Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656
χεροχύνω με ρομαντικό καριόλη μπρόκολο  :wanker::rockon::erection::wanker::rockon::erection::wanker::erection:

Με τιμάς και θα το γράψω στο Βιογραφικό μου. Κανένα άτομο δεν έχει ξεροχύσει με αυτά που γράφω. Τουλάχιστον, δεν το έχει παραδεχτεί. Απλά ένα άλλο άτομο έγραψε ότι θα ψάξει να βρει άντρα, μετά από αυτά που έγραψα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
Το ξέρω ότι κάθομαι στο στομάχι πολλών. Ο Φθόνος είναι το βαρύτερο ανθρώπινο συναίσθημα, έχει περιγραφεί από τότε που έχουμε γραπτά μνημεία. Από εκεί και πέρα, είναι πολύ διασκεδαστικό να απειλείς οποιονδήποτε άνθρωπο, τον οποίο δεν γνωρίζεις. Φυσικά κάτι δείχνει αυτό για το ποιόν σου. Πως είσαι σίγουρος ότι σε κάποια πραγματική σύγκρουση με οποιονδήποτε και ειδικά με εμένα δεν θα βρισκόσουν σε κάποιο νοσοκομείο; Γνωρίζεις αν είμαι οπλισμένος; πόσο καλά χειρίζομαι το όπλο αυτό; αν είμαι δάσκαλος σε κάποια πολεμική τέχνη ή παλιός πυγμάχος; η τακτική αυτή, το να απειλείς κάποιον μη γνωρίζοντας το παραμικρό για τις ικανότητές του, ΙΣΩΣ σε μπλέξει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Αλλά ποιος ξέρει. Μπορεί να είσαι η μετεμψύχωση του Ηρακλή και να μιλάς με σιγουριά από το θρόνο σου  
τωρα που καλοκαιριαζει που τα καβατζονετε τα γκανια σας
δεν σας τραβαει τη βερμουδα κατω?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656
τωρα που καλοκαιριαζει που τα καβατζονετε τα γκανια σας
δεν σας τραβαει τη βερμουδα κατω?

Μα δεν είπα ότι έχω όπλο. Ρώτησα πως είναι σίγουρος ότι δεν έχω κάποιο όπλο, τι είδους, κι αν μπορώ να το χρησιμοποιώ κι όχι απλά να το κουβαλάω. Κάνε μια έρευνα στο διαδίκτυο, υπάρχουν πολλοί τύποι οπλισμού που δεν τραβάνε τη βερμούδα κάτω  και δεν διακρίνονται από ανεκπαίδευτο μάτι

Επισκέπτης
Η γυναικα μου είναι μόνο για μένα, οι πουτάνες είναι αγαθό προς καταναλωση από ολους μας.

Σιγα μην γίνω αποτυχημένος σαν τον πικέρ που δεν είχε ποτέ γκόμενα και να γαμαω για 5 λεπτά καθε 48 ώρες, περιμενοντας στην ουρά με τα πακια...
δημιουργεις ανισορροπια στη φυση
μοιρασου οπως μοιραζονται και οι αλλοι
το μουνι δε χαλαει, δε σκουριαζει

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
αλαφρύ και εύμορφο...
επίσης στο απαίδευτο μάτι μοιάζει κανείς με αστροφυσικό σε διαγαλαξιακή νιρβάνα.
πάντα έχω κανα δύο μαζί μου καβάντζα...
τι να το κανουμε αυτο μαν?
αυτο παγιδευει drones και τα ριχνει
:huh:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656
ασφαλείς πληροφορίες εκ των έσω μου λένε ότι παγιδεύει και 20άρες...
τέλος πάντων στη χειρότερη δείχνει πολύ απειλητικό. πιο πάνω ο άλλος μπορεί να κουβαλάει κουμπούρια !!
δεν διαβαζεις?

Ποιος κουβαλάει κουμπούρια; ότι θέλεις καταλαβαίνεις. Στη χώρα μας πάντως κυκλοφορούν πολλά. 1,5 εκατoμμύρια τα παράνομα όπλα στην Ελλάδα. Τουλάχιστον, αυτό έγραφαν ΤΑ ΝΕΑ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.717
Πόντοι
736
αλαφρύ και εύμορφο...
επίσης στο απαίδευτο μάτι μοιάζει κανείς με αστροφυσικό σε διαγαλαξιακή νιρβάνα.
πάντα έχω κανα δύο μαζί μου καβάντζα...
Αυτό μοιάζει με τα όπλα που είχαμε στον στρατό , τα stinger , οπότε φαντάζομαι οτι είναι κι αυτό κάποιο είδος αντιαεροπορικού , φυσικά εμείς αληθινό stinger δεν πιάσαμε καμία φορά πόσο μάλλον να κάνουμε και βολή , είχαμε τα εκπαιδευτικά όμως , ίδιο σχήμα και βάρος με τα αληθινά :P
Επίσης πολύ σωστά αυτά που λέει ο μπόκολος , δεν μπορεί να ξέρεις ο άλλος τι μπορεί να κάνει και τι οχι.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.520
Πόντοι
566
δημιουργεις ανισορροπια στη φυση
μοιρασου οπως μοιραζονται και οι αλλοι
το μουνι δε χαλαει, δε σκουριαζει

Η ανισορροπια στη φυση και στην κοινωνία προκαλείται από άτομα δεν θέλουν να υπακούσουν σε βασικούς νόμους, όπως η συντροφικότητα, η αναπαραγωγή και η δημιουργία οικογένειας.

Υπαρχουν πραγματα που μοιράζονται και κάποια όχι. Ο Πικερ θελει κάτι για παρτη του, ενώ προκειται για αγαθό προς κατανάλωση.

Επισκέπτης
Η ανισορροπια στη φυση και στην κοινωνία προκαλείται από άτομα δεν θέλουν να υπακούσουν σε βασικούς νόμους, όπως η συντροφικότητα, η αναπαραγωγή και η δημιουργία οικογένειας.

Υπαρχουν πραγματα που μοιράζονται και κάποια όχι. Ο Πικερ θελει κάτι για παρτη του, ενώ προκειται για αγαθό προς κατανάλωση.

Ποιο αγαθο; Για ανθρωπους μιλαμε...

Κανεις δε μπορει να κατεχει εναν αλλο ανθρωπο,  ουτε τη συζυγο του.

Αν εσεις θελετε να ειστε ιδιοκτητες γυναικων τοτε να περιοριστειτε σε μια.  Καλα τα λεει ο πικερ.  Ο ελευθερος ερωτας ειναι για τους ελευθερους ανθρωπους,  οχι για τους ιδιοκτητες που στερουν απο το συνολο ενα μουνι αλλα ταυτοχρονα θελουν να συμμετεχουν στο συνολο και να γαμανε ισοτιμα με τους εργενηδες!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.950
Πόντοι
10.686
Ο Στέκας μεταλλάσσεται σε δεξιό κι αριστερό κατά βούληση και κατά το δοκούν,βλ.τα καλά και συμφέροντα... ;)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
ρέζοφ έσπασε η δώρα, δεν άντεξε την πίεση του σάιτ
είχε μια έπαρση συμφυρμένη με τη μελαγχολία

τα νικ που εκδηλώνουν ανθρώπινες συμπεριφορές αργά ή γρήγορα τα φτύνουν
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.900
Πόντοι
5.506

Αν εσεις θελετε να ειστε ιδιοκτητες γυναικων τοτε να περιοριστειτε σε μια.  Καλα τα λεει ο πικερ.  Ο ελευθερος ερωτας ειναι για τους ελευθερους ανθρωπους,  οχι για τους ιδιοκτητες που στερουν απο το συνολο ενα μουνι αλλα ταυτοχρονα θελουν να συμμετεχουν στο συνολο και να γαμανε ισοτιμα με τους εργενηδες!

Τα εχεις χαμενα Πικη, για ανθρωπους επαγγελματιες μιλαμε. Πουλανε το μουνι τους αδιακριτα.

Επισκέπτης
πολύ προχώ αυτό...
δλδ για να ξενογαμήσει ο παντρεμένος δεν πρέπει μόνο να ξεπεράσει τα ηθικά διλήμματα απέναντι στη σύντροφο, αλλά και την ενοχή του "κατέχω δύο χιτώνες"...
αρχίζει να πολιτικοφέρνει η συζήτηση. μου μυρίζει κομμουνισμός...
κοινομουνισμος. Η πορνεια ειναι κοινομουνισμος.

Αν δε σας αρεσει να γινετε δεξιοι δλδ απαγορευση πορνειας και ποινικοποιηση μοιχειας.

Ειμαι 12 η ωρα στο μπουρδελο και ερχεται διπλα μου στον καναπε και καθεται ο πενηνταρης ο παντρεμενος.  Βιαστικος κανει φασαρια γιατι αργει η πουτανα και τον περιμενει η γυναικα του που εχει κλειδωσει στο σπιτι.

Δηλαδη στερει απο εμενα ενα μουνι,  χωρις εγω να κανω το ιδιο, και εχει το θρασος να ερχεται διπλα μου να γαμησει στο μπουρδελο!

Σα τους μουσουλμανους που κανουν καμακι στις χριστιανες και τις δικες τους τις εχουν με μαντηλα.

Επισκέπτης
Ειμαι ερμηνευτης του Νομου. 

Καλα ειναι αστειο οτι περιμενατε τον Πικερ να σας πει τα αυτονοητα.  Ακου παντρεμενοι στο μπουρδελο...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
ρέζοφ έσπασε η δώρα, δεν άντεξε την πίεση του σάιτ
είχε μια έπαρση συμφυρμένη με τη μελαγχολία

τα νικ που εκδηλώνουν ανθρώπινες συμπεριφορές αργά ή γρήγορα τα φτύνουν
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
παει και αυτη
ηθελε να βγει και μις μαλακω... :priest:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.717
Πόντοι
736
κοινομουνισμος. Η πορνεια ειναι κοινομουνισμος.

Αν δε σας αρεσει να γινετε δεξιοι δλδ απαγορευση πορνειας και ποινικοποιηση μοιχειας.

Ειμαι 12 η ωρα στο μπουρδελο και ερχεται διπλα μου στον καναπε και καθεται ο πενηνταρης ο παντρεμενος.  Βιαστικος κανει φασαρια γιατι αργει η πουτανα και τον περιμενει η γυναικα του που εχει κλειδωσει στο σπιτι.

Δηλαδη στερει απο εμενα ενα μουνι,  χωρις εγω να κανω το ιδιο, και εχει το θρασος να ερχεται διπλα μου να γαμησει στο μπουρδελο!

Σα τους μουσουλμανους που κανουν καμακι στις χριστιανες και τις δικες τους τις εχουν με μαντηλα.
Ναι μεν στερει απο σένα ένα μουνι το οποίο εσυ όμως θες να το γαμησεις και να φύγεις (υποθέτω) , αυτός όμως έχει να κάνει με τις γκρίνιες της ... θα μου πεις αυτός ήθελε και παντρεύτηκε , ε δεν ξέρω ο καθένας με το δίκιο του μάλλον :P

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.520
Πόντοι
566

Τις γυναίκες και τις γκομενές μας τις βάζουμε στην ακρη, δεν τις μπερδευουμε με τις επισκεψεις μας στις πουτάνες. Με ελευθερη βούληση επιλέγουν να ζουν μαζί μας, με πραγματικούς ανδρες που μπορουν να τις ικανοποιούν σε ολα τα επίπεδα και φυσικά στο ερωτικό!

Οι πουτάνες πωλουν εναντι αντιτίμου ευχαρίστηση και εμεις οι ανδρες το αγοραζουμε, παντρεμενοι, δεσμευμενοι, ελευθεροι, μπακουρια.

Η ιδιωτική μας ζωή είναι δική μας υπόθεση και δίνουμε λογαριασμό πουθενά. Οπότε θα συνεχίσουμε να γαμαμε πουτάνες και μετα θα γυρίζουμε σε γυναικες και γκόμενές μας.

Καποιοι αλλοι όπως ο Πικερ, μετά τα 5λεπτα γαμήσια θα γυριζουν στο παιδικό τους δωματιο, και οταν επαναφορτήσουν μετά από 48 ωρες θα πανε στον επομενο 5λεπτο γυρο, περιμενοντας στην ουρά να τελειωσουν τα πακια...

Και θυμίζω πως οι ρουφιάνοι δεν εχουν καλή πορεία στη ζωή.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom