Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δωρα εφυγες πριν και εχασες που ο πικερ ξαναεγινε mute σε λιγα λεπτα
Αυταρχικο καθεστως!! Διαμαρτυρομαι
δωρα εφυγες πριν και εχασες που ο πικερ ξαναεγινε mute σε λιγα λεπτα
δεν σου κανω την χαρηαχαχαχαχ...... :S :S :S...εισαι πανω απο 16?.....αυτοδιαγραψου.... :S :S :S
Λυπήσου με φίλε. Έχεις σύρει τη συζήτηση στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο και με αυτόν τον τρόπο προσπαθείς να με κάνεις να ξενερώσω. 3-4 σαν εσένα εδώ μέσα στο bou χρησιμοποιούν αυτή τη στρατηγική, ο καθένας με τη δική του "παραλλαγή"... έχει γίνει κουραστικό, επαναλαμβάνεστε, χρόνια τώρα. Είναι πολύ κουραστικό!! Κάπου θα υπάρχει ένας έξυπνος Jimmy Jim που μπορεί να συζητήσει χωρίς να απαξιώνει ή να προσβάλει τον συνομιλητή του. Ψάξε βρες τον ή άντε στο καλό
Εχθές δοκίμασα να μπαίνω σε νήματα και να ειρωνεύομαι όσο πιο γρήγορα μπορώ από το ένα στο άλλο, είναι πολύ κουραστικό, απορώ με το κουράγιο και την ορεξή σας.
Είναι εξελικτικό το θέμα. Οι μπαχαλάκηδες πέθαναν σαν τους δεινόσαυρους. Εσείς είστε μερικά απολιθώματα που έχουν μείνει
τα θρεντ ελέγχονται από τους διαχειριστες, και καλο είναι το υπαρχον θρεντ να μετακινηθεί επιτελους στο σεκτσιον με τα υπολοιπα γκεη θεματα αφου ο νηματοθετης εκδηλωσε την αγαπη του προς τους γερους και μαυρους ανδρες
Λυπήσου με φίλε. Έχεις σύρει τη συζήτηση στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο και με αυτόν τον τρόπο προσπαθείς να με κάνεις να ξενερώσω. 3-4 σαν εσένα εδώ μέσα στο bou χρησιμοποιούν αυτή τη στρατηγική, ο καθένας με τη δική του "παραλλαγή"... έχει γίνει κουραστικό, επαναλαμβάνεστε, χρόνια τώρα. Είναι πολύ κουραστικό!! Κάπου θα υπάρχει ένας έξυπνος Jimmy Jim που μπορεί να συζητήσει χωρίς να απαξιώνει ή να προσβάλει τον συνομιλητή του. Ψάξε βρες τον ή άντε στο καλό
Εχθές δοκίμασα να μπαίνω σε νήματα και να ειρωνεύομαι όσο πιο γρήγορα μπορώ από το ένα στο άλλο, είναι πολύ κουραστικό, απορώ με το κουράγιο και την ορεξή σας.
Είναι εξελικτικό το θέμα. Οι μπαχαλάκηδες πέθαναν σαν τους δεινόσαυρους. Εσείς είστε μερικά απολιθώματα που έχουν μείνει
εισαι ο πικερ? σου αρεσουν οι γεροι και οι μαυροι ανδρες?
δεν μιλαω για από αμερικη σαν τον τζορνταν για αυτους που είναι στην ελλαδα και ειπε ο πικερ ότι γουσταρει.Να εισθε πολιτικως ορθος ,να πειτε αφροαμερικανος για να σας απαντησω
Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος η αγενής.Τον έχεις πάρει ποτέ; Αν τον έχεις πάρει και ΔΕΝ σου άρεσε,ΔΕΝ είσαι πούστης.Τα γελοία υποκείμενα που λένε πως είμαι πούστης επειδή έχει μπει γυναικείο δαχτυλάκι στον κώλο μου 10 φορές στα 40 μου χρόνια πρέπει να πάνε σε ψυχίατρο. Έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα στο μυαλό τους.
του αρεσε ειπε παλιοτερα αλλα εχει λεει αλλοθι ότι ηταν από γυναικα.Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος η αγενής.Τον έχεις πάρει ποτέ; Αν τον έχεις πάρει και ΔΕΝ σου άρεσε,ΔΕΝ είσαι πούστης.
Όταν επανέλθεις,μπορείς να μου απαντήσεις.
ο πικερ ουτε φυσιογνωμια είναι ουτε αξιοπρεπηςnik1410,και ο Καβάφης είχε γούστα αλλά ήταν πνευματική φυσιογνωμία και αξιοπρεπής.
Ο Packer πολύ καλά σου τα είπε. Stekas72 τη γυναίκα σου θα τη γαμάμε κι εσύ θα τρως πούτσα στη φυλακή. Συνέχισε έτσι.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]
Καποιος να φωναξει τον Packer παρακαλώ....
Ο Πικερ ειναι μεγαλοφυια που θα ειχε επηρεασει πολυ κοσμο προς την καλυτερευση της ζωης του και τη σωτηρια της ψυχης του αν δε ζουσε στη λαμογιακη Ελλαδα. Εμεις οι οπαδοι του δε θα αφησουμε την τεραστια παρακαταθηκη του να χαθει. Ολα τα ποστ που εχει γραψει θα αποθησαυριστουν για να τα μελετανε οι επομενες γενιες.
Κι εγώ σε υποστηρίζω Πίκερ και ονειρεύομαι να συναρτηθούμε όλοι μαζί οι οπαδοί σου στο ίδιο τραπέζι...Ευχαριστώ πολύ τους φίλους μου Peter Van Norden και Packer. Έχουν εντρυφήσει πολύ καλά στο νόμο του Picker. Επιστρέφω πολύ δυναμικά και πολύ εγωιστικά. Είμαι ο ένας και μοναδικός Picker.
Κι εγώ σε υποστηρίζω Πίκερ και ονειρεύομαι να συναρτηθούμε όλοι μαζί οι οπαδοί σου στο ίδιο τραπέζι...
Όπως ο Κύριος με τους μαθητές του στον μυστικό δείπνο.Κι εγώ σε υποστηρίζω Πίκερ και ονειρεύομαι να συναρτηθούμε όλοι μαζί οι οπαδοί σου στο ίδιο τραπέζι...
δωρα σου αρεσουν οι παππούδες και οι εγχρωμοι?
απαντησε μου σε παρακαλω θελω να διασταυρωσω κατι