Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Nik1410 είσαι τόσο μαλάκας ή το παίζεις; Τράβα και ρώτα ηλίθιε. Όλοι οι Αθηναίοι μπουρδελιάρηδες ξέρουν ότι οι πουτάνες που γαμάω εγώ κάνουν το πιο απλό πρόγραμμα που υπάρχει. Με τα μεγαλύτερα κομοδίνα πάω βλάκα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Nik1410 είσαι τόσο μαλάκας ή το παίζεις; Τράβα και ρώτα ηλίθιε. Όλοι οι Αθηναίοι μπουρδελιάρηδες ξέρουν ότι οι πουτάνες που γαμάω εγώ κάνουν το πιο απλό πρόγραμμα που υπάρχει. Με τα μεγαλύτερα κομοδίνα πάω βλάκα.
το ότι σου βαλανε δακτυλο και σου ΓΑΜΗΣΑΝΕ τπον κωλο το ειπες ναι ή όχι?
το ότι ονειρεύεσαι να περνεις βιζιτα γερους να σε γαμανε το ειπες ναι ή όχι?
το οτι ειπες γουστα βγαινουν με αραπαδες το ειπες ναι ή οχι?

το ενα απο αυτα αρκουσε για να σε κανει παθητικο πουστη.

εσυ τα εκανες και τα ειπες και τα 3.

αη σειρε που θα μας βγαλεις πουστη οποιων χαζευει τις ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ βυζαρες των τραβεστι.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
αστα αυτα οταν δεν ξέρεις με ποιον μιλας ασε τις μαγκες.το ιδιο ισχύει και για εμένα αλλα για εσενα θα κανω μια εξερεση
εισαι φονικη μηχανη τυπε σε εκοψα απο την αρχη

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και ξέρεις γιατί πάω με αυτές; Γιατί είμαι φουλ ενεργητικός και δεν ζητάω ούτε πίπα συνήθως για να καυλώσω. Άντε βλάκα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056

αη σειρε που θα μας βγαλεις πουστη οποιων χαζευει τις ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ βυζαρες των τραβεστι.
μονο τα κοιτας η τον ψιλοακουμπησες στο οπτιμους πραιμ
και στην τελικη τοσες μουναρες εχει εξω γιατι να ασχοληθεις με τον τραβελο?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μονο τα κοιτας η τον ψιλοακουμπησες στο οπτιμους πραιμ
και στην τελικη τοσες μουναρες εχει εξω γιατι να ασχοληθεις με τον τραβελο?
μονο τα κοιταω.

και όπως ειπες επειδή εχει τοσες μουναρες εξω ασχολουμε με τις μουναρες.

και όταν παω να γαμησω μουναρες στα μπουρδελα ε στο δρομο βλέπεις τις βυζαρες της νινας και παλιοτερα της φιονας, οποτε ως αντρας γυρανς και χαζεύεις τις βυζαρες, αν ημουν πουστης δεν θα χαζευα τις βυζαρες αλλα τους παππούδες όπως ο πικερ

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
αρκετά σε πειραξα σήμερα ελπιζω να μη μου κρατας κακια.συγνώμη και αν σε προσεβαλα.
διαβασε να δεις ποσο μαγγας ειμαι τι εγραψα για το πικερ που τον πειραξα λιγο παραπανω απο οτι έπρεπε

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Βλάκα stekas72 οι πουτάνες απευθύνονται στους ελεύθερους άντρες, όχι στους παντρεμένους. Οι πουτάνες είναι γυναίκες, όχι υλικό αγαθό. Αν είναι τόσο απλό, να το πούμε και στη γυναίκα σου να το ξέρει. Γιατί αναστατώνεσαι τόσο;

Ανοητε εχεις φτιαξει ενα αξίωμα στο αρρωστο μυαλό σου, ότι οι πουτάνες απευθύνονται στους ελεύθερους άντρες, όχι στους παντρεμένους και ΟΛΟΙ σου λενε πως κανεις ΛΑΘΟΣ.

Στην τελική ρώτα τις πουτάνες που εχουν το μουνί, που γουστάρουν να το δείνουν!!!

Και προσεξε καλά γιατί σύντομα βλέπω να κλείνουν οι πόρτες για εσένα στο μετάξι...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Βλάκα stekas72 να σου θυμίσω ότι η μοιχεία επί Κωνσταντίνου Καραμανλή ήταν ποινικό αδίκημα και τη νομιμοποίησε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1982. Άρα εσύ ΑΡΧΙΔΙΑ δεξιός είσαι. Δεξιά σημαίνει ήθος βλάκα και αν δεν το ξέρεις θα σου το μάθω εγώ.

Αφού είσαι φιλελευθερος όπως λες χαζούλη θα επρεπε να συμφωνείς με τη ρυθμιση του Ανδρέα!

Και μη μιλάς εσύ για ηθος λαμόγιο, που ούτε καν την πατριδα σου δεν είσαι ετοιμος να προστατευσεις από τους εχθρούς της!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Ο Picker είναι 100% ενεργητικός, μόνο γαμάει και πάει μόνο με κανονικές γυναίκες.

... για 5 λεπτά, μετά θέλει 48 ώρες για επαναφόρτηση και και 2ο γύρο των 5 λεπτών και πάλι!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566

Φαντασου πως σε βλέπουν....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Stekas72 κανείς δεν μου λέει ότι κάνω λάθος παρά μόνο τα λαμόγια. Τα μπουρδέλα λέγονται ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ και πριν νομιμοποιήσει ο Ανδρέας τη μοιχεία ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ για τους παντρεμένους να πηγαίνουν εκεί. Ζούμε στη χώρα της απόλυτης διαστροφής πλέον. Όσο για τις πουτάνες, αυτές φυσικά και δεν τις νοιάζει αν είσαι παντρεμένος ή όχι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Stekas72 κανείς δεν μου λέει ότι κάνω λάθος παρά μόνο τα λαμόγια. Τα μπουρδέλα λέγονται ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ και πριν νομιμοποιήσει ο Ανδρέας τη μοιχεία ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ για τους παντρεμένους να πηγαίνουν εκεί. Ζούμε στη χώρα της απόλυτης διαστροφής πλέον.
δηλαδή τα μη λαμογια ποσα είναι που σε υποστηριζουν στην πραξη και όχι μονο στα λογια για να κανουν χαβαλέ εδώ με τον τρελο?
εδώ βλεπω 5 να σε υποστηριζουν ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ.
στην πραξη???
αντίθετα σε κραζουν 10-20 εδώ.
και στην πραξη ΟΛΟΙ.
ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
ολοι οι μπουρδελιαριδες γαμανε και γκομενες οταν τους καθονται και τις γυναικες τους.

παθητικε πισωγλεντη νεγρολαγνε

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εσύ μαλάκα stekas72 είσαι ΠΑΣΟΚ και όχι ΝΔ. Αν δεν ήταν ο Ανδρέας τώρα θα ήσουν παράνομος. Εγώ είμαι κεντρώος προς κεντροδεξιός. Έχω φιλελεύθερα και συντηρητικά στοιχεία. Επίσης φιλελευθερισμός δεν σημαίνει ψέμα και λαμογιά. Αν είσαι όντως φιλελεύθερος δεν κλάνεις μέντες μη μάθει η γυναίκα σου ότι γαμάς πουτάνες. Εσύ όμως είσαι απλά κότα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

σε αυτά δεν απαντας κοτουλα πικερ κανεις την παπια παπαπαπαπαπα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Nik1410 αφού το site είναι γεμάτο λαμόγια μωρή αδερφή. Ξέρω ένα κάρο κόσμο έξω που συμφωνεί απόλυτα μαζί μου.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom