ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.324
- Πόντοι
- 24.596
:S :S :SΠάει πάλι ο αρχηγός,''ουδείς προφήτης στον τόπο του''...
:S :S :SΠάει πάλι ο αρχηγός,''ουδείς προφήτης στον τόπο του''...
Ασε τον Τριβερς ρε Γιάνναρε Σαββατιάτικα, έλα δηλαδή γράφει κάτι η Δώρα και άμεσως...
Καλό το βοδινό; έχεις πμ
Αν μπορείς να κάνεις πραγματικές και ουσιαστικές σχέσεις οποιουδήποτε είδους (φιλικές,ερωτικές,συναδελφικές,κλπ),και να ανέχεσαι ή να συντηρείς μια αμοιβαία κάλυψη και απόκρυψη των πραγματικών δεδομένων,με γειά σου με χαρά σου,εγώ δεν θα πάρω... Με έναν παιδικό φίλο έχω διακόψει οποιαδήποτε σχέση όταν ανακάλυψα ότι με ξεγέλασε επιτηδευμένα γαι να κερδίσει μερικά ψωροευρώ στον μισθό του! Δεν μου λείπει καθόλου όσο χαβαλέ κι αν κάναμε...
Εγώ αναφέρομαι σε πραγματικά ουσιαστικές σχέσεις,όχι στις καθημερινές και αναγκαστικές πολλές φορές σχέσεις.Εκεί είναι το ζουμί,πόσο από τον εαυτό σου θα εκθέσεις στην άλλη και το αντίστροφο,και πώς αντιδρούμε όταν κάποια στιγμή "έρχονται τα χαρτιά μας"...Ο Φρόυντ έγραψε κάπου. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα πούμε σε όλο τον κόσμο, τα λέμε μόνο στους φίλους μας. Κάποια άλλα, δεν μπορούμε να τα πούμε ούτε στους φίλους μας και τα λέμε μόνο στον εαυτό μας. Και κάποια άλλα, δεν μπορούμε να τα πούμε ούτε και σ' αυτόν. Φυσικά οι φίλοι μου γνωρίζουν επακριβώς τι κάνω. Δεν είναι όμως δυνατόν όταν η συναδέλφισσα με ρωτήσει τη Δευτέρα στο γραφείο πως πέρασα το ΣΚ να της πω ότι πήρα μια βίζιτα. Της λέω πήγα σε ταβερνάκι με φίλους. Κι όταν αυτή μου πει ότι πήγε Κινηματογράφο με τον άντρα της, δεν μπορεί να μου πει ότι όταν γύρισαν στο σπίτι έκαναν πολύ καλό σεξ. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ομοίως δε θα μου πει αν έχει εξωσυζυγική σχέση. Και βέβαια δεν είναι φίλος αυτός που φέρθηκε έτσι, αλλά μάλλον παρανόησες τι έγραψα
σημασια εχει να μη πεθανουμε οσο ζουμε....δε ξερω αν με πιανεις μποκολεΟ Φρόυντ έγραψε κάπου. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα πούμε σε όλο τον κόσμο, τα λέμε μόνο στους φίλους μας. Κάποια άλλα, δεν μπορούμε να τα πούμε ούτε στους φίλους μας και τα λέμε μόνο στον εαυτό μας. Και κάποια άλλα, δεν μπορούμε να τα πούμε ούτε και σ' αυτόν. Φυσικά οι φίλοι μου γνωρίζουν επακριβώς τι κάνω. Δεν είναι όμως δυνατόν όταν η συναδέλφισσα με ρωτήσει τη Δευτέρα στο γραφείο πως πέρασα το ΣΚ να της πω ότι πήρα μια βίζιτα. Της λέω πήγα σε ταβερνάκι με φίλους. Κι όταν αυτή μου πει ότι πήγε Κινηματογράφο με τον άντρα της, δεν μπορεί να μου πει ότι όταν γύρισαν στο σπίτι έκαναν πολύ καλό σεξ. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ομοίως δε θα μου πει αν έχει εξωσυζυγική σχέση. Και βέβαια δεν είναι φίλος αυτός που φέρθηκε έτσι, αλλά μάλλον παρανόησες τι έγραψα
ποιητικη εκφραση ρε κατσιβελεΤι καλυτερο απο το ...... και μετα να ερωτευεσαι ενα ωραιο μουνακι, να το χουφτωνεις και να το γαμας επι δεκαλεπτο με προσιτο αντιτιμο;
Νιωθω πολυ τυχερος κατι τετοιες ομορφες μερες.
Η ζωη ειναι τοσο ωραια οταν ξερεις να τη ζησεις!
Είσαι το ίνδαλμά μου. Ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ δεν μου έχει τύχη να ερωτευτώ ένα ωραίο μουνάκι και στη συνέχεια να το γαμάω για ένα δεκάλεπτο, αφού το πληρώσω. Τα λίγα κορίτσια που ερωτεύτηκα, δεν τα πλήρωσα. Πως τα καταφέρνεις; δώσε μας γνώση
ποιητικη εκφραση ρε κατσιβελε
Δεν ηρθα για να κανω πολεμο μαζι σου. Λεφτερωσε τη γυναικα σου και γινε αδελφος μας.
Γιατι μιουταριστηκε παλι ο picker??
To μουνί της μάνας σου της ψωλαρπάχτρας.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]
Το ζητουσε τυπε .... ετσι βλεπω να το πηγαίνει ο μαλακας....
σωστος κατι τετοιο παιζεινιώθει εγκλωβισμένος εδώ μέσα και προσπαθεί να τον μπανάρουν για να απολυτρωθεί
είναι σίγουρος ότι αξίζει πολλά περισσότερα από τον νόμο του
δεν του κάνουν τη χάρη γιατί το νήμα του είναι τουριστικό αξιοθέατο
Εγώ αναφέρομαι σε πραγματικά ουσιαστικές σχέσεις,όχι στις καθημερινές και αναγκαστικές πολλές φορές σχέσεις.Εκεί είναι το ζουμί,πόσο από τον εαυτό σου θα εκθέσεις στην άλλη και το αντίστροφο,και πώς αντιδρούμε όταν κάποια στιγμή "έρχονται τα χαρτιά μας"...
σημασια εχει να μη πεθανουμε οσο ζουμε....δε ξερω αν με πιανεις μποκολε
ετοιμαζομαι για αλλη μια βαλπουργια νυχτα....ειμαι καλεσμενος σε ενα χορο εξαπατημενων απατεωνων.....
Zaκέτα να παίρνεις να μην κρυώσεις!!!Συνυπογράφω. Για πολλούς η ζωή είναι κάτι μίζερο χωρίς διασκέδαση και περιμένουν το θάνατο ελπίζοντας ότι θα έχουν δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον Παράδεισο.Κι εγώ πηγαίνω σε τέτοιου τύπου συγκεντρώσεις, ακόμα και ακάλεστος. Χορεύω γυμνός στο ξέφωτο του δάσους όταν έρχεται η Πανσέληνος. Και μετά θυσιάζω στον Ασμοδαίο
μπρόκολο
από το ίντερνετ ψαρεύεις όλες αυτές τις κουλτουριάρικες ασυναρτησίες;
θα χορτάσω αλλαντικό την κωλοτρυπίδα σου αν συνεχίσεις
Zaκέτα να παίρνεις να μην κρυώσεις!!!
λολολ
Το ξέρω ότι κάθομαι στο στομάχι πολλών. Ο Φθόνος είναι το βαρύτερο ανθρώπινο συναίσθημα, έχει περιγραφεί από τότε που έχουμε γραπτά μνημεία. Από εκεί και πέρα, είναι πολύ διασκεδαστικό να απειλείς οποιονδήποτε άνθρωπο, τον οποίο δεν γνωρίζεις. Φυσικά κάτι δείχνει αυτό για το ποιόν σου. Πως είσαι σίγουρος ότι σε κάποια πραγματική σύγκρουση με οποιονδήποτε και ειδικά με εμένα δεν θα βρισκόσουν σε κάποιο νοσοκομείο; Γνωρίζεις αν είμαι οπλισμένος; πόσο καλά χειρίζομαι το όπλο αυτό; αν είμαι δάσκαλος σε κάποια πολεμική τέχνη ή παλιός πυγμάχος; η τακτική αυτή, το να απειλείς κάποιον μη γνωρίζοντας το παραμικρό για τις ικανότητές του, ΙΣΩΣ σε μπλέξει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Αλλά ποιος ξέρει. Μπορεί να είσαι η μετεμψύχωση του Ηρακλή και να μιλάς με σιγουριά από το θρόνο σου