να κανεις οτι θελεις αλλα θα εισπρατεις και την αναλογη κριτικη
εγω δεν ειμαι συντηρητικος. Θες κυριε να ξενοπηδας; Πολυ ωραια!
Πιασε τη γυναικα σου και κουβεντιασε. Πες της αγαπη μου, ειμαστε τοσα χρονια μαζι και θελω να ξερεις οτι αν νιωσεις την επιθυμια να καβαλησεις ξενο κονταρι δεν εχω προβλημα. Ανθρωπος εισαι και ειναι φυσιολογικο. Καντο χωρις τυψεις αρκει να εισαι συνεπης στα παιδια και το νοικοκυριο μας. Το ιδιο θακανω και εγω.
Καιαφου το κανεις αυτο ελα και καθισε διπλα στους αγαμους στο μπουρδελο. Θα εχεις το ιδιο (ηθικο) δικαιωμα.
Εγω ενθαρρυνω τους νεους να τις καμακωνουν ολες. Λευτερες και παντρεμενες. Μικρες και μεγαλες. Για να μην καταστραφει η Ελλαδα απο την αγαμια.
Αν καμια παντρεμενη κανει τη δυσκολη ειναι γιατι εχει λαμογιο συζυγο που την κερατωνει στα κρυφα και τις δημιουργει ενοχες!
Ολα τα παραπανω θεωρουνται αυτονοητη ηθικη συμπεριφορα στο εξωτερικο. Μονο στην Ελλαδα εχουν παρει τοσο αερα τα λαμογια που μπαινουν στο μπουρδελο με τους ανυπαντρους και δεν κ;νουν προσπαθεια να κρυψουν την υποκρισια τους - τι λεω! Περγφανευονται! για την μπαγαμποντια τους μπροστα σε αυτους που αδικουν!!!
Σε αλλη χωρα θα τους εφτυναν.
Επειδή είσαι πικεροπληκτος (ή μαλλον ξαδερφος σαν τον Τασο78), μερικά ερωτήματα:
1. - Πρέπει να γίνουν όλες οι γυναίκες πουτάνες?
- Θα πρότεινες να γινει πουτάνα η μητερα και η αδερφή σου?
- Και αν ναι θα τις δοκίμαζες?
- Αν δεν τις δοκίμαζες, θα σε πείραζε να τις γαμανε φίλοι και γνωστοί σου?
2. - Θα ρουφιανευες παντρεμενους και δεσμευμενους που πανε σε πουτάνες?
- Θα προσπαθουσες μεσω της ρουφιανιάς να γαμήσεις τις γυναικες και γκόμενες άλλων?
- Στις πουτανες λες πως δεν πρεπει να εχουν πελάτες σε σχεση και παντρεμένους?
3. - Σε γκόμενες φανερώνεις ότι πας σε πουτάνες?
- Σε ποσες γκόμενες πρώτα φανερώσες ότι πας σε πουτάνες και μετά τις γάμησες?
4. - Αντεχεις να γαμήσεις γυναίκα ανω των 5 λεπτών?
- Ποσο χρόνο θες να επαναφορτήσεις για τον επομενο γύρο? μήπως 48 ώρες?
- Τρως κωλοδακτυλο ή αλλα αντικείμενα?
- Βαζεις make up?
5. - Μενεις ακόμα με τους γονείς σου?
- Δειχνεις φωτος με πουτάνες που γαμας στη μανα σου?
- Εχεις στόχο τα 10.200 γαμησια, ενω στα 10.201 αυτοκτονείς?