Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.520
Πόντοι
566
πολύ προχώ αυτό...
δλδ για να ξενογαμήσει ο παντρεμένος δεν πρέπει μόνο να ξεπεράσει τα ηθικά διλήμματα απέναντι στη σύντροφο, αλλά και την ενοχή του "κατέχω δύο χιτώνες"...
αρχίζει να πολιτικοφέρνει η συζήτηση. μου μυρίζει κομμουνισμός...

Ποιους "δυο χιτώνες" τυπε. Εχω γυναίκα, μια Ουκρανή γκόμενα, παω σε στουντιο και τυχει να παω εκτός εδρας κτυπαω και κανα εσκορτάκι.

Σιγα μην ημουν κομμουνιστής....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.714
Πόντοι
41.129

τυπε ο πικερ θα ειναι υποψηφιος για την κουπα φετο ? δεδομενου οτι το περισσοτερο διαστημα ηταν μιουταρισμενος  :embarrased:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.520
Πόντοι
566
Φαντάζομαι βέβαια ότι μοιράζεσαι την ίδια κοσμοθεωρία και με τη γυναίκα σου... ;)

Η γυναικα μου είναι συντηρητικη, δεν εχει ματια για αλλο ανδρα τυπε.

τυπε ο πικερ θα ειναι υποψηφιος για την κουπα φετο ? δεδομενου οτι το περισσοτερο διαστημα ηταν μιουταρισμενος  :embarrased:

Θα είναι κανονικά και απ' ευθείας σε Ομιλο τυπε!

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
χαμηλο κεντρο βαρους
ισως ηταν κυπροποντια
*P

δεν είναι Κύπρια
ένας σεξοτουρίστας που λογκάρει με αυτό τον λογαριασμό της μίλησε κυπριακά και δεν κατάλαβε λέξη
επίσης έγραφε σε πολύ καλά ελληνικά, ενώ οι Κύπριοι συνήθως έχουν ζητήματα με το συντακτικό
ούτε εκδιδόμενη είναι
απλά καυλάντιζε στο ίντερνετ
έχει το σύνδρομο του παππούλη (daddy issues)
είναι μελαγχολική
νομίζει ότι αξίζει πολλά

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
δεν είναι Κύπρια
ένας σεξοτουρίστας που λογκάρει με αυτό τον λογαριασμό της μίλησε κυπριακά και δεν κατάλαβε λέξη
επίσης έγραφε σε πολύ καλά ελληνικά, ενώ οι Κύπριοι συνήθως έχουν ζητήματα με το συντακτικό
ούτε εκδιδόμενη είναι
είναι μελαγχολική
νομίζει ότι αξίζει πολλά
ετσι
εσπαγε ευκολα αν την πηγαινες στα επαγγελματικα της
;)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
ετσι
εσπαγε ευκολα αν την πηγαινες στα επαγγελματικα της
;)

είναι επικίνδυνο το σάιτ για τους ανυποψίαστους
και η δώρα πιάστηκε στον ύπνο
και την καταστρέψαμε
είμαστε παλιοί τραμπούκοι εμείς τύπε

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
ρέζοφ έσπασε η δώρα, δεν άντεξε την πίεση του σάιτ
είχε μια έπαρση συμφυρμένη με τη μελαγχολία

τα νικ που εκδηλώνουν ανθρώπινες συμπεριφορές αργά ή γρήγορα τα φτύνουν
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Ουτε λιγες ωρες ,δεν αντεχεις χωρις εμένα ,καψουρακο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
Ουτε λιγες ωρες ,δεν αντεχεις χωρις εμένα ,καψουρακο
ουπς νεκρανασταση... :huh:

giphy.gif

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
δεν είναι Κύπρια
ούτε εκδιδόμενη είναι
είναι μελαγχολική
νομίζει ότι αξίζει πολλά

Ειμαι μυστικος πρακτορας της κουβελας , εντεταλμενη να μαθω τα μυστικα των εχθρων για να σας εξουδετερωσουμε ευκολα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
τζίμυ δεν είσαι ιππότης...
νόμιζα ότι στο μπου κυκλοφορούσε όλη η στρογγυλή τράπεζα...

η μεγάλη μάχη έρχεται το 2030 και θα είναι πυρηνική
αν είσαι εδώ το 2030 θα τη δεις
ο ντίμμιτς μίλησε για νικ που θα σηκωθούν από τους τάφους τους

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
ξεροχύνω με ακατάβλητο και ανδρείο δωράκι :wanker: :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
Τις γυναίκες και τις γκομενές μας τις βάζουμε στην ακρη, δεν τις μπερδευουμε με τις επισκεψεις μας στις πουτάνες. Με ελευθερη βούληση επιλέγουν να ζουν μαζί μας, με πραγματικούς ανδρες που μπορουν να τις ικανοποιούν σε ολα τα επίπεδα και φυσικά στο ερωτικό!

Οι πουτάνες πωλουν εναντι αντιτίμου ευχαρίστηση και εμεις οι ανδρες το αγοραζουμε, παντρεμενοι, δεσμευμενοι, ελευθεροι, μπακουρια.

Η ιδιωτική μας ζωή είναι δική μας υπόθεση και δίνουμε λογαριασμό πουθενά. Οπότε θα συνεχίσουμε να γαμαμε πουτάνες και μετα θα γυρίζουμε σε γυναικες και γκόμενές μας.

Καποιοι αλλοι όπως ο Πικερ, μετά τα 5λεπτα γαμήσια θα γυριζουν στο παιδικό τους δωματιο, και οταν επαναφορτήσουν μετά από 48 ωρες θα πανε στον επομενο 5λεπτο γυρο, περιμενοντας στην ουρά να τελειωσουν τα πακια...

Και θυμίζω πως οι ρουφιάνοι δεν εχουν καλή πορεία στη ζωή.....
να κανεις οτι θελεις αλλα θα εισπρατεις και την αναλογη κριτικη

εγω δεν ειμαι συντηρητικος.  Θες κυριε να ξενοπηδας; Πολυ ωραια!

Πιασε τη γυναικα σου και κουβεντιασε.  Πες της αγαπη μου,  ειμαστε τοσα χρονια μαζι και θελω να ξερεις οτι αν νιωσεις την επιθυμια να καβαλησεις ξενο κονταρι δεν εχω προβλημα.  Ανθρωπος εισαι και ειναι φυσιολογικο. Καντο χωρις τυψεις αρκει να εισαι συνεπης στα παιδια και το νοικοκυριο μας. Το ιδιο θακανω και εγω.

Καιαφου το κανεις αυτο ελα και καθισε διπλα στους αγαμους στο μπουρδελο.  Θα εχεις το ιδιο (ηθικο) δικαιωμα.

Εγω ενθαρρυνω τους νεους να τις καμακωνουν ολες.  Λευτερες και παντρεμενες.  Μικρες και μεγαλες. Για να μην καταστραφει η Ελλαδα απο την αγαμια. 

Αν καμια παντρεμενη κανει τη δυσκολη ειναι γιατι εχει λαμογιο συζυγο που την κερατωνει στα κρυφα και τις δημιουργει ενοχες!

Ολα τα παραπανω θεωρουνται αυτονοητη ηθικη συμπεριφορα στο εξωτερικο.  Μονο στην Ελλαδα εχουν παρει τοσο αερα τα λαμογια που μπαινουν στο μπουρδελο με τους ανυπαντρους και δεν κ;νουν προσπαθεια να κρυψουν την υποκρισια τους - τι λεω!  Περγφανευονται!  για την μπαγαμποντια τους μπροστα σε αυτους που αδικουν!!!

Σε αλλη χωρα θα τους εφτυναν.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.520
Πόντοι
566
να κανεις οτι θελεις αλλα θα εισπρατεις και την αναλογη κριτικη

εγω δεν ειμαι συντηρητικος.  Θες κυριε να ξενοπηδας; Πολυ ωραια!

Πιασε τη γυναικα σου και κουβεντιασε.  Πες της αγαπη μου,  ειμαστε τοσα χρονια μαζι και θελω να ξερεις οτι αν νιωσεις την επιθυμια να καβαλησεις ξενο κονταρι δεν εχω προβλημα.  Ανθρωπος εισαι και ειναι φυσιολογικο. Καντο χωρις τυψεις αρκει να εισαι συνεπης στα παιδια και το νοικοκυριο μας. Το ιδιο θακανω και εγω.

Καιαφου το κανεις αυτο ελα και καθισε διπλα στους αγαμους στο μπουρδελο.  Θα εχεις το ιδιο (ηθικο) δικαιωμα.

Εγω ενθαρρυνω τους νεους να τις καμακωνουν ολες.  Λευτερες και παντρεμενες.  Μικρες και μεγαλες. Για να μην καταστραφει η Ελλαδα απο την αγαμια.  

Αν καμια παντρεμενη κανει τη δυσκολη ειναι γιατι εχει λαμογιο συζυγο που την κερατωνει στα κρυφα και τις δημιουργει ενοχες!

Ολα τα παραπανω θεωρουνται αυτονοητη ηθικη συμπεριφορα στο εξωτερικο.  Μονο στην Ελλαδα εχουν παρει τοσο αερα τα λαμογια που μπαινουν στο μπουρδελο με τους ανυπαντρους και δεν κ;νουν προσπαθεια να κρυψουν την υποκρισια τους - τι λεω!  Περγφανευονται!  για την μπαγαμποντια τους μπροστα σε αυτους που αδικουν!!!

Σε αλλη χωρα θα τους εφτυναν.

Επειδή είσαι πικεροπληκτος (ή μαλλον ξαδερφος σαν τον Τασο78), μερικά ερωτήματα:

1. - Πρέπει να γίνουν όλες οι γυναίκες πουτάνες?
  - Θα πρότεινες να γινει πουτάνα η μητερα και η αδερφή σου?
  - Και αν ναι θα τις δοκίμαζες?
  - Αν δεν τις δοκίμαζες, θα σε πείραζε να τις γαμανε φίλοι και γνωστοί σου?

2. - Θα ρουφιανευες παντρεμενους και δεσμευμενους που πανε σε πουτάνες?
  - Θα προσπαθουσες μεσω της ρουφιανιάς να γαμήσεις τις γυναικες και γκόμενες άλλων?
  - Στις πουτανες λες πως δεν πρεπει να εχουν πελάτες σε σχεση και παντρεμένους?

3. - Σε γκόμενες φανερώνεις ότι πας σε πουτάνες?
  - Σε ποσες γκόμενες πρώτα φανερώσες ότι πας σε πουτάνες και μετά τις γάμησες?

4. - Αντεχεις να γαμήσεις γυναίκα ανω των 5 λεπτών?
  - Ποσο χρόνο θες να επαναφορτήσεις για τον επομενο γύρο? μήπως 48 ώρες?
  - Τρως κωλοδακτυλο ή αλλα αντικείμενα?
  - Βαζεις make up?

5. - Μενεις ακόμα με τους γονείς σου?
  - Δειχνεις φωτος με πουτάνες που γαμας στη μανα σου?
  - Εχεις στόχο τα 10.200 γαμησια, ενω στα 10.201 αυτοκτονείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom