! No prisoners!
Αποκλείεται.Αξιότιμε κ. Μαλάκα, τα λες μια χαρά. Κάτι μου λέει ότι γνωριζόμαστε χρόνια...
Τα γελοία υποκείμενα που λένε πως είμαι πούστης επειδή έχει μπει γυναικείο δαχτυλάκι στον κώλο μου 10 φορές στα 40 μου χρόνια πρέπει να πάνε σε ψυχίατρο. Έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα στο μυαλό τους.
Καλα κανει. Η συχνοτητα στο κωλοδαχτυλο ειναι ελευθερη. Τα παραπονα σας στην επιστημη.Δεν μας έλεγες και ότι στο ντουζ μαλακιζεις, εεε καθαρίζεις την τρύπα σου με δάκτυλο?
Καλα κανει. Η συχνοτητα στο κωλοδαχτυλο ειναι ελευθερη. Τα παραπονα σας στην επιστημη.
Καλα κανει. Η συχνοτητα στο κωλοδαχτυλο ειναι ελευθερη. Τα παραπονα σας στην επιστημη.