Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656
Παράθεση από: Dora86  (σήμερα στις 01:41)
Παρε τη κοπελα σου και ελα 2+2 να σας διαφθειρουμε

WTF????? 

Μάλλον είναι γυναίκα το άτομο που απάντησε έτσι. Δίνει ένα μπισκοτάκι στο σκυλάκι (υπόσχεση) για να μπορέσει να το εκπαιδεύσει. Να το ντρεσάρει ώστε τελικά να γίνει ένας ευνουχισμένος δούλος. Να του κρατάει συνεχώς μούτρα για να τον αναγκάσει να εκτελεί όλες τις επιθυμίες της με αόριστες υποσχέσεις για σεξ και τρυφερότητα

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Παράθεση από: Dora86  (χθες στις 22:51)
Οντως εκανα ντουζ Cheesy . Και τωρα αν μου επιτρεπετε παω να σενιαρω την αφανα. Θα σας βρισω αργοτερα

Είναι ιδέα μου ή αποφεύγεις να μου απαντήσεις για το αποτέλεσμα που είχε η ανάγνωση της φυσιοθεραπευτικής συνεδρίας που σου προσέφερα; Κοκκίνησαν οι παρειές σου; ανέβηκαν οι παλμοί σου; υπήρξε κάποια άλλη φυσική αντίδραση;

Μούγκα στη Στρούγκα. Όχι ότι περίμενα ρεαλιστική απάντηση, άλλη μια φορά οι προσδοκίες μου αποδείχτηκαν σωστές, για το άτομό σου. Αλλά είμαι Μεγαλόθυμος και Ελεήμων. Ποια άλλη φαντασίωσή σου θέλεις να ικανοποιήσω; Θέλεις να σου φερθώ σαν τον σκληρό νταβατζή σου, για τον οποίο το όργανό σου χοροπηδάει κάθε φορά που θα τον συναντήσει; Να σου πω ψυχρά ότι σήμερα κάποια άλλη τυχερή με κλέψει από σένα; ότι σήμερα είναι η τελευταία σου ευκαιρία κι ότι αύριο δεν θα σου έχει μείνει καμία; Νοιώσε ότι δεν μπορείς να τοποθετήσεις σωστά τα κομμάτια του πάζλ μου και ότι παραμένω μυστήριο για σένα. Με συνάντησες στα πρώτα ονειρά σου, το θυμάσαι; αυτός που εξαφανιζόταν από τα κοριτσίστικα όνειρά σου, όταν ξύπναγες μουσκεμένη ανάμεσα στα πόδια σου. Περίμενες και ευχόσουν. Είσαι τυχερή, βγήκα έξω από όνειρά σου. Είμαι πραγματικός και ζωντανός  και σε κοιτάω κατάματα. Έλα εδώ, θα σε ανάψω. Είμαι μπροστά σου με οστά και ΚΥΡΙΩΣ με σάρκα. Μην κοιτάς το πάτωμα, μην κάνεις ότι διστάζεις. Αυτή είναι η ευκαιρία που περίμενες όλη τη ζωή σου. Άρπαξέ την, αλλιώς χάθηκε για πάντα. Ξέρω ότι είσαι μούσκεμα

Αυτο ακριβως... τοσο μουσκεμα που αφυδατωθηκα. Στον ορο ειμαι ακομα για αυτο δεν απαντω. Ο γιατρος μου ,μου συνεστησε οποτε μιλω μαζι σας να εχω μαζι μου προχειρους ηλεκτρολυτες. Φχαριστω

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056
Αυτο ακριβως... τοσο μουσκεμα που αφυδατωθηκα. Στον ορο ειμαι ακομα για αυτο δεν απαντω. Ο γιατρος μου ,μου συνεστησε οποτε μιλω μαζι σας να εχω μαζι μου προχειρους ηλεκτρολυτες. Φχαριστω
χαχα... :cum:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Μπορεί να ήταν ντεφορμε τον τελευταίο καιρό αλλά τώρα...

[size=20pt]THE BITCH IS BACK      [/size]

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656

Η Παραδοχή, είναι μια καλή αρχή. Αποφάσισες να παίρνεις τα μέτρα σου όταν διαβάζεις τα γραπτά μου, έστω πέρνοντας ηλεκτρολύτες, έξυπνη κίνηση. Και φυσικά, αυθόρμητα, σε ποιον αποτάνθηκες για να σε βοηθήσει; ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ σου. Όχι ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ σου. Επειδή όμως είμαι επίμονος άνθρωπος και δεν με πτοούν οι προσπάθειες ξεστρατίματος της συζήτησης, θα επανέλθω στην αρχική μου ερώτηση. Για άλλη μια φορά λοιπόν θα ρωτήσω να μου περιγράψεις το αποτέλεσμα που είχε η ανάγνωση της φυσιοθεραπευτικής συνεδρίας που σου προσέφερα. Κι αν αντέχεις να μου ζητήσεις να ικανοποιήσω κάποια άλλη φαντασίωση, ή αποφάσισες ότι ο δρόμος αυτός είναι δύσβατος, επικίνδυνος, γεμάτος αγκάθια και σε κάνει να μαθαίνεις πράγματα για την πραγματική σου φύση τα οποία έχεις απωθήσει και δεν σου είναι καθόλου ευχάριστα

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Η Παραδοχή, είναι μια καλή αρχή. Αποφάσισες να παίρνεις τα μέτρα σου όταν διαβάζεις τα γραπτά μου, έστω πέρνοντας ηλεκτρολύτες, έξυπνη κίνηση. Και φυσικά, αυθόρμητα, σε ποιον αποτάνθηκες για να σε βοηθήσει; ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ σου. Όχι ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ σου. Επειδή όμως είμαι επίμονος άνθρωπος και δεν με πτοούν οι προσπάθειες ξεστρατίματος της συζήτησης, θα επανέλθω στην αρχική μου ερώτηση. Για άλλη μια φορά λοιπόν θα ρωτήσω να μου περιγράψεις το αποτέλεσμα που είχε η ανάγνωση της φυσιοθεραπευτικής συνεδρίας που σου προσέφερα. Κι αν αντέχεις να μου ζητήσεις να ικανοποιήσω κάποια άλλη φαντασίωση, ή αποφάσισες ότι ο δρόμος αυτός είναι δύσβατος, επικίνδυνος, γεμάτος αγκάθια και σε κάνει να μαθαίνεις πράγματα για την πραγματική σου φύση τα οποία έχεις απωθήσει και δεν σου είναι καθόλου ευχάριστα

Σημερα νιωθω λιγο χανιμπαλ λεκτερ αγαπητε. Μπορειτε να κανετε το επιδορπιο μου; λυπαμαι αλλα η απωθηση ειναι ενας αμυντικος μηχανισμος που δε λειτουργει σε μένα. Δυστυχώς οι ασυνειδητες τασεις μου ,ενοχλουν το συνειδητο μου κομματι .

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Είδες;
Ξέρεις πόσα τέτοια λεει ο ΣΤΟΜΑΣ της άμα έχει "κέφια";
Αμ, γιατί κόλλησα εγώ στο νήμα;

Πεθαίνοντας στο σπίτι με μία γάτα έχει σοβαρές πιθανότητες να σας φάει.
Μία μάλλον ανατριχιαστική ιατροδικαστική έρευνα που εξέδωσε η Αμερικανική Ακαδημία Εγκληματολογικών Επιστημών στη Νέα Ορλεάνη, αναφέρει ότι όταν οι άνθρωποι που ζουν μόνοι τους με τα κατοικίδια ζώα τους πεθαίνουν απροσδόκητα, τα σώματά τους μερικές φορές αφήνονται στο σπίτι για αρκετές ημέρες και ενώ το σκυλί θα προσπαθήσει να ειδοποιήσει τους γείτονες, η γάτα πιθανότατα δε θα ασχοληθεί καν. Χωρίς τους ιδιοκτήτες τους να γεμίσουν τα πιατάκια τους, τα ζώα μένουν νηστικά, όμως ένα σκυλί μπορεί να αντέξει έως και μία εβδομάδα χωρίς να μπει στον πειρασμό να «δοκιμάσει» τον ιδιοκτήτη του. Αντίθετα η γάτα επιδίδεται στη λεγόμενη «μεταθανάτια θήρευση» από τη δεύτερη κιόλας μέρα ασιτίας

Πηγή: Γιατί οι γάτες είναι το χειρότερο κατοικίδιο: Πρόσφατη έρευνα τις «αποκαθηλώνει» | iefimerida.gr

Εσενα σε αφηνω ήσυχο για να εχει κατι να ασχολειται η γατα σου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Είδες;
Ξέρεις πόσα τέτοια λεει ο ΣΤΟΜΑΣ της άμα έχει "κέφια";
Αμ, γιατί κόλλησα εγώ στο νήμα;

Κάθε ποστ και ένα καρφί στο φέρετρο του Picker
Ας αλλάξει το όνομα του νήματος μπας και αναπαυθεί η ψυχή του

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056
ξεροχυνω με στραβοξυπνημα δωρας... :cum:

xqZMW.gif

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Πεθαίνοντας στο σπίτι με μία γάτα έχει σοβαρές πιθανότητες να σας φάει.
Μία μάλλον ανατριχιαστική ιατροδικαστική έρευνα που εξέδωσε η Αμερικανική Ακαδημία Εγκληματολογικών Επιστημών στη Νέα Ορλεάνη, αναφέρει ότι όταν οι άνθρωποι που ζουν μόνοι τους με τα κατοικίδια ζώα τους πεθαίνουν απροσδόκητα, τα σώματά τους μερικές φορές αφήνονται στο σπίτι για αρκετές ημέρες και ενώ το σκυλί θα προσπαθήσει να ειδοποιήσει τους γείτονες, η γάτα πιθανότατα δε θα ασχοληθεί καν. Χωρίς τους ιδιοκτήτες τους να γεμίσουν τα πιατάκια τους, τα ζώα μένουν νηστικά, όμως ένα σκυλί μπορεί να αντέξει έως και μία εβδομάδα χωρίς να μπει στον πειρασμό να «δοκιμάσει» τον ιδιοκτήτη του. Αντίθετα η γάτα επιδίδεται στη λεγόμενη «μεταθανάτια θήρευση» από τη δεύτερη κιόλας μέρα ασιτίας

Πηγή: Γιατί οι γάτες είναι το χειρότερο κατοικίδιο: Πρόσφατη έρευνα τις «αποκαθηλώνει» | iefimerida.gr

Εσενα σε αφηνω ήσυχο για να εχει κατι να ασχολειται η γατα σου
Θεέ μου φύλαγε.
Τι συμβαίνει στο μυαλό αυτης της κοπέλας;
Ακου Δώρα, αυτά είναι άρρωστα πράματα, θα σου διαβάσω τον ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ του Αγίου Βασιλείου, μεγάλη η χάρη του

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Σημερα νιωθω λιγο χανιμπαλ λεκτερ αγαπητε. Μπορειτε να κανετε το επιδορπιο μου; λυπαμαι αλλα η απωθηση ειναι ενας αμυντικος μηχανισμος που δε λειτουργει σε μένα. Δυστυχώς οι ασυνειδητες τασεις μου ,ενοχλουν το συνειδητο μου κομματι .
Κανίβαλε!
Τίποτα, τίποτα, αυτήν μόνο ό Άγιος μπορει να την κανει καλά, που πέρασε τον Ιορδάνη για αυτό και άγιασε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656

Είναι απόλυτα ευθύς και διαφωτιστική η πιο πάνω απάντηση, σαν να μου απαντάει γυναίκα ένα πράγμα.  Ακριβώς απαντάει στην ερώτησή μου,  να μου περιγράψεις το αποτέλεσμα που είχε η ανάγνωση της φυσιοθεραπευτικής συνεδρίας που σου προσέφερα, κι αν αντέχεις να μου ζητήσεις να ικανοποιήσω κάποια άλλη φαντασίωση. Όλοι κατάλαβαν απόλυτα τι θέλεις να πεις, μέσω του ότι αποφεύγεις ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να απαντήσεις ευθέως. Αλλά είμαι αμείλικτος. Ρωτάω για 4η φορά το ίδιο πράγμα. Θα απαντήσεις ή θα χρησιμοποιήσεις άλλη ταινία; 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Είναι απόλυτα ευθύς και διαφωτιστική η πιο πάνω απάντηση, σαν να μου απαντάει γυναίκα ένα πράγμα.  Ακριβώς απαντάει στην ερώτησή μου,  να μου περιγράψεις το αποτέλεσμα που είχε η ανάγνωση της φυσιοθεραπευτικής συνεδρίας που σου προσέφερα, κι αν αντέχεις να μου ζητήσεις να ικανοποιήσω κάποια άλλη φαντασίωση. Όλοι κατάλαβαν απόλυτα τι θέλεις να πεις, μέσω του ότι αποφεύγεις ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να απαντήσεις ευθέως. Αλλά είμαι αμείλικτος. Ρωτάω για 4η φορά το ίδιο πράγμα. Θα απαντήσεις ή θα χρησιμοποιήσεις άλλη ταινία; 

Η Δώρα ως θηλυκό που είναι δε θέλει να μας πει τι αισθάνθηκε, ΩΣΤΟΣΟ έχω μια πολύ καλή ιδέα (από την ταινία When Sally met Harry, μιας και μιλάμε με ταινίες)

Συνημμένα

• harrysally17.gif
    harrysally17.gif
    2 MB · Εμφανίσεις: 48
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656
Η Δώρα ως θηλυκό που είναι δε θέλει να μας πει τι αισθάνθηκε, ΩΣΤΟΣΟ έχω μια πολύ καλή ιδέα (από την ταινία When Sally met Harry, μιας και μιλάμε με ταινίες)

Θα σε επαναφέρω στην τάξη. Αυτή η ταινία, η οποία είχε γυναικείο σενάριο (της Νόρα Έφρον), είχε αποκλειστικό σκοπό να σπείρει αμφιβολία στα μυαλά μας για το αν  παίζουν θέατρο ή όχι όταν δείχνουν ότι έχουν οργασμό. Ας το ξαναπώ, ανήκει στη διαδικασία εκπαίδευσης του σκύλου, στην οποία μας υποβάλουν εδώ και δεκαετίες. Και βέβαια απευθύνονται σε όσους δεν έχουν κάνει τον κόπο να ανοίξουν μια Σεξουαλική Εγκυκλοπαίδεια και να μάθουν ποια είναι τα πραγματικά σημεία που το δείχνουν 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Οντως εκανα ντουζ :cheesy: . Και τωρα αν μου επιτρεπετε παω να σενιαρω την αφανα. Θα σας βρισω αργοτερα
[size=20pt]ΑΦΑΝΑ;      [/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχεις μαλλιά αφάνα;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδή είσαι κάπως έτσι;

Συνημμένα

• 31234fd0-e4a6-11e5-8146-959b4ad92e45_ht_farouk_james_big_curly_hair_em_160304.jpg
    31234fd0-e4a6-11e5-8146-959b4ad92e45_ht_farouk_james_big_curly_hair_em_160304.jpg
    53,5 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
Θα σε επαναφέρω στην τάξη. Αυτή η ταινία, η οποία είχε γυναικείο σενάριο (της Νόρα Έφρον), είχε αποκλειστικό σκοπό να σπείρει αμφιβολία στα μυαλά μας για το αν  παίζουν θέατρο ή όχι όταν δείχνουν ότι έχουν οργασμό. Ας το ξαναπώ, ανήκει στη διαδικασία εκπαίδευσης του σκύλου, στην οποία μας υποβάλουν εδώ και δεκαετίες. Και βέβαια απευθύνονται σε όσους δεν έχουν κάνει τον κόπο να ανοίξουν μια Σεξουαλική Εγκυκλοπαίδεια και να μάθουν ποια είναι τα πραγματικά σημεία που το δείχνουν 

Φεμινιστικη ταινια που ηθελε να καταρρακωσει την ανδρικη αξιοπρεπεια και να ευνουχισει τους νεους αντρες. Ναι καποιοι επληγησαν. Τωρα ομως η νεα γενια εχει εμας να την καθοδηγησουμε. Εχει το νομο του Picker. Εκεινου που επιλεγει την γυναικα και δεν επιλεγεται απο αυτην. Εκεινου που δε δινει δεκαρα τσακιστη για τη γνωμη της καθε γκομενας η για το αν ηρθε σε οργασμο η για το αν ευχαριστηθηκε το σεξ. Εκεινου που εκπληρωνει την αυθεντικη φυση του αντρα. Βλεπω το θηλυκο και το γαμαω οπως ο σκυλος.

Μα γινεται, ρωταει ο νεος, σε μια πολιτισμενη κοινωνια, με τους αφυσικους κανονες, που μερα με την μερα γινεται ολο και πιο αφυσικη και αντι-αρσενικη με τη θεσπιση φεμινιστικων νομων, ενας αντρας να ζησει συμφωνα με τη φυση του;

Γινεται νεε μου! Αρκει να γαμας στα μπουρδελα και να μη δινεις την παραμικρη σημασια σε γκομενες. Νιωσε και εσυ την ανδρικη υπερηφανια και μαθε πως ειναι να ζεις χωρις περιορισμους! Οπως θα επρεπε να ζεις. Οπως σε επλασε ο Θεος.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
Γινεται νεε μου! Αρκει να γαμας στα μπουρδελα και να μη δινεις την παραμικρη σημασια σε γκομενες. Νιωσε και εσυ την ανδρικη υπερηφανια και μαθε πως ειναι να ζεις χωρις περιορισμους! Οπως θα επρεπε να ζεις. Οπως σε επλασε ο Θεος.

Ανδρας που δεν γαμαει και γκομενες είναι πουστης, οπως ο πικερ.

Ο νεος ανδρας γαμαει γκομενες και πουτάνες. Οταν βρει την γκομενα που πραγματικά γουσταρει την παντρευεται και κανει οικογένεια και παιδιά. Αν γουστάρει παει και σε πουτανες για διασκέδαση, αλλά παντα γυρίζει στην γυναίκα του.

Αν παλι δεν παντρευτεί, συνεχίζει να γαμαει γκομενες και πουτάνες.

Ο ανδρας ποτέ δεν αναφερει σε γκομενες ότι γαμαει πουτάνες, ειναι ένα ανδρικό μυστικό που δεν το φανερώνουμε, μόνο σε πολύ εμπιστους φίλους.

Οπου βλεπουμε πουστιδες που ειναι ετοιμοι να προδωσουν το μυστικό μας, τους δεινουμε ενα γερό μαθημα που θα ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους.   

Επισκέπτης
Ανδρας που δεν γαμαει και γκομενες είναι πουστης, οπως ο πικερ.

Ο νεος ανδρας γαμαει γκομενες και πουτάνες. Οταν βρει την γκομενα που πραγματικά γουσταρει την παντρευεται και κανει οικογένεια και παιδιά. Αν γουστάρει παει και σε πουτανες για διασκέδαση, αλλά παντα γυρίζει στην γυναίκα του.

Αν παλι δεν παντρευτεί, συνεχίζει να γαμαει γκομενες και πουτάνες.

Ο ανδρας ποτέ δεν αναφερει σε γκομενες ότι γαμαει πουτάνες, ειναι ένα ανδρικό μυστικό που δεν το φανερώνουμε, μόνο σε πολύ εμπιστους φίλους.

Οπου βλεπουμε πουστιδες που ειναι ετοιμοι να προδωσουν το μυστικό μας, τους δεινουμε ενα γερό μαθημα που θα ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους.   
Αντρας που φοβαται τον ισκιο του να παει να φτιαξει καφε στη γυναικουλα του μη φαει καμια παντοφλια.

Επισκέπτης
Δε φιμωνεται ο Νομος!

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  Headbaning!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom