Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656
Μην είστε αγενείς με τη Δωροθέα μας... αναμενονται δηλητηριώδεις απαντησεις.
ΔΙΑΟΛΑΚΙ ΟΡΜΑ!

Κατανοείς ότι παίρνεις το ρόλο του Λευκού Ιππότη; Κάποιος βέβαια έγινε δωρητής οργάνων για να γαμίσει, υπάρχουν και χειρότερα. Woman Marries Man Who Gave Her Life Saving Liver Donation 2 Years Later

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μην είστε αγενείς με τη Δωροθέα μας... αναμενονται δηλητηριώδεις απαντησεις.
ΔΙΑΟΛΑΚΙ ΟΡΜΑ!

Οντως εκανα ντουζ :cheesy: . Και τωρα αν μου επιτρεπετε παω να σενιαρω την αφανα. Θα σας βρισω αργοτερα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656
Οντως εκανα ντουζ :cheesy: . Και τωρα αν μου επιτρεπετε παω να σενιαρω την αφανα. Θα σας βρισω αργοτερα

Είναι ιδέα μου ή αποφεύγεις να μου απαντήσεις για το αποτέλεσμα που είχε η ανάγνωση της φυσιοθεραπευτικής συνεδρίας που σου προσέφερα; Κοκκίνησαν οι παρειές σου; ανέβηκαν οι παλμοί σου; υπήρξε κάποια άλλη φυσική αντίδραση;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Κατανοείς ότι παίρνεις το ρόλο του Λευκού Ιππότη; Κάποιος βέβαια έγινε δωρητής οργάνων για να γαμίσει, υπάρχουν και χειρότερα.
Γιάνναρε είδα το βιντεακι, το παλικάρι βετεράνος πεζοναυτης, Χαρλάς, και ΑΝΤΡΑΣ με αρχίδια, δε κατάλαβα ότι της έδωσε τα ασκωτια του για να γαμησει, δε μου φαίνεται ο τυπος που θα είχε θεμα να βρει μουνι, απλά προέκυψε έτσι
Και εγω έχω κανει εξετάσεις για φιλη - γνωστη αν θα μπορούσα να είμαι δοτης μυελού -όλη παρέα έκανε, δεν έψαχνα να τη γαμήσω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656
Όχι Γιάνναρε δεν την έχω δει Ιππότης.
Το πολύ πολύ Σαντσο Πάντσο

Τότε μην προσπαθείς να υπερασπίσεις μια γεμάτη αυτοπεποίθηση, σεξουαλικά απελευθερωμένη Δυτική γυναίκα (λέμε τώρα)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Τότε μην προσπαθείς να υπερασπίσεις μια γεμάτη αυτοπεποίθηση, σεξουαλικά απελευθερωμένη Δυτική γυναίκα (λέμε τώρα)
ποιος υπερασπιζεται ρε φιλε; Παρεά κανουμε και χαβαλέ, εγώ σας παω όλους.
Ποια Δυτικη γυναικα, ρε Γιαννη, που οι Τουρκοι είναι έτοιμοι να τους καταπιούνουν; Σιγά τη Δυση!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656
Γιάνναρε είδα το βιντεακι, το παλικάρι βετεράνος πεζοναυτης, Χαρλάς, και ΑΝΤΡΑΣ με αρχίδια, δε κατάλαβα ότι της έδωσε τα ασκωτια του για να γαμησει, δε μου φαίνεται ο τυπος που θα είχε θεμα να βρει μουνι, απλά προέκυψε έτσι
Και εγω έχω κανει εξετάσεις για φιλη - γνωστη αν θα μπορούσα να είμαι δοτης μυελού -όλη παρέα έκανε, δεν έψαχνα να τη γαμήσω

Δεν την γνώριζε. Έχεις την εντύπωση ότι αν ήταν ένας άγνωστος άντρας θα προσφερόταν ΑΜΕΣΩΣ να του δώσει το συκώτι του; Δεν το νομίζω. Η άλλη βέβαια ζει εξ αιτίας του. Το ελάχιστο έκανε. Και το μέλλον, είναι αόρατο. Ο νόμος του Μπριφολτ είναι ανελέητος. Και να φανταστείς ότι τον έγραψε πριν φανούν τα αποτελέσματα του Φεμινισμού  

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656
ποιος υπερασπιζεται ρε φιλε; Παρεά κανουμε και χαβαλέ, εγώ σας παω όλους.
Ποια Δυτικη γυναικα, ρε Γιαννη, που οι Τουρκοι είναι έτοιμοι να τους καταπιούνουν; Σιγά τη Δυση!

Ο Λευκός άντρας είναι προγραμμένος να χαθεί. Εδώ και ένα αιώνα μειώνουν τον πληθυσμό του είτε ευθέως (με πολέμους) είτε μέσω ύπουλης γενοκτονίας. Ποτίζοντάς τον με ορμόνες και ευνουχίζοντάς τον με νόμους που επιτρέπουν στη μέση γυναίκα να τον εξοντώσει

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δεν την γνώριζε. Έχεις την εντύπωση ότι αν ήταν ένας άγνωστος άντρας θα προσφερόταν ΑΜΕΣΩΣ να του δώσει το συκώτι του; Δεν το νομίζω. Η άλλη βέβαια ζει εξ αιτίας του. Το ελάχιστο έκανε. Και το μέλλον, είναι αόρατο. Ο νόμος του Μπριφολτ είναι ανελέητος. Και να φανταστείς ότι τον έγραψε πριν φανούν τα αποτελέσματα του Φεμινισμού  
Δε την γνωριζα, η αδερφη ενος ξαδερφου ενος φιλου, καρκινο ειχε το παιδι,καπως έτσι, τεσπα δεν έχει σημασια.
Αυτός ο Μπροφολτ, τίποτα Μασόνος ήτουνε;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ο Λευκός άντρας είναι προγραμμένος να χαθεί. Εδώ και ένα αιώνα μειώνουν τον πληθυσμό του είτε ευθέως (με πολέμους) είτε μέσω ύπουλης γενοκτονίας. Ποτίζοντάς τον με ορμόνες και ευνουχίζοντάς τον με νόμους που επιτρέπουν στη μέση γυναίκα να τον εξοντώσει
Θεος φυλαξη ρε Γιαννη,χ χτυπα ξυλο, βραδυατικά!
Αντε ρε που θα μας εξοντώσουν τα θηλυκα, σιγά μη μας κλασουν τα αρχίδια!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656
Δε την γνωριζα, η αδερφη ενος ξαδερφου ενος φιλου, καρκινο ειχε το παιδι,καπως έτσι, τεσπα δεν έχει σημασια.
Αυτός ο Μπροφολτ, τίποτα Μασόνος ήτουνε;

όχι. Γάλος νευροχειρούργος που έγραψε ότι ότι κι αν έχεις δώσει στη γυναίκα, για όσα χρόνια κι αν το κάνεις, μόλις σταματήσεις την προσφορά ή βρει κάποιον να της προσφέρει περισσότερα, θα σε εγκαταλείψει. Θέμα φύσης είναι. Υπήρχε Ελληνική μετάφραση στο Youtube, αλλά οι γνωστές κυρίες έκαναν μαζικές αναφορές κι έριξαν το κανάλι του τύπου που  το είχε συμπεριλάβει. Briffault's Law The Most Important Thing You Can Know As A Man

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656
Θεος φυλαξη ρε Γιαννη,χ χτυπα ξυλο, βραδυατικά!
Αντε ρε που θα μας εξοντώσουν τα θηλυκα, σιγά μη μας κλασουν τα αρχίδια!

θα σε πληροφορήσω ότι αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε γουστάρει μπορεί να σε καταγγείλει για βιασμό και να σε εξοντώσει. Ακόμα κι αν είσαι παντρεμένος, είναι ικανή να σε κατηγορήσει για συζυγικό βιασμό, και να σε κάψει. Το 2006 ψηφίστηκε στην Ελλάδα νόμος, ο οποίος ρητά απαγορεύει το συζυγικό βιασμό και τον κατατάσσει μεταξύ των άλλων εγκληματικών πράξεων ενδοοικογενειακής βίας. Ο νόμος 3500/2006 αναφέρει ότι ο βιασμός και η ασέλγεια κατά συζύγου αντιμετωπίζονται ως εγκλήματα ενδοοικογενειακής βίας και ως ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Θα βάλει τα κλάματα κι ΑΜΕΣΩΣ θα γίνει πιστευτή. Αν κάνεις το λάθος να σφυρίξεις σε κάποια, αυτή μπορεί να σε καταγγείλει για έγκλημα μίσους. Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Wolf whistling could become hate crime as sexist criminals face stiffer sentences

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
όχι. Γάλος νευροχειρούργος που έγραψε ότι ότι κι αν έχεις δώσει στη γυναίκα, για όσα χρόνια κι αν το κάνεις, μόλις σταματήσεις την προσφορά ή βρει κάποιον να της προσφέρει περισσότερα, θα σε εγκαταλείψει. Θέμα φύσης είναι. Υπήρχε Ελληνική μετάφραση στο Youtube, αλλά οι γνωστές κυρίες έκαναν μαζικές αναφορές κι έριξαν το κανάλι του τύπου που  το είχε συμπεριλάβει. Briffault's Law The Most Important Thing You Can Know As A Man
Γιαννη είσαι πονεμένος άνθρωπος και έχεις δικιο.
Εντάξει, είπαμε χάλασαν οι γυναικες. Χαλάσανε όμως και οι αντρες.
Εχω δει σε νοσοκομεια γυναικες-κουκλες να λιώνουν διπλα στον άρρωστο άντρα τους, άντρες να ξεφτιλιζουν τη γυναικα τους παντοιοτρόπος, δεν μπορουμε να εξειδικευουμε τη ξεφτίλα μόνο στις γυναικες
Εμένα αυτή είναι  η γνώμη μου, ίσως να έχω άλλες εμπειριες, δε ξερω - τα έχουμε ξαναπει, θελούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή πλέον οι σχεσεις, έχουν γινει ασχημα τα πράγματα, χάλασε η κοινωνία

Τωρα για τους βιασμούς το άρθρο μιλαει για την Αγγλια, δεν έχουμε ιδιο νομικο πλαίσο, οτι πάντως υπαρχει μισανδρισμος στις ανεπτυγμενες χωρες ειναι γεγονος, το ξερω, ξερω και τι γινεται στη Σουηδια, εμεις δεν είμαστε ετσι, ας ελπισουμε οτι δε θα φτασουμε εκει.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εχω δει σε νοσοκομεια γυναικες-κουκλες να λιώνουν διπλα στον άρρωστο άντρα τους, άντρες να ξεφτιλιζουν τη γυναικα τους παντοιοτρόπος, δεν μπορουμε να εξειδικευουμε τη ξεφτίλα μόνο στις γυναικες
Εμένα αυτή είναι  η γνώμη μου, ίσως να έχω άλλες εμπειριες, δε ξερω - τα έχουμε ξαναπει, θελούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή πλέον οι σχεσεις, έχουν γινει ασχημα τα πράγματα, χάλασε η κοινωνία

Τωρα για τους βιασμούς το άρθρο μιλαει για την Αγγλια, δεν έχουμε ιδιο νομικο πλαίσο, οτι πάντως υπαρχει μισανδρισμος στις ανεπτυγμενες χωρες ειναι γεγονος, το ξερω, ξερω και τι γινεται στη Σουηδια, εμεις δεν είμαστε ετσι, ας ελπισουμε οτι δε θα φτασουμε εκει.

Παρε τη κοπελα σου και ελα 2+2 να σας διαφθειρουμε

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ως γνωστον, ο αντρας απο τη γυναικα δυο πραγματα θελει.
"Ανοιξε τα ποδια σου και μην μου πρηζεις τ αρχιδια".
Τωρα δεν μπορω να πω, οτι δεν ειπες το σωστο!

Μιας και λετε για κινδυνους, σωστα τα ελεγε το Τεραστιος Πρωτοπορος Πορνομεταναστης! Διαλεχτε και Παρτε!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656
Παράθεση από: Dora86  (χθες στις 22:51)
Οντως εκανα ντουζ Cheesy . Και τωρα αν μου επιτρεπετε παω να σενιαρω την αφανα. Θα σας βρισω αργοτερα

Είναι ιδέα μου ή αποφεύγεις να μου απαντήσεις για το αποτέλεσμα που είχε η ανάγνωση της φυσιοθεραπευτικής συνεδρίας που σου προσέφερα; Κοκκίνησαν οι παρειές σου; ανέβηκαν οι παλμοί σου; υπήρξε κάποια άλλη φυσική αντίδραση;

Μούγκα στη Στρούγκα. Όχι ότι περίμενα ρεαλιστική απάντηση, άλλη μια φορά οι προσδοκίες μου αποδείχτηκαν σωστές, για το άτομό σου. Αλλά είμαι Μεγαλόθυμος και Ελεήμων. Ποια άλλη φαντασίωσή σου θέλεις να ικανοποιήσω; Θέλεις να σου φερθώ σαν τον σκληρό νταβατζή σου, για τον οποίο το όργανό σου χοροπηδάει κάθε φορά που θα τον συναντήσει; Να σου πω ψυχρά ότι σήμερα κάποια άλλη τυχερή με κλέψει από σένα; ότι σήμερα είναι η τελευταία σου ευκαιρία κι ότι αύριο δεν θα σου έχει μείνει καμία; Νοιώσε ότι δεν μπορείς να τοποθετήσεις σωστά τα κομμάτια του πάζλ μου και ότι παραμένω μυστήριο για σένα. Με συνάντησες στα πρώτα ονειρά σου, το θυμάσαι; αυτός που εξαφανιζόταν από τα κοριτσίστικα όνειρά σου, όταν ξύπναγες μουσκεμένη ανάμεσα στα πόδια σου. Περίμενες και ευχόσουν. Είσαι τυχερή, βγήκα έξω από όνειρά σου. Είμαι πραγματικός και ζωντανός  και σε κοιτάω κατάματα. Έλα εδώ, θα σε ανάψω. Είμαι μπροστά σου με οστά και ΚΥΡΙΩΣ με σάρκα. Μην κοιτάς το πάτωμα, μην κάνεις ότι διστάζεις. Αυτή είναι η ευκαιρία που περίμενες όλη τη ζωή σου. Άρπαξέ την, αλλιώς χάθηκε για πάντα. Ξέρω ότι είσαι μούσκεμα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.221
Πόντοι
3.656
Εμένα αυτή είναι  η γνώμη μου, ίσως να έχω άλλες εμπειριες, δε ξερω - τα έχουμε ξαναπει, θελούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή πλέον οι σχεσεις, έχουν γινει ασχημα τα πράγματα, χάλασε η κοινωνία

Ανέστη, μην φέρνεις το μαχαίρι σου σε πιστολίδι. Μην φέρνεις συναισθηματικά λόγια σε συζήτηση με γεγονότα. Κι ελπίζω να μην συνειδητοποιήσεις ΠΟΤΕ πόσο αληθινά είναι τα λόγια αυτά, δεν τα έχω πει εγώ. Δεν γνωρίζεις μια γυναίκα, αν δεν τη δεις απέναντί σου σε δικαστήριο. Και να είσαι σίγουρος ότι η Ελλάδα είναι απλά μια κουτσουλιά στην Ευρώπη. Αργά ή γρήγορα, θα ψηφιστούν κι εδώ οι νόμοι που εφαρμόζουν στους Ευρωπαίους άντρες και στους απογόνους τους (Ευρώπη - Καναδά) οι Επικυρίαρχοι. Τέτοιοι νόμοι δεν ψηφίζονται ούτε στην Ασία, ούτε στην Αφρική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom