Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Να κρατησω εγω τους παππουδες που ειναι η αδυναμια μου ,να παρετε εσεις τους εγχρωμους;
εγω δεν παιρνω κανεναν αντρα.

ευχαριστω που απαντησες.

πακερ σου αρεσουν οι παππουδες και οι μαυροι?

Επισκέπτης
Peter πες στον Πικερ οτι θα φροντισω να ξεμιουταριστει.... αλλα και παλι θα πει τις μαλακιες του και θα μιουταριστει παλι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν εχει αναγκη το σαιτ. Εχει φτιαξει κλειστη ομαδα στο φβ με εκατονταδες μελη. Ο αντιλαμογιακος αγωνας συνεχιζετε. Παντρεμενοι: ο υποκριτικος τροπος ζωης θα τελειωσει αποτομα. Βαλλουμε κατα του ιδιου του θεσμου του γαμου!  No prisoners!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν εχει αναγκη το σαιτ. Εχει φτιαξει κλειστη ομαδα στο φβ με εκατονταδες μελη. Ο αντιλαμογιακος αγωνας συνεχιζετε. Παντρεμενοι: ο υποκριτικος τροπος ζωης θα τελειωσει αποτομα. Βαλλουμε κατα του ιδιου του θεσμου του γαμου!  No prisoners!
εσενα σου αρεσουν οι παππούδες και οι μαυροι?

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Δεν εχει αναγκη το σαιτ. Εχει φτιαξει κλειστη ομαδα στο φβ με εκατονταδες μελη. Ο αντιλαμογιακος αγωνας συνεχιζετε. Παντρεμενοι: ο υποκριτικος τροπος ζωης θα τελειωσει αποτομα. Βαλλουμε κατα του ιδιου του θεσμου του γαμου!  No prisoners!
Καλησπέρα.Μπορείς να μου πεις τη γνώμη σου για τον γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Τελικά για ποιο λογο έγινε παλι mute ο picker ; μήπως το ζήτησε ο ίδιος σαν αυτούς που πάνε στο καζίνο και ζηταν να τους απαγορευτεί η είσοδος ; Γιατί απο οτι είδα δεν έβρισε αυτήν τη φορά ...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.538
Πόντοι
566

Peter καποιος παντρεμενος φιλος μου εχει μπει στη κλειστη ομαδα στο φβ με τα εκατονταδες μελη και μου δείνει πληροφορίες.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
savvass, εγραψε οτι γαμάει τη γυναίκα κάποιου μέλους.Και οτι αυτό το μέλος θα ψοφήσει στη φυλακή γαμόμενο από τους άλλους κρατουμένους.

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Τελικά για ποιο λογο έγινε παλι mute ο picker ; μήπως το ζήτησε ο ίδιος σαν αυτούς που πάνε στο καζίνο και ζηταν να τους απαγορευτεί η είσοδος ; Γιατί απο οτι είδα δεν έβρισε αυτήν τη φορά ...

δες παραθεση στεκα σε προηγουμενη σελιδα
ξαναεβρισε

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
δες παραθεση στεκα σε προηγουμενη σελιδα
ξαναεβρισε
Α , εγώ είδα στα τελευταία ποστ του Πίκερ ίσως του το έσβησαν , ευχαριστω

Τελικά υπάρχει το μήνυμα αρα εμένα μου διέφυγε.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Ρε φίλε γιατί ασχολείσαι μόνο με τους παντρεμενους και όχι με τις παντρεμένες?
Πόσο ξεκομενος είσαι απο την πραγματικότητα?
Τα κέρατα που ρίχνουμε εμείς είναι απείρως αθωωτερα από τα κέρατα που ρίχνουν οι παντρεμενες
Μιλάνε τόσο απαξιωτικά για τους συζύγους που πραγματικά τους λυπάμαι
Όχι επειδή τους γαμαω την γυναίκα, αλλά επειδή την έχουν δίπλα τους
Το γαμήσι είναι ένα σπορ.
Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από ένα κερατο

Αγαπητέ since
Εύχομαι να μην είμαι εγώ ο υπεύθυνος για το άρωμα χυσιλας στο στόμα της γκόμενας σου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τα γελοία υποκείμενα που λένε πως είμαι πούστης επειδή έχει μπει γυναικείο δαχτυλάκι στον κώλο μου 10 φορές στα 40 μου χρόνια πρέπει να πάνε σε ψυχίατρο. Έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα στο μυαλό τους.  :uglystupid:

Δεν μας έλεγες και ότι στο ντουζ μαλακιζεις, εεε καθαρίζεις την τρύπα σου με δάκτυλο?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Καλα κανει. Η συχνοτητα στο κωλοδαχτυλο ειναι ελευθερη. Τα παραπονα σας στην επιστημη.

Δηλαδή απαγορεύεται η μαλακιση του πέους και επιτρέπεται η μαλακιση της κωλοτρυπιδας??

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.538
Πόντοι
566
Καλα κανει. Η συχνοτητα στο κωλοδαχτυλο ειναι ελευθερη. Τα παραπονα σας στην επιστημη.

Peter αυτό δεν το γραφει ο νομος. Μηπως να προστεθεί?

Εσενα σου βαζουν κωλοδακτυλο οπως του Πικέρ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom