Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
αγαπητε ειμαι μια χαρα....απλα καποιοι νομιζουν οτι η απολυτοτητα της αποψης τους ειναι τεκμηριο ανδρισμου....γι αυτο αναρωτηθηκα
Σωστα τύπε, ανδρισμος μπορει να σημαινει να τουρλοκωλιάζεσαι, ολα σχετικα ειναι.

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.754
Πόντοι
456
Σωστα τύπε, ανδρισμος μπορει να σημαινει να τουρλοκωλιάζεσαι, ολα σχετικα ειναι.
τα παντα ειναι σχετικα....αλλα λυσε μου μια απορια....οταν αφοδευεις σκουπιζεσαι η φοβασαι να αγγιξεις τον πρωκτο σου μηπως και γλυστρισει τιποτα προς τα μεσα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
τα παντα ειναι σχετικα....αλλα λυσε μου μια απορια....οταν αφοδευεις σκουπιζεσαι η φοβασαι να αγγιξεις τον πρωκτο σου μηπως και γλυστρισει τιποτα προς τα μεσα?
Ρε τύπε συγνωμη κιολας, μεγαλα παιδια ειμαστε και οι δυο, αυτα θα λεμε τωρα?Εγω λεω αυτο που λεω κι εσυ κατι διαφορετικο. Θα πεισουμε ο ενας τον αλλο?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.632
Πόντοι
6.056
ρε εχει τελικο γιουροπα
αφηστε τους κωλους..
:spam:

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.754
Πόντοι
456
Ρε τύπε συγνωμη κιολας, μεγαλα παιδια ειμαστε και οι δυο, αυτα θα λεμε τωρα?Εγω λεω αυτο που λεω κι εσυ κατι διαφορετικο. Θα πεισουμε ο ενας τον αλλο?
συγγνωμη κιολας αλλα εσυ το αρχισες......για ξανακοιτα τι εγραψα.....αλλο πραγμα να σου κανει η γυναικα γλυφοκωλι(αν δε σου αρεσει οκ) κι αλλο πραγμα να βαζεις διαφορα στο κωλο σου....οπως και να χει δεν σε προσδιοριζει σαν πουστρακι η οχι

Επισκέπτης
Χασοδικη ποσο μεγαλος μαλακας ειναι ενας νευρολογος που κανει τον ειδικο στη νομικη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Χασοδικη ποσο μεγαλος μαλακας ειναι ενας νευρολογος που κανει τον ειδικο στη νομικη;
Τωρα εσυ θελεις να πω "ναι", ωστε να απαντησεις οτι ειμαι κι εγω μαλακας που ως νομικος κανω τον ειδικο νευρολογο για τις αποληξεις του πρωκτου. Χεσε μας ρε φιλε. Κάντε ό,τι θελετε με τον κωλο σας. Μακρια απο τον δικο μου και οπου θελει ας ειναι.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να αποκαλέσεις πισωγλεντη κάποιον που ηδονιζεται από την κωλοτρυπιδα του
Τώρα αν ο πισωγλεντης είναι πουστης η μισο βήμα πριν γίνει πουστης το συζητάμε

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Κοιτάξτε την περίπτωση Picker
Έτρωγε δάκτυλα δακτυλιαζοταν μόνος του και μετά μας ποσταρε τον κώλο του τιμολογοντας τον
Νομίζω πως υπάρχει συνέχεια μεταξύ των γεγονότων..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κοιτάξτε την περίπτωση Picker
Έτρωγε δάκτυλα δακτυλιαζοταν μόνος του και μετά μας ποσταρε τον κώλο του τιμολογοντας τον
Νομίζω πως υπάρχει συνέχεια μεταξύ των γεγονότων..
5.000 ευρω τύπε αν θυμαμαι καλα

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ο διεισδύων και υπόλογος
Τωρα εσυ θελεις να πω "ναι", ωστε να απαντησεις οτι ειμαι κι εγω μαλακας που ως νομικος κανω τον ειδικο νευρολογο για τις αποληξεις του πρωκτου. Χεσε μας ρε φιλε. Κάντε ό,τι θελετε με τον κωλο σας. Μακρια απο τον δικο μου και οπου θελει ας ειναι.
:2funny: :afro: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλαιωωωωωωωω

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Τύπε σου έχει γλύψει γκόμενα την κωλοτρυπίδα? Δεν λέω να αρχίσει δάχτυλα και στραπόν! Αυτό είναι τελείως εκτός συζήτησης. Για απλό γλύψιμο λέω. Στην έχει γλύψει ποτέ? Ξέρεις πώς γλύφουν κωλοτρυπίδες οι γκόμενες? Φρικάρουν. Φαντάζονται ότι είναι μουνάκι και λυσσάνε. και μετά κάθονται επάνω στο καυλί σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση
τυπε μου εσυ εισαι ο τυπος που εχει ανοιξει το αγαπημενο μου θρεντ "εσανς κωλιλας";

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το θρεντ επιτέλους έχει διαλόγους ανάλογους του νηματοθετη του.
Δάκτυλιασματα και γλυφοκωλια σε αντρικούς κωλους
Picker αυτά εμπνέεις
Δώσε συμβουλές για δάκτυλα και άσε τους νόμους για δήθεν μοναχικούς μπουρδελιαρηδες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Το θρεντ επιτέλους έχει διαλόγους ανάλογους του νηματοθετη του.
Δάκτυλιασματα και γλυφοκωλια σε αντρικούς κωλους
Picker αυτά εμπνέεις
Δώσε συμβουλές για δάκτυλα και άσε τους νόμους για δήθεν μοναχικούς μπουρδελιαρηδες
τυπε πιστευεις οτι κατα βαθος ο πικερ ειναι ποθσταρδελλα;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τυπε πιστευεις οτι κατα βαθος ο πικερ ειναι ποθσταρδελλα;

Δεν χρειάζεται να "πιστεύω" μόνος του λέει ότι τον δακτυλιαζουν και δακτυλιαζεται και μόνος του
Αν δεν έχει φάει πουτσα ακόμα, είναι θέμα χρόνου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom